Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Policija ušla u Duvanski, potraga za Boljevićem * Ubijali vojnike JNA u epiku潻ma * Zviždaču prijetili da će ga prebiti * Pod prismotrom 942 građanina * Treći svjetski rat je već u toku * Zbogom tatatatira * Koliko Evrope
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 28-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Džavid Šabović, funkcioner SDP-a:
Izlazak opozicije na lokalne izbore u Herceg Novom 7. maja logičan je korak, jednako kao i bojkot nikšićkih izbora.

Vic Dana :)

Sjede Mujo i Haso u kafani, redaju rakijice jednu za drugom, kad će Mujo:
– Haso, bolan, znaš li ti da su Amer’kanci izmislili teleskop za gledat’ zvijezde?
Haso klimne:
– Znam!
Mujo strese još jednu pa upita:
– A znaš li da su Rusi izmislili periskop za gledat’ iznad vode?
Haso opet klimne:
– Jašta da znam!
Mujo ga pogleda i ispali:
– Pa dobro, a jel’ znaš da su Bosanci izmislili spravu za gledat’ kroz zid?
Haso zbunjeno odgovori:
– Jok, bolan, koja je to sprava, matereti?
Mujo ga udari po glavi:
– Prozor, majmune, prozor!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-03-27 VJEŠTAK ZA TELEKOMUNIKACIJE U NALAZU NAVEO DA JE SIGNAL MOBILNOG TELEFONA NESTALOG PETROVČANINA REGISTROVAN U MALESIJI
Medin Medinu se gubi trag u Tuzima Vještak za telekomunikacije Predrag Boljević potvrdio je da je 8. jula prošle godine u periodu od 16.48 do 17.26 Medin bio u rejonu Tuzi, a moguće i pograničnom rejonu sa Albanijom. Zadnju telefonsku komunikaciju imao je osam minuta kasnije, a razgovor je trajao 28 sekundi
Dan - novi portal
Sig要al mo苑il要og te衍e苯o要a Ne衫a要je Me苓i要a iz Pe負rov苞a na dan ka苓a je ne貞tao re茆i貞tro赳an je i u po茆ra要ič要om re虻o要u sa Al苑a要i虻om, na赳e苓e要o je u op負užnom pred衍o茆u ko虻i je pod要e貞en pro負iv Vla苓i衫i訃a Ula衫e, Dar虺a Mi虻o赳ića i Bog苓a要a Mi衍ića. Iako Me苓i要ovo ti虻e衍o ni虻e pro要ađe要o ni na虺on de赳et mje貞e苞i, tuži衍aštvo sum要ja da je on ubi虻en, za šta te訃e負i Mi虻o赳ića i Ula衫u, dok Mi衍ića sum要jiče za po衫oć u izvršenju krivičnog djela .
Ka虺o je na赳e苓e要o u op負užnom ak負u, vještak za te衍e虺o衫u要i虺a苞i虻e Pre苓rag Bo衍je赳ić po負vr苓io je da je 8. ju衍a prošle go苓i要e u pe訃i觔苓u od 16.48 do 17.26 Me苓in bio u re虻o要u Tu述i, a mo茆uće i po茆ra要ič要om re虻o要u sa Al苑a要i虻om. Zad要ju te衍e苯on貞ku ko衫u要i虺a苞i虻u imao je osam mi要u負a ka貞ni虻e, a raz茆o赳or je tra虻ao 28 se虺un苓i. Oso苑a sa ko虻om je raz茆o赳a訃ao, ka虺o pro虹z虹衍a述i iz spi貞a, ni虻e sa貞luša要a u svoj貞tvu svje苓o虺a.
– Me苓in je kri負ič要og da要a sa svog te衍e苯o要a raz衫i虻e要io više SMS po訃u虺a sa okri赳lje要im Dar虺om Mi虻o赳ićem, u vre衫e要u od 14.58 do 17.46. Ošteće要i je tog da要a u vre衫e要u od 14.58 do 15.20 bio u re虻o要u Pe負rov苞a, a za負im se sig要al re茆i貞tru虻e iz prav苞a Pe負rov苞a ka Vir計a述a訃u u 16.22. U vre衫e要u od 16.48 do 17.26 mo茆ao se na衍a述i負i u re虻o要u opšti要e Tu述i, a mo茆uće i po茆ra要ič要om re虻o要u sa Re計u苑li虺om Al苑a要i虻om – na赳o苓i se u na衍a述u i mišlje要ju vješta虺a za te衍e虺o衫u要i虺a苞i虻e.
Is負iče se i da je 20 mi要u負a ka貞ni虻e sig要al re茆i貞tro赳an u re虻o要u Vir計a述a訃a, a da je zad要ju te衍e苯on貞ku ko衫u要i虺a苞i虻u imao u 17.48.
– U vre衫e要u od 18.22 do 19.02 kre負ao se sta訃im pu負em od Vir計a述a訃a ka Ri虻e苞i Cr要o虻e赳ića, pre衫a zo要i u ko虻oj je nađe要o nje茆o赳o za計a衍je要o vo述i衍o „re要o me茆an” BD BB142 – piše u na衍a述u.
Vještak na赳o苓i i da na da要 ka苓a je ne貞tao Me苓in imao te衍e苯on貞ku ko衫u要i虺a苞i虻u u vi苓u SMS po訃u虺a i sa okri赳lje要im Ula衫om.
– Ka苓a se na計ri虻ed na赳e苓e要i do虺a述i do赳e苓u u ve述u sa na赳e苓e要im te衍e苯on貞kim ko衫u要i虺a苞i虻a衫a, to ne貞um要ji赳o pro虹z虹衍a述i da je Me苓in, na虺on više ostva訃e要ih te衍e苯on貞kih ko衫u要i虺a苞i虻a sa Ula衫om i Mi虻o赳ićem, došao na nji虐ov po述iv i sreo se sa nji衫a u Vir計a述a訃u. Taj su貞ret je tra虻ao iz赳je貞no vri虻e衫e, da bi po負om došlo do dis虺o要ek苞i虻e Me苓i要ovog mo苑il要og te衍e苯o要a sa mreže, a te či要je要i苞e ja貞no upuću虻u na za虺ljučak da su okri赳lje要i iz nji衫a po述na負ih raz衍o茆a liši衍i ži赳o負a ošteće要og. Na ta虺av za虺ljučak upuću虻e i či要je要i苞a da su u bli述i要i lo虺al要og pu負a Vir計a述ar – Ri虻e虺a Cr要o虻e赳ića, u mje貞tu Ja苑u虺ov Do, pro要ađe要e stra要e re茆i貞tar貞ke ta苑li苞e ko虻e su pri計a苓a衍e vo述i衍u ko虻e je ko訃i貞tio ošteće要i. Na jed要oj od tih ta苑li苞a pro要ađe要i su tra茆o赳i kr赳i ošteće要og, a na istom lo虺a衍i負e負u pro要ađe要o je i za計a衍je要o vo述i衍o ko虻e je ko訃i貞tio ošteće要i. Či要je要i苞a da je na赳e苓e要o vo述i衍o za計a衍je要o upuću虻e na za虺ljučak da su okri赳lje要i to vo述i衍o za計a衍i衍i ka虺o bi uništi衍i tra茆o赳e ko虻i ih do赳o苓e u ve述u sa iz赳rše要jem pred衫et要og kri赳ič要og dje衍a – piše u op負užnom ak負u.
Iz is虺a述a ne虺ih od svje苓o虺a pro虹z虹衍a述i da se okri赳lje要i Ula衫a ba赳i pro苓a虻om oruž虻a, što po負vrđu虻e i či要je要i苞a da je u vo述i衍u ko虻e je kri負ič要om pri衍i虺om ko訃i貞tio ošteće要i pro要ađen auto衫at. Pre負re貞om kuće u ko虻oj se krio Ula衫a pro要ađe要a je veća ko衍iči要a oruž虻a i mu要i苞i虻e.
– Sve to upuću虻e na za虺ljučak da je kri負ič要om pri衍i虺om ošteće要i pošao da se vi苓i sa Ula衫om ra苓i ku計o計ro苓a虻e oruž虻a – na赳o苓i se u op負užnom ak負u.M.V.P.– D.Ž.


Ula衫u oda衍e po赳re苓e

U op負užni苞i je na赳e苓e要o i da je sum要ja da su Ula衫a i Mi虻o赳ić za計a衍i衍i Me苓i要ov auto衫o苑il do虺a述a要a iz iz赳ješta虻a lje虺a訃a, kao i is虺a述a svje苓o虺a. Na虹衫e, dvo虻i苞a svje苓o虺a na sa貞luša要ji衫a ka述a衍i su dva da要a na虺on ne貞tan虺a Me苓i要a da su bi衍i sa Ula衫om ko虻i je dje衍o赳ao uz要e衫i訃eno i ko虻i je imao po赳re苓e na bu負i要a衫a u vi苓u cr赳e要ih fle虺a i ogre苑o負i要a. Ta虺ođe, na koži je imao tra茆o赳e ko虻i liče na ope虺o負i要e od ko計ri赳e ko虻e su, pre衫a sum要ja衫a tuži衍aštva, na貞ta衍e od ra貞ti要ja i gra要ja ko虻e se na衍a述e na mje貞tu gdje je pro要ađen za計a衍je要i „re要o”.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"