Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Finansiraju Milovu kampanju, a oštetili državu za pola miliona * Ne kopaj po grobovima zbog partijskog interesa * Isplatio 4.000 eura svojim studentima * Direktor na čelu sindikata * SAD neće prihvatiti vojni scenario u Siriji * EU neće pokleknuti pred SAD * I djecu će im napraviti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dritan Abazović:
– Obećavam DPS-u, da ne brinu, možda će biti i neka ćelija koja se otvara na dugme.

Vic Dana :)

Opalio Hasu auto... i leži on sad u bolnici, ono došla djeca u posjetu... Narod k`o narod, kako dolazi neko donese voća, neko soka, neko keksa... Jedu djeca zamazala se sva kad čuješ Hasu sav srećan:
- Samo jed`te djeco... nek ste vi meni zdravi i živi... biće opet svega...
baciće se babo pod auto čim ozdravi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura - datum: 2016-10-09 FOLKLORNI KONCERT ,,AKORDA” OKUPIO BROJNE NIKŠIĆANE
Sa nastupa Važna karika u kulturi grada
Dan - novi portal
-,,Akor­do­va ple­sna aka­de­mi­ja” odr­ža­la je kon­cert fol­klo­ra i ple­sa u Nik­šić­kom po­zo­ri­štu po­vo­dom Dječ­je ne­dje­lje. Pre­ma ri­je­či­ma Dra­gana Kne­že­vi­ća, di­rek­to­ra KKC ,,Akord”, to je bi­la pri­li­ka i da su­mi­ra­ju re­zul­ta­te od po­čet­ka, pri­je 19 go­di­na, ka­da je ru­ko­vo­dio ma­lim ho­rom, a na­kon ne­ko­li­ko go­di­na su osno­va­li dru­ge sek­ci­je.
– Od ta­da je kroz ovu kul­tur­nu usta­no­vu pro­šao ve­li­ki broj ta­len­to­va­ne dje­ce i mla­dih. ,,Akord” je osno­van na ini­ci­ja­ti­vu ne­ko­li­ko en­tu­zi­ja­sta ko­ji su že­lje­li po­bolj­ša­nje kul­tur­ne sce­ne Nik­ši­ća, u če­mu smo i uspje­li. Na po­čet­ku je to bi­la sa­mo mu­zič­ka sek­ci­ja, a ka­sni­je su se raz­vi­ja­le sve osta­le. Sa­da po­sta­je tri klu­ba za dje­cu: ,,Slat­ki akor­di”, ,,Akor­do­va ple­sna aka­de­mi­ja” i ,,Akor­dov dje­či­ji te­a­tar”. Sva tri klu­ba ra­de sa uspje­hom. Odr­ža­va­mo kon­cer­te, pred­sta­ve i ba­vi­mo se za­i­sta pre­da­nim ra­dom sa dje­com za ko­ji je neo­p­hod­no pu­no str­plje­nja i zna­nja, po­ru­ču­je Kne­že­vić.
On po­ja­šnja­va da se iz go­di­ne u go­di­nu mi­je­nja član­stvo, ali su pre­po­zna­tlji­vi po svom ra­du i po­stig­nu­tim re­zul­ta­ti­ma.
- Osim ak­tiv­no­sti usmje­re­nih na ra­d sa dje­com, ve­li­ku pa­žnju po­sve­ću­je­mo i omla­di­ni. Uspje­šno dje­lu­je ,,Akor­dov te­a­tar za mla­de”, ko­ji je do sa­da na fe­sti­va­li­ma u Bi­je­lom Po­lju i Su­bo­ti­ci osvo­jio vi­še od 60 na­gra­da. To do­volj­no go­vo­ri o kva­li­te­tu pred­sta­va, na­šem ra­du i klu­bu. Do­dao bih da, osim me­ne, u klu­bu ra­de in­struk­to­ri Ta­nja Čo­le­vić, Va­len­ti­na Kne­že­vić i Đur­đi­ca Kne­že­vić, a ra­di se pre­da­no i od­go­vor­no, ta­ko da us­pje­si ne iz­o­sta­ju. Po­zo­ri­štem se ba­vim in­te­ziv­no. Klub po­sti­že ve­li­ke uspje­he ka­ko na dječ­joj, ta­ko i na sce­ni za od­ra­sle. Ta­ko­đe, na­ša pred­sta­va „Princ bez mi­ra­za” je pri­ka­za­na u dva ter­mi­na u sklo­pu Sep­tem­ba­r­skih da­na za dje­cu osnov­nih ško­la, na­vo­di Kne­že­vić.
L.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"