Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni JOŠ NIJE RIJEŠEN PROBLEM SA  PODZEMNIM PROLAZOM U SUTIVANU
Fekalije u podvožnjaku Podvožnjak strave i užasa Podvožnjak je stalno poplavljen, istina, manje nego ranijih godina. U centralnom dijelu izlila se fekalna kanalizacija. Postavljene su daske, kojima đaci i mještani jedva prelaze na drugu stranu, strahujući da se ne okliznu i upadnu u „jezero fekalija”
Dan - novi portal
Uče­ni­ci Osnov­ne ško­le 9 maj, ali i mje­šta­ni Su­ti­va­na i se­la ko­ja gra­vi­ti­ra­ju ovom pod­ruč­ju i da­lje su iz­lo­že­ni opa­sno­sti­ma pri­li­kom pro­la­ska kroz pod­vo­žnjak ko­ji je pri­je ne­ko­li­ko go­di­na iz­gra­đen ra­di bez­bjed­ni­jeg pro­la­za is­pod že­lje­znič­ke pru­ge Bar-Be­o­grad. Pod­vo­žnjak je bio po­klon fir­me,,Be­maks”.
-Škol­ski da­ni uve­li­ko te­ku, a pod­vo­žnjak je u sve lo­ši­jem sta­nju. Fe­ka­li­je pli­va­ju po­red im­pro­vi­zo­va­nog,,mo­sti­ća” na­pra­vlje­nog od da­sa­ka. Opa­sno­sti ni­su iz­lo­že­ni sa­mo uče­ni­ci već i sta­ri­ji su­gra­đa­ni jer ne­ma osve­tlje­nja kroz pro­laz - ka­že mje­šta­nin Ra­do­van Ko­so­vić.
Pod­vo­žnjak je stal­no po­pla­vljen, isti­na, ma­nje ne­go ra­ni­jih go­di­na. U cen­tral­nom di­je­lu iz­li­la se fe­kal­na ka­na­li­za­ci­ja. Po­sta­vlje­ne su da­ske, ko­ji­ma đa­ci i mje­šta­ni je­dva pre­la­ze na dru­gu stra­nu, stra­hu­ju­ći da se ne okli­znu i upad­nu u „je­ze­ro fe­ka­li­ja”.
-Iako smo sma­tra­li da će­mo odah­nu­ti i da vi­še ne­će­mo stra­ho­va­ti za bez­bjed­nost dje­ce ko­ja su pre­la­zi­la že­lje­znič­ku pru­gu na pu­tu do ško­le, sti­gla je no­va opa­snost, jer je pod­vo­žnjak pre­kri­ven fe­ka­li­ja­ma i ra­znim vr­sta­ma sme­ća. Po­treb­no je hit­no pred­u­ze­ti ko­ra­ke da se ovaj pro­blem što pri­je ri­je­ši– is­ti­ču mje­šta­ni.
Di­rek­tor ško­le „9. maj” Vo­ji­slav Žu­jo­vić is­ti­če da su pred­u­zi­ma­li broj­ne mje­re ka­ko bi uče­ni­ci mo­gli bez­bjed­no da stig­nu u ško­lu i da se isto ta­ko vra­te svo­jim do­mo­vi­ma.
-Sa­mi smo po­sta­vi­li da­ske i sta­vi­li si­ja­li­cu ka­ko bi­smo olak­ša­li pro­laz uče­ni­ci­ma. Mi­je­nja­mo si­ja­li­ce, ali ih ne­ko stal­no kra­de i lo­mi. Za­po­sle­ni če­sto ot­pra­te đa­ke, iako im to ni­je u opi­su po­sla- ka­že Žu­jo­vić. Do­da­je da bi tre­ba­lo vr­lo br­zo da se na­đe rje­še­nje za ovaj pr­o­blem.
-Ima­mo na­ja­vu od mje­sne za­jed­ni­ce da će ovih da­na bi­ti Op­šti­na pla­ti­ti an­ga­žo­va­nje jed­ne oso­be da stal­no ra­di na odr­ža­va­nju hi­gi­je­ne u pod­vo­žnja­ku. Pret­hod­no će se uz po­moć ci­ster­ni is­pum­pa­ti ot­pad­ne vo­de iz pod­vo­žnja­ka -ob­ja­šnja­va Žu­jo­vić.M.N.


Pr­vo za­htjev mje­šta­na, pa ak­ci­ja či­šće­nja

U pred­u­ze­ću „Ko­mu­nal­no Lim” ka­žu da ni­je nji­hov po­sao da či­ste pod­vo­žnjak, od­no­sno da se za to mo­ra­ju po­seb­no an­ga­žo­va­ti. To­me tre­ba da pret­ho­di za­hjev mje­šta­na, uz na­dok­na­du, ka­žu u pred­u­ze­ću „Lim”.Is­ti­ču da će sve ura­di­ti da po­mog­nu, u ak­ci­ji ko­ja bu­de za­jed­nič­ki or­ga­ni­zo­va­na.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"