Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika GRUJA RADONJIĆA SUMNJIČE ZA ZELENAŠENJE
Radonjić Tužiocu pretresali stanove
Dan - novi portal
Pri­pad­ni­ci Spe­ci­jal­nog po­li­cij­skog ti­ma pre­tre­sli su ju­če stan i ku­ću, vla­sni­štvo tu­ži­o­ca u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci Gru­ja Ra­do­nji­ća. Na me­ti po­li­ca­ja­ca tu­ži­lac se na­šao zbog sum­nje da se ba­vi ze­le­na­še­njem. Pre­tres je oba­vljen po na­lo­gu Spe­ci­jalnog dr­žav­nog tu­ži­la­štva.
Spe­ci­jal­ni po­li­cij­ski tim pr­vo je u po­po­dnev­nim sa­ti­ma iz­vr­šio pre­tres sta­na ko­ji Ra­do­njić ko­ri­sti u Pod­go­ri­ci. Na­kon to­ga iz­vr­še­na je kon­tro­la i u nje­go­voj ku­ći u jed­nom obli­žnjem se­lu. Pre­ma po­da­ci­ma „Da­na”, Ra­do­njić ni­je pri­vo­đen.
Na­vod­no, iz obje­ka­ta ko­je ko­ri­sti od­u­ze­ta su od­re­đe­na do­ku­men­ta, a za­pli­je­njen mu je i te­le­fon. Re­dak­ci­ja „Da­na” po­ku­ša­la je da stu­pi u kon­takt sa tu­ži­o­cem Ra­do­nji­ćem, ali se na do­stup­ni broj ja­vi­la nje­go­va su­pru­ga, ko­ja je ka­za­la da je njen su­prug na pre­tre­su ku­će na se­lu, zbog če­ga ni­je u mo­guć­no­sti da stu­pi u kon­takt sa na­ma. Ta­ko­đe, na­ve­la je i da njen su­prug ne­ma bra­ni­o­ca, jer mu „ni­je po­tre­ban”.
Ra­do­njić se, ka­ko pre­no­si por­tal Vi­je­sti, sum­nji­či za kri­vič­na dje­la kri­mi­nal­no udru­ži­va­nje i ze­le­na­še­nje. Na­vod­no, ju­če su pre­tre­si iz­vr­še­ni i u sta­no­vi­ma i ku­ća­ma ko­je ko­ri­ste Alek­san­dar Đu­rap­če­vić i Ni­ko­la Pa­jo­vić zbog sum­nje da su po­či­ni­li ista kri­vič­na dje­la.
Zbog ovih ak­tiv­no­sti Spe­ci­jal­nog po­li­cij­skog ti­ma ogla­si­li su se iz tu­ži­la­štva.
– Po­vo­dom rad­nji ko­je je Spe­ci­jal­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo pred­u­ze­lo pre­ma Gru­ju Ra­do­nji­ću, dr­žav­nom tu­ži­o­cu u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, sjed­ni­ca dr­žav­nih tu­ži­la­ca Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva u Pod­go­ri­ci upo­zna­je jav­nost da su ru­ko­vo­di­lac i dr­žav­ni tu­ži­o­ci u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci opre­di­je­lje­ni za od­luč­nu bor­bu pro­tiv svih ob­li­ka kri­mi­na­la, u od­no­su na sve, a po­seb­no one ko­ji­ma je po­vje­re­na ulo­ga kri­vič­nog go­nje­nja iz­vr­ši­la­ca kri­vič­nih dje­la – na­vo­di se u sa­op­šte­nju tu­ži­la­štva.
Ra­do­njić je u Osnov­nom su­du u Pod­go­ri­ci po­kre­nuo par­nič­ni po­stu­pak pro­tiv Da­ni­la Pe­jo­vi­ća, vla­sni­ka fir­me „Mon­te­ne­gro pre­voz”, zbog na­pla­ći­va­nja du­ga u iz­no­su od 30.000 eura. Ipak, ta­da je tvr­dio da ni­je u pi­ta­nju ka­ma­ta­ški dug već obič­na po­zaj­mi­ca. No­vac ko­ji je Pe­jo­vi­ću po­zaj­mio, tvr­di, ste­kao je pro­da­jom ob­ve­zni­ca re­sti­tu­ci­je. Na po­sled­njem ro­či­štu u su­du Pe­jo­vić je ka­zao da mu je tu­ži­lac Ra­do­njić go­di­na­ma „za­vr­ša­vao” u su­du da pre­su­de bu­du u nje­go­vu ko­rist i da mu je za to da­vao no­vac.
Dok je Ra­do­njić tvr­dio da je 30.000 eura dao kao po­zaj­mi­cu du­go­go­di­šnjem pri­ja­te­lju, Pe­jo­vić je tvr­dio da je dug vra­tio sa ka­ma­tom.M.V.P.


De­man­to­vao op­tu­žbe

Ne­dav­no su u me­di­ji­ma ob­ja­vlje­ni na­vo­di da se Ra­do­njić sum­nji­či za ze­le­na­še­nje, ali ih je ovaj tu­ži­lac ka­te­go­rič­no de­man­to­vao. Tvr­dio je da do 26. ja­nu­a­ra, ka­da se ja­vio Spe­ci­jal­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu zbog me­dij­skih nat­pi­sa, pro­tiv nje­ga ni­je vo­đen ni­je­dan po­stu­pak. Tvr­dio je i da se ja­vio tu­ži­o­cu i na­gla­sio da im sto­ji na ras­po­la­ga­nju, jer ta­kve op­tu­žbe šte­te ne sa­mo nje­go­vom ugle­du, već i ugle­du or­ga­na u ko­jem oba­vlja dr­žav­nu funk­ci­ju.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"