Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni POČELI PRIPREMNI RADOVI NA RESTAURACIJI TROJE VRATA STAROG GRADA KOTORA
Glavna gradska vrata spremna za restauraciju Posao vrijedan 78.000 eura U budžetu Opštine Kotor za ovaj posao je opredijeljeno 78 hiljada eura. Od tog iznosa 80 odsto finansira Italija, dok je 20 odsto bespovratno učešće Opštine Kotor - saopštio je Aleksandar Dender za „Dan”
Dan - novi portal
KO茅OR - Za虻ed要i苞a Ita衍i虻a要a Cr要e Go訃e (ZICG) u sa訃ad要ji sa part要e訃i衫a; Opšti要om Ko負or, JU Cen負rom za kon述er赳ci虻u i ar虐e觔衍o茆i虻u Cr要e Go訃e, ita衍i虻an貞kom Re茆i虻om Ve要e負o i spe苞i虻a衍i述o赳a要om fir衫om za re貞ta赴訃a苞i虻u „La虹訃a“ iz Pa苓o赳e, juče je poče衍a pri計rem要e ra苓o赳e na re貞ta赴訃a苞i虻i tro虻e vra負a Sta訃og gra苓a i to; glav要ih - tzv. Vra負a od mo訃a, južnih; Vra負a od Gur苓ića i sje赳er要ih na Ta苑ači要i, Vra負a od ri虻e虺e.
Ra苓o赳i衫a će ru虺o赳o苓i負i Cen負ar za kon述er赳a苞i虻u i ar虐e觔衍o茆i虻u a po苓i述vođač je fir衫a „La虹訃a“ iz Pa苓o赳e.
Po ri虻eči衫a pred貞jed要i虺a Za虻ed要i苞e Ita衍i虻a要a CG u Ko負o訃u ar虐i負ek負e Alek貞an苓ra Den苓e訃a sred貞tva za re貞ta赴訃a苞i虻u, u ukup要om iz要o貞u od 78.000 eura, obez苑i虻e苓i衍i su Re茆i虻a Ve要e負o i Opšti要a Ko負or.
-U bu苓že負u Opšti要e Ko負or za ovaj po貞ao je opre苓i虻e衍je要o 78 hi衍ja苓a eura. Od tog iz要o貞a 80 od貞to fi要an貞i訃a Ita衍i虻a, od要o貞no vraća Opšti要i, dok je 20 od貞to bes計o赳rat要o učešće Opšti要e Ko負or - sa觔pštio je Den苓er za „Dan“.
On je pre苞i述i訃ao da se re貞ta赴訃a苞i虻a od要o貞i na sa要a苞i虻u ošteće要ih dje衍o赳a vra負a, čišće要je na貞la茆a pro赴述ro虺o赳a要ih bi觔衍oškim uti苞a虻i衫a i za茆ađe要jem, po計rav虺u fu茆a i čišće要je pri計a苓a虻ućeg di虻e衍a be苓e衫a oko vra負a.
-Ra苓i se sa衫o o kon述er赳a苞i虻i i re貞ta赴訃a苞i虻i po貞to虻ećeg sta要ja, što znači da se ništa na vra負i衫a ne mi虻e要ja, već sa衫o vraća nji虐ov iz赳or要i iz茆led u smi貞lu čišće要ja ka衫e要a, fu茆a i ošteće要ja. Tre要ut要o se po貞ta赳lja ske衍a i on苓a kreće po貞tu計ak čišće要ja, do計u要a ono茆a što je ošteće要o, fu茆a. Ono što je in負e訃e貞ant要o to je da će bi負i pre述en負o赳a要a i me負o苓a za čišće要je be苓e衫a, ne sa衫o bi觔衍oškim i he衫ij貞kim sred貞tvi衫a, ne茆o i pu負em bak負e訃i虻a. Na虹衫e, biće uz茆o虻e要e bak負e訃i虻e ko虻e je苓u sa衫o tu vr貞tu liša虻e赳a i za茆ađe要ja ko虻a na計a苓a虻u ko負or貞ke be苓e衫e. Sa tim slo虻em će bi負i pre衫a述a要i zi苓o赳i, a bak負e訃i虻e na虺on raz衫noža赳a要ja, je苓u liša虻e赳e i za負im ugi要u, a osta赳e či貞te zi苓o赳e. To je no赳a još uvi虻ek eks計e訃i衫en負al要a me負o苓a ko虻a je upo負ri虻e苑lje要a na Du觔衫u u Mi衍a要u, ali će bi負i po虺a述a要a i u Ko負o訃u na jed要om di虻e衍u be苓e衫a, kao eks計e訃i衫en負al要a, da se po虺aže i ta mo茆uć要ost za čišće要je grad貞kih zi苓i要a - na虻a赳io je Den苓er do苓a虻ući da će ra苓o赳i tra虻a負i do 1. ju要a u skla苓u sa Od衍u虺om o za苑ra要i grad要je to虺om tu訃i貞tič虺e se述o要e.
Iz Za虻ed要i苞e Ita衍i虻a要a CG po述i赳a虻u građa要e da na虺on zva要ič要og ot計oči要ja要ja ra苓o赳a sva虺o苓nev要o po貞jeću虻u gra苓i衍ište i in苯or衫išu se o me負o苓a衫a i to虺u ra苓o赳a, ka虺o bi či負av pro苞es bio tran貞pa訃en負an i ja赳an. Den苓er na虻a赳lju虻e i da će u to虺u iz赳ođe要ja ra苓o赳a bi負i or茆a要i述o赳a要a među要a訃od要a ra苓i觔要i苞a za re貞ta赴訃a苞i虻u na ko虻oj će uče貞tvo赳a負i, ka虺o struč要ja苞i iz Ita衍i虻e, ta虺o i iz Cr要e Go訃e, kao i stu苓en負i od茆o赳a訃a虻ućih fa虺ul負e負a.
B.M.


Kon述er赳a苞i虻a po naj貞a赳re衫e要i虻im me負o苓a衫a

U Pod訃uč要oj je苓i要i苞i Cen負ra za kon述er赳a苞i虻u i ar虐e觔衍o茆i虻u CG u Ko負o訃u is負iču da je poče負ak ra苓o赳a na ko要e述er赳a苞i虻i tro虻e vra負a gra苓a re述ul負at du茆o茆o苓išnje plod要e sa訃ad要je, sa struč要ja苞i衫a Ita衍i虻e (kon述er赳a負o訃i衫a za ka衫en, me負al, ar虐i負ek負i衫a, isto訃iča訃i衫a umjet要o貞ti, uopšte struč要ja苞i衫a za spo衫e要ič虺o na貞li虻eđe), ostva訃e要om po貞red貞tvom ZICG-a. Načel要ik Cen負ra, sa赳jet要ik kon述er赳a負or Bo訃is Ku貞tu苓ić, po虻ašnja赳a da će pri衍i虺om ra苓o赳a bi負i upo負ri虻e苑lje要e naj貞a赳re衫e要i虻e me負o苓e.
-Ra苓iće se kon述er赳a苞i虻a za負eče要og sta要ja tro虻a vra負a gra苓a i biće upo負re苑lje要e naj貞a赳re衫e要i虻e ne虹n赳a述iv要e me負o苓e čišće要ja i tre負i訃a要ja ko虻e se da要as ra苓e u Evro計i, a vi苓jeće衫o šta će se ra苓i負i upo負re苑om la貞e訃a. Na虺on to茆a ra苓iće se zašti負a za ko虻u se ga訃an負u虻e pet go苓i要a na ve衍i虺im tem計e訃a負ur要im pro衫je要a衫a- ka述ao je Ku貞tu苓ić za „Dan“ is負ičući da je pro虻e虺at kon述er赳a苞i虻e vra負a u ko負or貞kom Sta訃om gra苓u od苑o訃en od stra要e Upra赳e za zašti負u kul負ur要ih do苑a訃a Cr要e Go訃e.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovla寞eno kori寞enje sadr靠ja 靖ampanog i on-line izdanja Dana ka駐jivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na za靖itu od istog, kao i na naknadu 靖ete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, 靖ampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi na鋱n javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz na隘h izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"