Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika POLICIJA PRETRESLA KUĆU SIMPATIZERA KOALICIJE „ZDRAVO BERANE” VESELINA LJEŠNJAKA
Lješnjak Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila Često lelečem na sahranama, iako naš narod kaže „žali me dok sam živ”. Ovoga puta sam se vodio tim narodnim uputom pa sam, u emotivnom zanosu, slaveći pobjedu koalicije „Zdravo Berane”, iz mozga zalelekao Mila Đukanovića jer je doživio velik poraz na izborima, kazao je Lješnjak čiji snimak postizbornog lelekanja u Beranama na Jutjubu ima preko 20.000 pregleda
Dan - novi portal
Po­li­ci­ja je ju­če ra­no uju­tro, zbog sum­nje da na ne­le­ga­lan na­čin po­sje­du­je oruž­je i eks­plo­ziv­ni ma­te­ri­jal, pre­tre­sla ku­ću po­zna­tog be­ran­skog le­le­ka­ča Ve­se­li­na Lje­šnja­ka. Pre­tres je iz­vr­šen po odo­bre­nju dr­žav­nog tu­ži­o­ca Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva u Be­ra­na­ma Ja­dran­ke Mi­ćo­vić i na­red­bi su­di­je za is­tra­gu Dra­ga­na Da­ši­ća. Lje­šnjak sum­nja da je do pre­tre­sa do­šlo na­kon ob­ja­ve nje­go­vog le­le­ka­nja li­de­ra DPS-a Mi­la Đu­ka­no­vi­ća po­sli­je iz­bor­ne po­bje­de ko­a­li­ci­je „Zdra­vo Be­ra­ne” u cen­tru Be­ra­na. Sni­mak le­le­ka­nja Đu­ka­no­vi­ća i nje­go­vih bli­skih funk­ci­o­ne­ra po­sta­vljen je na Ju­tju­bu, gdje je za krat­ko vri­je­me imao bli­zu 20.000 pre­gle­da. Lje­šnjak, ko­ji kao rad­nik ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća go­di­na­ma ra­di na odr­ža­va­nju pu­ta u svom se­lu, na­vo­di da su dr­žav­ni or­ga­ni i u nje­go­vom slu­ča­ju po­tvr­di­li da su pro­du­že­na ru­ka Mi­la Đu­ka­no­vi­ća.
– Če­sto le­le­čem na sa­hra­na­ma, iako naš na­rod ka­že „ža­li me dok sam živ”. Ovo­ga pu­ta sam se vo­dio tim na­rod­nim upu­tom pa sam, u emo­tiv­nom za­no­su, sla­ve­ći po­bje­du ko­a­li­ci­je „Zdra­vo Be­ra­ne”, iz mo­zga za­le­le­kao Mi­la Đu­ka­no­vi­ća. Za­le­le­kao sam ga jer je do­ži­vio ve­li­ki po­raz u Be­ra­na­ma, od ko­ga se ni on ni nje­go­va par­ti­ja ni­ka­da ne­će opo­ra­vi­ti. Ne­ko je sni­mio taj moj le­lek i on je, za­hva­lju­ju­ći dru­štve­nim mre­ža­ma, kao pra­vi hit, za krat­ko vri­je­me ob­i­šao svi­jet. Oči­gled­no da je to za­sme­ta­lo i Mi­lu i nje­go­vim sa­te­li­ti­ma, pa su ki­di­sa­li da mi pre­tre­sa­ju ku­ću s ci­ljem da mi utje­ra­ju strah u ko­sti. Ja im po­ru­ču­jem da ne­ma te si­le ko­ja me mo­že pre­pla­ši­ti jer je na­rod Be­ra­na uz me­ne. Taj na­rod je po­ka­zao da vi­še vo­li Ve­se­li­na Lje­šnja­ka, ko­ji če­sto ne­ma pre­bi­je­ne ban­ke, od Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, či­je se bo­gat­stvo mje­ri mi­li­o­ni­ma eura – na­gla­sio je Lje­šnjak.
Pri­li­kom pre­tre­sa po­li­ci­ja je u ku­ći u ko­joj Lje­šnjak ži­vi pro­na­šla i od­u­ze­la svad­bar­ski pi­štolj i 21 ko­mad lo­vač­ke mu­ni­ci­je. Lje­šnjak je pri­li­kom sa­slu­ša­nja u po­li­ci­ji iz­ja­vio da je svad­bar­ski pi­štolj le­gal­no ku­pio ka­ko bi se „gla­snuo” za vri­je­me bo­žić­nih pra­zni­ka. Ka­zao je da je pro­na­đe­na mu­ni­ci­ja slu­čaj­no osta­la u nje­go­voj ku­ći na­kon što je po­sli­je oče­ve smr­ti lo­vač­ka pu­ška pri­pa­la Lje­šnja­ko­vom bra­tu. Po­ru­čio je da bi nad­le­žnim dr­žav­nim or­ga­ni­ma bi­lo pa­met­ni­je da, umje­sto nje­go­ve, pre­tre­sa­ju ku­će oko­re­lih kri­mi­na­la­ca.
– Ja sam bez­o­pa­san i ni­ko­me u ži­vo­tu ni­je­sam na­nio šte­tu. Vo­lim ko­a­li­ci­ju „Zdra­vo Be­ra­ne” jer je na­ro­du otvo­ri­la oči i do­šla do ve­li­ke po­bje­de. To ne­ko­me oči­gled­no sme­ta. A to što le­le­čem je bo­ži­ji dar. Za­to po­ru­ču­jem no­si­o­ci­ma ak­tu­el­nog re­ži­ma da za­vi­re u ku­će kri­mi­na­la­ca, a da si­ro­ti­nju i po­šte­ne lju­de osta­ve na mi­ru – na­gla­sio je Lje­šnjak.
Na­ja­vio je da će na­sta­vi­ti da le­le­če i u na­red­nom pe­ri­o­du i po­red pri­jet­nji da će zbog to­ga ima­ti ne­pri­jat­no­sti.D.J.


Đu­ka­no­vić me po­slao na Du­bro­vač­ko ra­ti­šte

Lje­šnjak is­ti­če da ga je, ka­da je bio u naj­bo­ljim go­di­na­ma i ka­da je tre­ba­lo da stva­ra po­ro­di­cu, „Mi­lo Đu­ka­no­vić po­slao na Du­bro­vač­ko ra­ti­šte”.
– Po­sli­je to­ga taj isti Mi­lo me je pro­gla­sio za rat­nog zlo­čin­ca, iako je i on ta­da, kao i ja, obla­čio voj­nu uni­for­mu. Na kra­ju me Mi­lo, kao i ve­ći­nu gra­đa­na, do­veo do pro­sjač­kog šta­pa. Ta­ko nje­go­vo po­na­ša­nje kod me­ne je osta­vi­lo du­bo­ke tra­u­me. Za­to sam stal­no tu­žan i zbog to­ga se ču­je moj le­lek. A ako pr­vi umrem, po­zi­vam Mi­la da on me­ne le­le­če i da mi se ta­ko osve­ti – na­gla­ša­va Lje­šnjak u ša­li.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"