Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Pro­da­ju po­kva­re­ni „audi”
Vla­da Cr­ne Go­re da­la je sa­gla­snost cr­no­gor­skoj am­ba­sa­di u Hr­vat­skoj da po si­ste­mu „sta­ro za no­vo” otu­đi vo­zi­lo „audi”, ko­ji je do­sad ko­ri­sti­lo to di­plo­mat­sko pred­stav­ni­švo. Ka­ko se na­vo­di u in­for­ma­ci­ji, „audi” je u kva­ru i za nje­go­vu po­prav­ku bi tre­ba­lo iz­dvo­ji­ti 7.800 eura.
„Audi” je pro­ci­je­njen na 3.300 eura.A.O.

Po­dr­ška žr­tva­ma na­si­lja
Vi­še­go­di­šnja sa­rad­nja iz­me­đu Glav­nog gra­da i NVO Si­gur­na žen­ska ku­ća bi­će na­sta­vlje­na u ci­lju sve­o­bu­hvat­ni­je re­a­li­za­ci­je ser­vi­sa po­dr­ške žr­tva­ma na­si­lja, po­ru­če­no je sa ju­če­ra­šnjeg sa­stan­ka pred­stav­ni­ka tih in­sti­tu­ci­ja i or­ga­ni­za­ci­ja. Ka­ko je sa­op­šte­no, sa­go­vor­ni­ci su de­fi­ni­sa­li neo­p­hod­ne pred­u­slo­ve za po­sta­vlja­nje pri­vre­me­nog objek­ta u dvo­ri­šnom di­je­lu već po­sto­je­ćeg, ko­jeg je Glav­ni grad ovoj or­ga­ni­za­ci­ji ustu­pio na ko­ri­šće­nje, bez na­kna­de.
– Do­go­vo­re­no je da pri­vre­me­ni obje­kat, ko­ji će do­ni­ra­ti Am­ba­sa­da UAE, bu­de u pot­pu­no­sti pri­la­go­đen za li­ca sa in­va­li­di­te­tom, a sa­dr­žao bi i pri­jem­nu so­bu i pro­stor za odr­ža­va­nje ra­di­o­ni­ca – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.A.O.

Iz­lo­žba ruč­nih ra­do­va
Tra­di­ci­o­nal­na iz­lo­žba ruč­nih ra­do­va otvo­re­na je 8. mar­ta u Cen­tru za po­sje­ti­o­ce u Uprav­noj zgra­di Na­ci­o­nal­nog par­ka (NP) Dur­mi­tor, sa­op­šte­no je iz Na­ci­o­nal­nih par­ko­va Cr­ne Go­re (NPCG). Iz­lo­žba je, ka­ko su po­ja­sni­li, tak­mi­čar­skog i pro­daj­nog ka­rak­te­ra, a lo­kal­ni pro­iz­vo­đa­či sa pro­sto­ra NP Dur­mi­tor ima­će pri­li­ku da to­kom de­set da­na pre­zen­tu­ju svo­je ra­do­ve.
– NP Dur­mi­tor će do­di­je­li­ti naj­ljep­šim i naj­bo­ljim ra­do­vi­ma sim­bo­lič­ne nov­ča­ne na­gra­de i ot­ku­pi­ti dio ruč­no ra­đe­nih pro­iz­vo­da ka­ko bi do­dat­no una­pri­je­di­li sa­rad­nju sa lo­kal­nim pro­iz­vo­đa­či­ma, a sa­mim tim i obo­ga­ti­li po­nu­du u su­ve­nir­ni­ci NP Dur­mi­tor, gdje će svi ot­ku­plje­ni pro­iz­vo­di bi­ti iz­lo­že­ni – ka­zao je di­rek­tor NP Dur­mi­tor To­mo Pa­jo­vić.
Iz NPCG je na­ve­de­no da će iz­lo­žba u Cen­tru za po­sje­ti­o­ce NP Dur­mi­tor bi­ti otvo­re­na sva­ko­ga da­na od 8 do 16 ča­so­va, do 18. mar­ta 2018. go­di­ne. A.O.

Od ne­dje­lje ki­ša
U Cr­noj Go­ri će za da­ne vi­ken­da bi­ti uglav­nom su­vo vri­je­me, dok se od ne­dje­lje po­pod­ne oče­ku­je po­vre­me­na ki­ša. Iz Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju je sa­op­šte­no da će da­nas bi­ti ma­lo do umje­re­no oblač­no sa du­žim sun­ča­nim in­ter­va­li­ma.
– Uju­tru, na sje­ve­ru, po ko­tli­na­ma ma­gla. Vje­tar slab do umje­ren, u po­po­dnev­nim sa­ti­ma, u sje­ver­nim pred­je­li­ma po­ne­gdje po­ja­čan, ju­žnih smje­ro­va. Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra va­zdu­ha mi­nus 5 do 7, naj­vi­ša dnev­na od 8 do 18 ste­pe­ni – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Sju­tra će bi­ti pro­mjen­lji­vo oblač­no, to­kom da­na uglav­nom su­vo ili po­ne­gdje sla­ba ki­ša, a kra­jem da­na i to­kom no­ći po­vre­me­no ki­ša, po­ne­gdje i plju­sko­vi i gr­mlja­vi­na. A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"