Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Sti­žu oklop­na vo­zi­la
Mi­ni­star­stvo od­bra­ne i Voj­ska Cr­ne Go­re usko­ro će bi­ti po­ja­ča­ni sa tri no­va he­li­kop­te­ra i tri­de­se­tak oklop­nih vo­zi­la nje­mač­ke i ame­rič­ke pro­iz­vod­nje. Iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne su sa­op­šti­li da mo­der­ni­za­ci­ja oru­ža­nih sna­ga pred­vi­đa sko­ru na­bav­ku sa­vre­me­nih bes­pi­lot­nih le­tje­li­ca i for­mi­ra­nje če­te spe­ci­jal­nih sna­ga, dok će bor­be­ni avi­o­ni NA­TO-a za pet mi­nu­ta bi­ti iz­nad va­zdu­šnog pro­sto­ra Cr­ne Go­re, uko­li­ko bu­de po­tre­be da ga šti­te.
Iz MO su za Por­tal RTCG po­ja­sni­li da će se no­vi he­li­kop­te­ri „Bel 412 EPI” ko­ri­sti­ti, iz­me­đu osta­log za obez­bje­đe­nje dr­žav­ne gra­ni­ce, iz­vi­đa­nje, po­dr­šku po­li­ci­ji u pro­tiv­te­ro­ri­stič­koj bor­bi, tran­sport, me­di­cin­sku eva­ku­a­ci­ju, po­tra­gu i spa­sa­va­nje, kao i ga­še­nje po­ža­ra.
Pr­vi he­li­kop­ter sti­že u pr­vom, a pre­o­sta­la dva u če­tvr­tom kvar­ta­lu ove go­di­ne.A.O.

Ob­ja­vi­li pra­vil­nik
Mi­ni­star­stvo odr­ži­vog raz­vi­ja i tu­ri­zma ob­ja­vi­lo je pra­vil­nik o na­či­nu is­pi­ti­va­nja, iz­ra­de i sa­dr­ža­ju ana­li­ze sta­tič­ke i se­i­zmič­ke sta­bil­no­sti bes­prav­nog objek­ta po­vr­ši­ne do 500 me­ta­ra kva­drat­nih u po­stup­ku le­ga­li­za­ci­je i is­pi­ti­va­nja bes­prav­nog objek­ta. Pra­vil­nik je ob­ja­vljen na saj­tu mi­ni­star­stva.
Ka­ko se na­vo­di, is­pi­ti­va­nje sta­tič­ke i se­i­zmič­ke sta­bil­no­sti ta­kvih objek­ta vr­ši se na osno­vu po­da­ta­ka o objek­tu i uvi­da u sta­nje objek­ta.
A.O.

Za na­kna­de 10.000
Ru­ko­vo­di­lac iz­mje­ne plan­skog do­ku­men­ta Dr­žav­ne stu­di­je lo­ka­ci­je „Sek­tor 36” i struč­ni tim ima­će pra­vo na na­kna­du od 10.000 eura. In­for­ma­ci­jom o iz­ra­di Pred­lo­ga od­lu­ke o od­re­đi­va­nju ru­ko­vo­di­o­ca iz­ra­de iz­mje­ne i do­pu­ne stu­di­je lo­ka­ci­je pre­ci­zi­ra­no je da će se iz­nos po­je­di­nač­nih na­kna­da za čla­no­ve struč­nog ti­ma od­re­di­ti ugo­vo­rom iz­me­đu njih i Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma.
– Sred­stva po­treb­na za iz­ra­du DSL u pred­lo­že­nom iz­no­su obez­bi­je­di­će se iz bu­dže­ta Cr­ne Go­re, sa po­zi­ci­je Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma, ka­ko je to i utvr­đe­no u po­stup­ku do­no­še­nja Od­lu­ke o iz­ra­di i do­pu­ni DSL „Sek­tor 36” – pi­še u in­for­ma­ci­ji.A.O.

Pri­ja­vi­ti za­šti­će­ne vr­ste
Agen­ci­ja za za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne po­zva­la je pred­u­zet­ni­ke, prav­na i fi­zič­ka li­ca ko­ji su vla­sni­ci ili po bi­lo kom dru­gom osno­vu dr­ža­o­ci za­šti­će­nih i dru­gih vr­sta di­vljih ži­vo­ti­nja, da im pod­ne­su pri­ja­vu za evi­den­ti­ra­nje dr­ža­nja pri­mje­ra­ka za­šti­će­nih i dru­gih di­vljih vr­sta ži­vo­ti­nja u za­to­če­ni­štvu.
U po­zi­vu se na­vo­di da pri­ja­va tre­ba da sa­dr­ži ime i pre­zi­me dr­ža­o­ca di­vljih ži­vo­ti­nja, adre­su i broj te­le­fo­na dr­ža­o­ca, vr­ste i broj di­vljih ži­vo­ti­nja dr­ža­nih u za­to­če­ni­štvu.
Rok za pri­ja­vlji­va­nje je 25. ja­nu­ar.A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"