Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-11-20 U BANJALUCI SASTANAK POLITIČKIH LIDERA SA PREDSJEDNIKOM SKUPŠTINE RS
Sastanak kod Čubrilovića Vlast i opozicija na istom zadatku Razgovarali smo o tome da se stvore uslovi za normalno funkcionisanje svih nivoa vlasti u Srpskoj, napomenuo je Čubrilović
Dan - novi portal
U Ba­nja­lu­ci je ju­če odr­žan sa­sta­nak pred­sjed­ni­ka Na­rod­ne skup­šti­ne Re­pu­bli­ke Srp­ske Ne­delj­ka Ču­bri­lo­vi­ća sa li­de­ri­ma vla­da­ju­ćih i opo­zi­ci­o­nih stra­na­ka u Re­pu­bli­ci Srp­skoj na ko­jem se ras­pra­vlja­lo o ra­du Na­rod­ne skup­šti­ne u te­ku­ćem man­da­tu.
Na­kon sa­stan­ka Ču­bri­lo­vić je re­kao da su ci­lje­vi po­zi­ci­je i opo­zi­ci­je isti ka­da je u pi­ta­nju Re­pu­bli­ka Srp­ska.
Raz­go­va­ra­li smo o to­me da se stvo­re uslo­vi za nor­mal­no funk­ci­o­ni­sa­nje svih ni­voa vla­sti u Srp­skoj, na­po­me­nuo je Ču­bri­lo­vić i do­dao da će vr­lo br­zo bi­ti for­mi­ra­na ko­mi­si­ja s ci­ljem usa­gla­ša­va­nja sta­vo­va li­de­ra po­li­tič­kih stra­na­ka u Srp­skoj.
– Ko­mi­si­ja ko­ja će ra­di­ti na spo­ra­zu­mu „O prin­ci­pi­ma po­li­tič­kog dje­lo­va­nja i ko­or­di­na­ci­je” a ko­ju će či­ni­ti pred­stav­ni­ci vla­da­ju­ćih i opo­zi­ci­o­nih par­la­men­tar­nih par­ti­ja i ra­di­će na rje­ša­va­nju ak­tu­el­nih pro­ble­ma i po­bolj­ša­nju od­no­sa me­đu po­li­tič­kim par­ti­ja­ma u Srp­skoj, po­ru­čio je pred­sjed­nik NSRS.
On je na­po­me­nuo da je raz­go­vor pro­šao u po­zi­tiv­noj at­mos­fe­ri, te da su na sa­stan­ku svi iz­ni­je­li svo­je sta­vo­ve.
– Ne­ma­mo iste po­gle­de po broj­nim te­ma­ma, ali ima­mo vo­lju da do­đe­mo do spo­ra­zu­ma ko­ji bi de­fi­ni­sao na­še od­no­se po od­re­đe­nim pi­ta­nji­ma, re­kao je no­vi­na­ri­ma na­kon sa­stan­ka li­der NDP-a Dra­gan Ča­vić. Do­ni­je­li smo tekst pre­dlo­ga Spo­ra­zu­ma, oče­ku­je­mo da će­mo pri­je sle­de­ćeg za­sje­da­nja NSRS do­ći do do­go­vo­ra, po­ru­čio je Ča­vić.
Pred­sjed­nik SDS-a Vu­ko­ta Go­ve­da­ri­ca re­kao je no­vi­na­ri­ma da ne oče­ku­je od­mah od­go­vo­re na pred­log svih ide­ja ko­je su da­li, ali će po­ku­ša­ti da se usa­gla­se.
– Dra­go mi je da je do­šlo do sa­stan­ka, i da smo u nor­mal­noj at­mos­fe­ri raz­go­va­ra­li – do­dao je Go­ve­da­ri­ca.
Sa­stan­ku su pri­su­stvo­va­li, osim pred­sjed­ni­ka NSRS Ne­delj­ka Ču­bri­lo­vi­ća, pred­sjed­nik SNSD-a Mi­lo­rad Do­dik, pred­sjed­nik DNS-a Mar­ko Pa­vić i pred­sjed­nik SP-a Pe­tar Đo­kić, te pred­sjed­ni­ci opo­zi­ci­o­nih stra­na­ka SDS-a Vu­ko­ta Go­ve­da­ri­ca, PDP-a Bra­ni­slav Bo­re­no­vić i NDP-a Dra­gan Ča­vić.
Pod­sje­ća­mo, pred­sjed­nik Na­rod­ne skup­šti­ne Re­pu­bli­ke Srp­ske Ne­delj­ko Ču­bri­lo­vić po­zvao je li­de­re vla­da­ju­ćih i opo­zi­ci­o­nih stra­na­ka u Re­pu­bli­ci Srp­skoj na za­jed­nič­ki sa­sta­nak na ko­me će ras­pra­vlja­ti o ra­du Na­rod­ne skup­šti­ne u te­ku­ćem man­da­tu.(RTVRS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"