Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-11-20 HRVATSKI NARODNI SABOR (HNS) BIH SAOPŠTIO Izetbegović prijetnjama ratom radikalizuje Bošnjake
Dan - novi portal
Hr­vat­ski na­rod­ni sa­bor (HNS) BiH, ko­ji oku­plja naj­ve­će hr­vat­ske stran­ke u toj ze­mlji, sa­op­štio je da su no­ve pri­jet­nje ra­tom, ko­je je po­no­vo u Mo­sta­ru upu­tio bo­šnjač­ki član Pred­sjed­ni­štva BiH Ba­kir Izet­be­go­vić, po­ku­šaj ra­di­ka­li­zo­va­nja Bo­šnja­ka i nji­ho­vog okre­ta­nja od Evrop­ske uni­je i NA­TO-a, kao i da je Izet­be­go­vić „svje­sno oda­brao ulo­gu Ha­ma­sa”, pre­no­si Hi­na.
Hi­na na­vo­di da je Izet­be­go­vić i ne­dav­no u in­ter­vju za Doj­če ve­le iz­nio tvrd­nju da bi bio spre­man na rat uko­li­ko Re­pu­bli­ka Srp­ska po­ku­ša da se ot­ci­je­pi od Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne.
Agen­ci­ja is­ti­če da je Izet­be­go­vić, to­kom obi­lje­ža­va­nja go­di­šnji­ce 4. Kor­pu­sa Ar­mi­je BiH u Mo­sta­ru, re­kao da su Mo­star i Bo­šnja­ci bi­li iz­lo­že­ni agre­si­ji Hr­va­ta i Sr­ba i do­dao da ta­kav sce­na­rio bo­šnjač­ka po­li­ti­ka vi­še ni­ka­da ne­će do­pu­sti­ti.
„Ako pri­je­te ustav­nom po­ret­ku, te­ri­to­ri­jal­nom in­te­gri­te­tu ze­mlje, ako mi­sle da mo­gu da di­je­le Mo­star i dru­ga mje­sta, on­da ću po­no­vi­ti da će do­bi­ti rat! Ne­ka ne pri­je­te i mi ne­će­mo pri­je­ti­ti. Ne­će­mo do­pu­sti­ti da se re­vi­di­ra isto­ri­ja”, re­kao je Izet­be­go­vić.
Hi­na pre­no­si da iz HNS BiH is­ti­ču da ta­kvim is­tu­pi­ma Izet­be­go­vić po­ku­ša­va da pre­u­smje­ri Bo­šnja­ke pro­tiv evro­a­tlant­skog pu­ta BiH i usmje­ri BiH u sfe­ru evro­a­zij­skog uti­ca­ja, di­rekt­no su­prot­sta­vlje­nog EU i NA­TO-u.
„Otvo­re­nim pri­jet­nja­ma i za­go­va­ra­njem jed­ne vr­ste pa­ni­sla­mi­zma, Ba­kir Izet­be­go­vić svje­sno je oda­brao ulo­gu Ha­ma­sa i vla­sti­ti na­rod vo­di pre­ma du­go­roč­noj po­li­tič­koj izo­la­ci­ji i po­ja­ča­va­nju ni­voa eks­tre­mi­zma”, na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
HNS BiH upo­zo­ra­va da će ra­di­kal­ni Izet­be­go­vi­će­vi is­tu­pi po­gor­ša­ti me­đu­na­ci­o­nal­ne od­no­se u ze­mlji.
„To će se vr­lo ne­ga­tiv­no od­ra­zi­ti na su­ži­vot u BiH, po­di­za­nje ni­voa sa­mo­o­dr­ži­vo­sti ove dr­ža­ve i evrop­ski put BiH. Sto­ga su po­stup­ci Ba­ki­ra Izet­be­go­vi­ća, du­go­roč­no gle­da­no, ključ­ni fak­tor ne­sta­bil­no­sti u ovom di­je­lu svi­je­ta”, za­klju­ču­je HNS BiH.
(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"