Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-09-02 DVOJICA DRŽAVLJANA RUSIJE PODNIJELA PRIJAVU PROTIV M.I. IZ HERCEG NOVOG Prevareni Rusi za 200.000
Dan - novi portal
Dr­ža­vlja­ni Ru­si­je Če­pu­rin Va­dim i Ser­gej Osi­nov­ski pod­ni­je­li su kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv M.I. (48) iz Her­ceg No­vog ko­ga te­re­te da ih je pre­va­rio za ve­li­ke nov­ča­ne su­me.
Če­pu­rin je, ka­ko pre­no­si por­tal FOS, pri­ja­vio M.I. da je to­kom 2013. go­di­ne, sa svo­jom su­pru­gom bo­ra­vio u Her­ceg No­vom, gdje je upo­znao M.I. No­vlja­nin mu je po­nu­dio ku­po­vi­nu ne­kret­ni­ne i to sta­na u vi­li „Ana”, ko­ju je imao na­mje­ru da sa­gra­di u na­se­lju Me­lji­ne. Iste go­di­ne M.I. je sreo na saj­mu ne­kret­ni­na u Mo­skvi gdje mu je po­no­vo po­nu­dio ku­po­vi­nu sta­na, što je on od­bio.
Rus je to­kom apri­la ove go­di­ne po­no­vo do­šao u Me­lji­ne gdje je vi­dio da je M.I. sa­gra­dio po­me­nu­tu vi­lu, te ga je po­tra­žio. No­vlja­nin mu je pred­lo­žio da na lo­ka­ci­ji Sa­vi­na ku­pi stan u objek­tu ko­ji na­mje­ra­va da sa­gra­di, što je Rus ubr­zo i uči­nio. Tom pri­li­kom pot­pi­san je spo­ra­zum o ku­po­pro­da­ji sta­na u iz­grad­nji u na­se­lju Sa­vi­na – To­pla za ci­je­nu 120.575 eura, sa ci­je­nom ga­ra­že od 8.000 eura.
M.I. je to­kom pot­pi­si­va­nja ru­skom dr­ža­vlja­ni­nu sa­op­štio je da tre­nut­no ne­ma gra­đe­vin­sku do­zvo­lu, ali da je do­bi­ja­nje u pr­o­ce­du­ri, te da oče­ku­je da će obje­kat bi­ti iz­gra­đen do apri­la 2018. go­di­ne. Če­pu­rin je po­tom kod CKB upla­tio iz­nos od 123.500 eura, na­kon če­ga mu je M.I. po­slao vi­deo-klip kao po­tvr­du da se na na­ve­de­noj par­ce­li iz­vo­de gra­đe­vin­ski ra­do­vi. Ne­ko­li­ko mje­se­ci na­kon to­ga do­šao je do sa­zna­nja da je M.I. li­šen slo­bo­de.
Osi­nov­ski je u pri­ja­vi na­veo da je pri­je če­ti­ri go­di­ne pre­ko in­ter­ne­ta pro­na­šao sajt na ko­jem se ogla­ša­va­ju sta­no­vi za pro­da­ju u No­vom. Stu­pio je u kon­takt sa T.A. ko­ja se pred­sta­vi­la kao in­ven­sti­tor ko­ji gra­di stam­be­no po­slov­ne objek­te u tom gra­du. Sa njom je za­klju­čio ugo­vor o ula­ga­nju nov­ca u dva sta­na u vi­li „Ana” u Me­lji­na­ma. U tom pe­ri­o­du T.A. je bi­la u van­brač­noj za­jed­ni­ci sa M.I. To­kom 2015. do 2016. go­di­ne, M.I. ga je ta­ko­đe upo­znao da že­li da gra­di obje­kat u na­se­lju Sa­vi­na i pred­lo­žio da in­ve­sti­ra, od­no­sno da ku­pi stan. Na­kon ovo­ga Rus je od­lu­čio da pro­da stan u vi­li i taj no­vac in­ven­sti­ra u ku­po­vi­nu sta­na u vi­li „Sa­vi­na park”.
T.A i M.I. su mu na­šli kup­ca za pro­da­ju sta­na, pa je pot­pi­sao ugo­vor sa S.T. o pro­da­ji sta­na u vi­li „Ana” za iz­nos od 102.500 eura. S.T. je M.I. da­la na ime avan­sa 5.000 eura. Na­kon sa­či­nje­nog ugo­vo­ra mo­rao je da ot­pu­tu­je, pa je ovla­stio M.I. da sa nje­go­vog ra­ču­na po­di­že no­vac ra­di in­ven­sti­ra­nja. M.I. je po­tom oti­šao u CKB ban­ku i pot­pi­sao ovla­šće­nje na nje­gov ra­čun i na taj na­čin je sa nje­go­vog ra­ču­na po­di­gao iz­nos od 96.250 eura. U av­gu­stu ove go­di­ne T.A. ga je oba­vi­je­sti­la da je M.I. li­šen slo­bo­de, da od iz­grad­nje zgra­de ne­će bi­ti ni­šta i da ona ne mo­že da mu vra­ti no­vac.
M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"