Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Finansiraju Milovu kampanju, a oštetili državu za pola miliona * Ne kopaj po grobovima zbog partijskog interesa * Isplatio 4.000 eura svojim studentima * Direktor na čelu sindikata * SAD neće prihvatiti vojni scenario u Siriji * EU neće pokleknuti pred SAD * I djecu će im napraviti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dritan Abazović:
– Obećavam DPS-u, da ne brinu, možda će biti i neka ćelija koja se otvara na dugme.

Vic Dana :)

Opalio Hasu auto... i leži on sad u bolnici, ono došla djeca u posjetu... Narod k`o narod, kako dolazi neko donese voća, neko soka, neko keksa... Jedu djeca zamazala se sva kad čuješ Hasu sav srećan:
- Samo jed`te djeco... nek ste vi meni zdravi i živi... biće opet svega...
baciće se babo pod auto čim ozdravi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2016-10-09 PAMARK DOBIO VRIJEDNU DONACIJU OD JUGOPETROLA Novi edukacioni centar za OSI
Dan - novi portal
Re­kon­stru­i­sa­ni dio Pa­mark edu­ka­ci­o­nog cen­tra za oso­be sa po­seb­nim po­tre­ba­ma, sve­ča­no je otvo­rio An­dre­as Tri­an­to­po­u­los, iz­vr­šni di­rek­tor Ju­go­pe­tro­la, kom­pa­ni­je ko­ja je do­ni­ra­la 10.700 eura za re­kon­struk­ci­ju.
- Čast nam je što se na­še ime po­ve­zu­je sa ova­ko hu­ma­nim do­ga­đa­jem. Ju­go­pe­trol će na­sta­vi­ti da po­ma­že i po­dr­ža­va in­ci­ja­ti­ve po­put ove, jer nam je ja­ko dra­go što mo­že­mo po­mo­ći na­šem dru­štvu ta­mo gdje je po­moć naj­vi­še po­treb­na - po­ru­čio je Tri­an­to­po­u­los.
Do­na­tor­skim ak­tiv­no­sti­ma Ju­go­pe­trol na­sto­ji pru­ži­ti po­moć svim slo­je­vi­ma dru­štva u Cr­noj Go­ri, ino­va­tiv­nim, sport­skim i kul­tur­nim pro­jek­ti­ma, pro­jek­ti­ma ko­ji do­pri­no­se una­pre­đe­nju zdra­vlja i oko­li­ne, te pro­jek­ti­ma va­žnim za lo­kal­ne za­jed­ni­ce, po­ru­či­la je Du­nja Ze­ko­vić Đo­naj, di­rek­tor mar­ke­tin­ga Ju­go­pe­tro­la.
- Na­ša kom­pa­ni­ja je omo­gu­ći­la re­kon­stru­i­sa­nje pro­sto­ri­ja Pa­mar­ka, pri­je sve­ga ku­po­vi­nu ma­ši­na ko­je će do­pri­ni­je­ti bo­ljoj edu­ka­ci­ji lju­di sa in­va­li­di­te­tom i bo­lje ih ospo­so­bi­ti za nji­ho­va zva­nja i bu­du­ća rad­na mje­sta. Do­na­ci­jom je omo­gu­će­no i re­no­vi­ra­nje struj­ne izo­la­ci­je u sa­mim pro­sto­ri­ja­ma, stvo­riv­ši ta­ko bo­lje uslo­ve za rad - ka­za­la je Ze­ko­vić Đo­naj
Di­rek­tor Pa­mar­ka Mir­ja­na Pa­u­no­vić je pod­jed­na­ko za­hval­na Glav­nom gra­du od­no­sno Bi­rou za eko­nom­sku sa­rad­nju i po­dr­šku bi­znis za­jed­ni­ci ko­ji su pre­po­zna­li za­la­ga­nje Pa­mar­ka i Ju­go­pe­tro­lu ko­ji su im vri­jed­nom do­na­ci­jom po­mo­gli da to sve i re­a­li­zu­ju.
- Do­na­ci­ja je usmje­re­na na po­bolj­ša­nje uslo­va za us­po­sta­vlja­nje bo­ljeg, kva­li­tet­ni­jeg i sve­o­bu­hvat­ni­jeg pri­stu­pa u sfe­ra­ma ak­tiv­nog dje­lo­va­nja na rad­nu i so­ci­jal­nu in­te­gra­ci­ju oso­ba sa in­va­li­di­te­tom - po­ru­či­la je Pa­u­no­vić.
Re­kon­stru­i­sa­ni obje­kat ob­i­šao je gra­do­na­čel­nik Sla­vo­ljub Sti­je­po­vić.
S.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"