Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet - datum: 2016-05-30 UPOZORENJA U SUSRET SEZONI FESTIVALA U VELIKOJ BRITANIJI Koncerti i stadioni na meti terorista
Dan - novi portal
Po­sje­ti­o­ci kon­cer­ta i noć­nih klu­bo­va mo­gli bi da bu­du na me­ti no­vih te­ro­ri­stič­kih na­pa­da u Bri­ta­ni­ji, re­kao je vi­so­ki zva­nič­nik za bor­bu pro­tiv te­ro­ri­zma, pre­no­se bri­tan­ski me­di­ji.
Svi ma­sov­ni do­ga­đa­ji, na­ro­či­to na­kon na­pa­da u Pa­ri­zu, pri­o­ri­tet su za po­li­ci­ju, is­ti­če zva­nič­nik uoči se­zo­ne fe­sti­va­la ko­ji se odr­ža­va­ju u toj ze­mlji.
Do­dao je da su sta­di­o­ni i kon­cer­ti po­seb­no ra­nji­vi zbog ve­li­ke kon­cen­tra­ci­je lju­di na jed­nom mje­stu, a mu­zič­ke fe­sti­va­le je, is­ti­če, te­ško kon­tro­li­sa­ti i obez­bi­je­di­ti.
Ta­ko se na Gla­ston­be­ri­ju, naj­ve­ćem mu­zič­kom fe­sti­va­lu na svi­je­tu, ove go­di­ne oče­ku­je 135.000 po­sje­ti­la­ca.
Mno­gi od sta­di­o­na već ima­ju stro­ge mje­re kon­tro­le, ka­ko bi spri­je­či­li mo­guć­nost te­ro­ri­stič­kog na­pa­da, ali bez­bjed­no­sni zva­nič­ni­ci su iz­ra­zi­li za­bri­nu­tost zbog noć­nog ži­vo­ta i kla­bin­ga.
Pro­blem, ka­ko pre­no­si „Gar­di­jan”, na­sta­je u ru­ral­nim obla­sti­ma u ko­ji­ma se ta­ko­đe odr­ža­va­ju ve­li­ki ljet­nji fe­sti­va­li, a zva­nič­ni­ci upo­zo­ra­va­ju da bi po­sje­ti­o­ci mo­gli da bu­du la­ke me­te te­ro­ri­sti­ma dok če­ka­ju da uda­lje­ne spe­ci­jal­ne je­di­ni­ce iz ve­ćih gra­do­va stig­nu na li­ce mje­sta.
Mu­zič­ki pro­du­cen­ti bi­li su po­zva­ni, uz glav­ne pred­stav­ni­ke fud­bal­ske Pre­mi­jer li­ge, na po­sled­nji bri­fing po­sve­ćen bor­bi pro­tiv te­ro­ri­zma, ka­ko bi bi­li upo­zna­ti sa mo­gu­ćim ri­zi­ci­ma, pre­no­si re­gi­o­nal­na TV N1.
-Že­lio bih da vla­sni­ci klu­bo­va i me­na­dže­ri fe­sti­va­la i dru­gih ma­ni­fe­sta­ci­ja pre­du­zmu mje­re pre­do­stro­žno­sti- re­kao je za „San­dej tajms” vi­so­ki bez­bjed­no­sni zva­nič­nik Nejl Be­su.
Grad­ska upra­va Lon­do­na po­kre­nu­la je is­tra­gu o to­me ko­li­ko su bez­bjed­no­sne slu­žbe sprem­ne da se iz­bo­re sa mo­gu­ćim te­ro­ri­stič­kim na­pa­di­ma, slič­nim oni­ma u Pa­ri­zu.(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"