Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Došao kao podstanar, odlazi kao milioner * Sudiji Ustavnog suda stan za 10.000 eura * Mujovićevoj kćerki prijetili odsijecanjem ruku i nogu * Velimiroviću nude da bude svjedok saradnik * Kopači zlata donijeli bolest * Evropa ne smije da prepusti Balkan * Barak Obama će nedostajati Evropi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-11-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Marković, zamjenik predsjednika DPS-a:
Evroatlantska agenda Crne Gore biće u vrhu prioriteta nove izvršne vlasti, čije formiranje se očekuje u nekoliko narednih dana.

Vic Dana :)

Gostuje Mujo na radiju, a voditelj ga pita:
- Znači, Mujo, Vi ste pjesnik?
- Da, ja sam pjesnik - odgovara Mujo.
Voditelj pita:
-Amater?
A Mujo odgovara:
- A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija MARJAN RISTIČEVIĆ PONOVO POZVAO NA TV DUEL PREDSJEDNIKA POKRETA ,,DOSTA JE BILO’’ Radulović nije Vučićeva liga
Dan - novi portal
Pred­sjed­nik Na­rod­ne se­ljač­ke stran­ke Ma­ri­jan Ri­sti­če­vić po­no­vo je ju­če po­zvao pred­sjed­ni­ka Po­kre­ta ,,Do­sta je bi­lo’’ Sa­šu Ra­du­lo­vi­ća na TV du­el. Ri­sti­če­vić je Ra­du­lo­vi­ću po­ru­čio da se ne ,,iz­go­va­ra” ti­me da ho­će du­el sa pre­mi­je­rom Alek­san­drom Vu­či­ćem.
-Vo­lio bih i ja da se tak­mi­čim sa ,,Man­če­ste­rom’’, ali ni­sam ,,Čel­zi’’, ni ,,Ar­se­nal’’ i za­to mi je ostao ni­ži rang, ko­ji se zo­ve Sa­ša Ra­du­lo­vić- po­ru­čio je Ri­sti­če­vić u iz­ja­vi za jav­nost.
-Od Ra­du­lo­vi­ća oče­ku­jem od­go­vo­re na pi­ta­nja- ka­ko je isto­vre­me­no upra­vljao sa 15 pred­u­ze­ća, ka­ko je iz pred­u­ze­ća u ste­ča­ju pre­ba­ci­vao no­vac na fir­me u nje­go­vom vla­sni­štvu, ka­ko je na taj na­čin na­no­sio šte­tu po­vje­ri­o­ci­ma i rad­ni­ci­ma ko­je je su­ro­vo osta­vljao bez po­sla i hlje­ba, ka­ko su ne­sreć­ni kup­ci sta­no­va u ,,Del­ta le­ga­lu’’ osta­li bez sta­no­va iz ste­čaj­ne ma­se ko­ju je on kon­tro­li­sao i ko­ga je ,,za­sla­dio’’ u ste­ča­ju še­će­ra­ne ,,Di­mi­tri­je Tu­co­vić’’, kom­pa­ni­je ,,BK’’ itd. itd?!
Pred­sjed­nik Po­kre­ta ,,Do­sta je bi­lo’’ u me­đu­vre­me­nu je po­zvao pred­sjed­ni­ka Vla­de Sr­bi­je Alek­san­dra Vu­či­ća na jav­ni te­le­vi­zij­ski du­el ka­ko bi raš­či­stio sve o na­vod­nim pljač­ka­ma i ste­čaj­nim po­stup­ci­ma.
Ra­du­lo­vić je Vu­či­ća po­zvao da ,,pre­sta­ne da se kri­je” iza pred­sjed­ni­ce Skup­šti­ne Sr­bi­je Ma­je Goj­ko­vić i po­sla­ni­ka Ma­ri­ja­na Ri­sti­če­vi­ća.
-Umje­sto da mal­tre­ti­ra ci­je­lu in­sti­tu­ci­ju pre­tva­ra­ju­ći par­la­ment u cir­ku­sku are­nu, ne­ka sam iz­go­vo­ri sve ono što do­šap­ta­va svo­jim po­sla­ni­ci­ma kao u lut­kar­skom po­zo­ri­štu. To je ide­al­na pri­li­ka i da po­bi­je uko­ri­je­nje­no uvje­re­nje da se pla­ši Sa­še Ra­du­lo­vi­ća i da se sa njim ob­ra­ču­na­va pre­ko po­sla­ni­ka i svo­jih bla­to­i­da- na­vo­di se u sa­op­šte­nju Ra­du­lo­vi­ća.
S dru­ge stra­sne, Ri­sti­če­vić je ju­če pod­sje­tio na svoj ra­ni­ji po­ziv Ra­du­lo­vi­ću na du­el.
-Či­nje­ni­ca je da je pret­hod­nih da­na Sa­ša Ra­du­lo­vić sa ci­je­lom svo­jom gru­pom ju­ri­šao na mo­ju po­sla­nič­ku klu­pu, da su me tom pri­li­kom Rod­ni­je­vi svje­do­ci naj­gru­blje pre­ki­da­li u go­vo­ru, vri­je­đa­li, iz­mi­šlja­li i plju­va­li. Zbog tih do­ga­đa­ja, kao pred­sjed­nik Na­rod­ne se­ljač­ke stran­ke po­zvao sam vo­đu Udru­že­nja gra­đa­na Sa­šu Ra­du­lo­vi­ća na TV du­el, bi­lo ka­da, bi­lo gdje, na­rav­no ako smi­je, da ukr­sti­mo ar­gu­men­te i je­dan od dru­go­ga za­tra­ži­mo od­go­vo­re, ali sam, umje­sto od­go­vo­ra, od Sa­še Ra­du­lo­vi­ća do­bio iz­go­vor, ka­zao je Ri­sti­če­vić.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, Sa­ša Ra­du­lo­vić je od svo­jih po­sla­ni­ka na­pra­vio “Rod­ni­je­ve svje­do­ke”, klov­no­ve, ma­ri­o­ne­te, ko­je na mig vo­đe ska­ču, mla­ta­ra­ju, vri­je­đa­ju, plju­ju, od Skup­šti­ne pra­vi cir­kus...
-Ja ga po­zi­vam još jed­nom da kao ,,po­li­tič­ka gro­ma­da’’ us­pra­vi se­be na stra­žnje no­ge i da u TV du­e­lu ob­ja­sni sve, bi­lo ka­da, bi­lo gdje, a kao do­dat­ni ustu­pak do­zvo­li­ću mu pra­vo da po­ve­de svo­je po­sla­ni­ce da me, iz pu­bli­ke, sa bli­skog osto­ja­nja, ome­ta­ju psov­ka­ma i plju­vač­kom. Ni­je­sam ja kriv Ra­du­lo­vi­ću što je od su­sre­ta sa Alek­san­drom Vu­či­ćem, pri­je ne­ko­li­ko mje­se­ci, po­bje­gao gla­vom bez ob­zi­ra, br­zi­nom ve­ćom ne­go kad je od Am­ba­sa­de SAD ju­ri­šao na Re­pu­blič­ku iz­bor­nu ko­mi­si­ju- po­ru­čio je Ri­sti­če­vić.
M.Nj.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"