Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Za­vi­dan na­pre­dak
Mi­ni­star­stvo od­bra­ne i Voj­ska Cr­ne Go­re (VCG) ostva­ri­li su za­vi­dan na­pre­dak na po­lju re­for­mi, ka­zao je šef Oba­vje­štaj­nog od­bo­ra Pred­stav­nič­kog do­ma u Kon­gre­su Sje­di­nje­nih Ame­rič­kih Dr­ža­va (SAD) De­vin Nu­nes. On je na sa­stan­ku sa mi­ni­strom od­bra­ne Pre­dra­gom Bo­ško­vi­ćem po­ru­čio da će SAD na­sta­vi­ti da ak­tiv­no po­dr­ža­va­ju mo­der­ni­za­ci­ju cr­no­gor­skog si­ste­ma od­bra­ne i na­gla­sio da stra­te­ško part­ner­stvo SAD i Cr­ne Go­re pred­sta­vlja pri­mjer kva­li­tet­ne i is­crp­ne bi­la­te­ral­ne sa­rad­nje.
– Bo­ško­vić je za­hva­lio sa­go­vor­ni­ku na sve­o­bu­hvat­noj i kon­stant­noj po­dr­šci Sje­di­nje­nih Ame­rič­kih Dr­ža­va. Is­ta­kao je da su SAD, kao naj­zna­čaj­ni­ji stra­te­ški part­ner, umno­go­me do­pri­ni­je­le raz­vo­ju ka­pa­ci­te­ta Mi­ni­star­stva od­bra­ne i Voj­ske Cr­ne Go­re, te do­sti­za­nju neo­p­hod­nih ni­voa in­ter­o­pe­ra­bil­no­sti u skla­du sa NA­TO stan­dar­di­ma. On je na­gla­sio da će Cr­na Go­ra, kao pu­no­prav­na NA­TO čla­ni­ca, na­sta­vi­ti da ba­šti­ni evro­a­tlant­ske vri­jed­no­sti, kao i da će, upr­kos ne­ga­tiv­nim vanj­skim uti­ca­ji­ma, bi­ti is­traj­na u oču­va­nju re­gi­o­nal­nog mi­ra i sta­bil­no­sti – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.A.O.

Iza­bra­ne Vla­ho­vić i Stri­ko­vić
Bran­ka Vla­ho­vić i Sla­vi­ca Stri­ko­vić iza­bra­ne su za čla­ni­ce Me­đu­re­sor­ske gru­pe za pra­će­nje spro­vo­đe­nja Ak­ci­o­nog pla­na za pri­mje­nu Re­zo­lu­ci­je 1325 Sa­vje­ta bez­bjed­nost Uje­di­nje­nih na­ci­ja (UN) – Že­ne, mir i bez­bjed­nost u Cr­noj Go­ri. Ka­ko se na­vo­di u od­lu­ci, one su iza­bra­ne jer ih je pred­lo­ži­lo naj­vi­še NVO.
Po­ziv NVO za pred­la­ga­nje kan­di­da­ta ob­ja­vljen je 23. mar­ta. Za čla­ni­cu rad­ne gru­pe bi­la je pred­lo­že­na i Ni­ko­le­ta To­mo­vić.A.O.

U fo­ku­su mla­di lju­di
Mla­di lju­di ko­ji ni­je­su u si­ste­mu od­bra­ne, pro­fe­si­o­nal­na voj­na li­ca i li­ca ko­ja su bi­la u si­ste­mu, a sa­da su voj­ni ve­te­ra­ni, bi­će u fo­ku­su Mi­ni­star­stva od­bra­ne (MO), po­ru­čio je ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za ljud­ske re­sur­se Mi­ha­i­lo Vol­kov. On je raz­go­va­rao sa iza­sla­ni­kom od­bra­ne Kra­lje­vi­ne Ho­lan­di­je pot­pu­kov­ni­kom Te­om Plaj­ne­rom.
– Ge­ne­ral­ni di­rek­tor upo­znao je pot­pu­kov­ni­ka Plaj­ne­ra sa bu­du­ćim pla­no­vi­ma za una­pre­đe­nje pro­ce­sa pla­ni­ra­nja i raz­vo­ja ljud­skih re­sur­sa, sa na­gla­skom na tri ka­te­go­ri­je ka­dra ko­ji­ma će se po­sve­ti­ti po­seb­na pa­žnja, a to su mla­di lju­di ko­ji ni­je­su u si­ste­mu od­bra­ne, pro­fe­si­o­nal­na voj­na li­ca i li­ca ko­ja su bi­la u si­ste­mu, a sa­da su voj­ni ve­te­ra­ni. Vol­kov je iz­ra­zio že­lju za pro­du­blji­va­njem sa­rad­nje u obla­sti raz­vo­ja ljud­skih re­sur­sa iz­me­đu dva­ju mi­ni­star­sta­va, a u ci­lju mo­gu­će po­dr­ške Kra­lje­vi­ne Ho­lan­di­je ovim pro­ce­si­ma – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Iz mi­ni­star­stva su ka­za­li da je Plaj­ner iz­ra­zio za­do­volj­stvo sprem­no­šću Mi­ni­star­stva od­bra­ne da pro­du­bi sa­rad­nju u obla­sti ljud­skih re­sur­sa i do­dao da će ura­di­ti sve iz svo­je nad­le­žno­sti da se ona oja­ča u pred­sto­je­ćem pe­ri­o­du.A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"