Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2017-11-21 ŽELJKO GOJAK, KOJI OPTUŽUJE LJEKARE ZA NESAVJESNO LIJEČENJE NJEGOVOG SINA, PROTESTOVAO ISPRED PLJEVALJSKE BOLNICE
Željko Gojak Hrapović ignorisao oca preminulog mladića
Dan - novi portal
Plje­vljak Želj­ko Go­jak, ko­ji je ju­če sa tran­spa­ren­tom „Mi­ni­stre, ubi­li su mi si­na” če­kao mi­ni­stra zdra­vlja Ke­na­na Hra­po­vi­ća is­pred bol­ni­ce u Plje­vlji­ma, ka­zao je da je šo­ki­ran po­na­ša­njem mi­ni­stra, ko­ji ni­je ni za­stao da po­raz­go­va­ra s njim.
Go­jak je ra­ni­je pod­nio kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv lje­ka­ra u bol­ni­ci u Plje­vlji­ma ko­je op­tu­žu­je za ne­sa­vje­sno li­je­če­nje nje­go­vog osam­na­e­sto­go­di­šnjeg si­na Mi­lo­sa­va Go­ja­ka, ko­ji je u sep­tem­bru pre­mi­nuo is­pred vra­ta ne­re­gi­stro­va­ne pri­vat­ne am­bu­lan­te, gdje je upu­ćen iz dr­žav­ne bol­ni­ce ra­di sni­ma­nja krv­nih su­do­va.
Mi­ni­star Hra­po­vić je ju­če slu­žbe­nim auto­mo­bi­lom pro­šao po­red Go­ja­ka.
– Šo­ki­ran sam po­na­ša­njem mi­ni­stra Hra­po­vi­ća. Oče­ki­vao sam da će me ma­kar sa­slu­ša­ti i da ću ima­ti pri­li­ku da mu ka­žem ka­ko je moj osam­na­e­sto­go­di­šnji sin ubi­jen u plje­valj­skoj bol­ni­ci ne­pa­žnjom lje­ka­ra. Na­ža­lost, on je pro­šao po­red me­ne kao da se ni­šta ne de­ša­va, da­ju­ći na taj na­čin po­dr­šku neo­d­go­vor­nim lje­ka­ri­ma i ubi­ca­ma mog si­na – ka­zao je Go­jak.
On je po­no­vio da ne­će od­u­sta­ti od tra­že­nja od­go­vor­no­sti za smrt nje­go­vog si­na.
– Na­kon pod­no­še­nja pri­ja­ve, dao sam iz­ja­vu u tu­ži­la­štvu. Oče­ku­jem da me tu­ži­la­štvo vr­lo br­zo oba­vi­je­sti o sve­mu, jer se ra­di o ubi­stvu dje­te­ta od 18 go­di­na – re­kao je Go­jak.
Mi­ni­star Hra­po­vić je no­vi­na­rima ka­zao da ni­je bi­lo zva­nič­nih obra­ća­nja re­sor­nom mi­ni­star­stvu u ve­zi sa smr­ću Mi­lo­sa­va Go­ja­ka, ali je mi­ni­star­stvo na­kon sa­zna­nja iz me­di­ja upu­ti­lo do­pis plje­valj­skoj bol­ni­ci u ko­jem su tra­ži­li da pri­ku­pe sve re­le­vant­ne in­for­ma­ci­je o po­me­nu­tom slu­ča­ju.
– Ka­da do­bi­je­mo svu do­ku­men­ta­ci­ju, pred­u­ze­će­mo na­red­ne ko­ra­ke. Pred­u­ze­će­mo sve pred­vi­đe­ne mje­re i po­zva­ti na od­go­vor­nost ako se po­ka­že da je bi­lo pro­pu­sta pri­li­kom li­je­če­nja Go­ja­ka, ili ne­kih dru­gih pro­pu­sta –na­veo je Hra­po­vić.
Pre­ma ri­je­či­ma di­rek­to­ra plje­valj­ske bol­ni­ce Mi­la Go­lo­čev­ca, na­kon što su do­bi­li do­pis mi­ni­star­stva, sva­kom lje­ka­ru ko­ji je uče­stvo­vao u li­je­če­nju sa­da po­koj­nog Go­ja­ka do­sta­vljen je do­pis da se iz­ja­sni.
– Svu do­ku­men­ta­ci­ju sa iz­ja­va­ma pro­sli­je­di­će­mo mi­ni­star­stvu. U slu­ča­ju da se utvr­di da je bi­lo pro­pu­sta u ovom slu­ča­ju, ni­ko ne­će bi­ti za­šti­ćen – is­ta­kao je Go­lo­če­vac.B. Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"