Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-11-21 fleš
Dan - novi portal
Otvo­ri­li sta­ni­cu

De­le­ga­ci­je Mi­ni­star­stva sa­o­bra­ća­ja Cr­ne Go­re i al­ban­skog Mi­ni­star­stva in­fra­struk­tu­re i ener­ge­ti­ke zva­nič­no su otvo­ri­le za­jed­nič­ku že­lje­znič­ku sta­ni­cu Tu­zi. De­le­ga­ci­ju cr­no­gor­skog mi­ni­star­stva pred­vo­dio je re­sor­ni mi­ni­star Osman Nur­ko­vić, a al­ban­skog re­so­ra mi­ni­star Da­mi­an Gjik­nu­ri.
– Na pu­tu ka is­pu­nja­va­nju evrop­skih stan­dar­da za pre­go­va­rač­ko po­gla­vlje 14 - tran­sport­na po­li­ti­ka, za­jed­nič­ka že­lje­znič­ka sta­ni­ca ve­li­ki je na­pre­dak i pr­va že­lje­znič­ka sta­ni­ca ovog ti­pa u re­gi­o­nu – sa­op­šte­no je iz cr­no­gor­skog Mi­ni­star­stva sa­o­bra­ća­ja.D.M.


Sa­sta­nak

Ovo­go­di­šnji sa­sta­nak pod­od­bo­ra o eko­nom­skim i fi­nan­sij­skim pi­ta­nji­ma i sta­ti­sti­ci odr­ža­će se da­nas u Pod­go­ri­ci. Sa­stan­kom će u ime Vla­de ko­pred­sje­da­va­ti po­moć­ni­ca mi­ni­stra fi­nan­si­ja Bo­ja­na Bo­ško­vić, dok će u ime Evrop­ske ko­mi­si­je ko­pred­sje­da­va­ju­ći bi­ti šef je­di­ni­ce u ge­ne­ral­nom di­rek­to­ra­tu Evrop­ske ko­mi­si­je za eko­nom­ska i fi­nan­sij­ska pi­ta­nja Uve Štam, sa­op­šti­li su iz Mi­ni­star­stva eko­no­mi­je.
Pred­stav­ni­ci cr­no­gor­skih in­sti­tu­ci­ja, ka­ko su na­ve­li, pred­sta­vi­će ko­le­ga­ma iz Evrop­ske ko­mi­si­je in­for­ma­ci­je o po­stig­nu­tom na­pret­ku u obla­sti­ma ma­kro­e­ko­nom­ska sta­bil­nost, jav­ne fi­nan­si­je, raz­voj i re­for­ma fi­nan­sij­skog si­ste­ma, ja­ča­nje kon­ku­rent­no­sti eko­no­mi­je, unu­tra­šnja fi­nan­sij­ska kon­tro­la, eks­ter­na re­vi­zi­ja i sta­ti­sti­ka.D.M.


Ve­li­ko in­te­re­so­va­nje

Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja Bu­dve (TOB) pred­sta­vi­la je u Ba­nja Lu­ci po­nu­du bu­dvan­ske ri­vi­je­re sa ak­cen­tom na no­vo­go­di­šnji pro­gram. Po­nu­da je pred­sta­vlje­na na tr­gu is­pred Sta­rog gra­da na Je­se­njem saj­mu u okvi­ru Me­đu­na­rod­nog saj­ma tu­ri­zma i ugo­sti­telj­stva, ko­ji se za­vr­šio u ne­dje­lju.
– Za­jed­nič­ki na­stup sa ko­le­ga­ma iz tu­ri­stič­kih or­ga­ni­za­ci­ja Tiv­ta i Her­ceg No­vog iza­zvao je ve­li­ko in­te­re­so­va­nje po­sje­ti­la­ca, ko­ji pre­ma ovim de­sti­na­ci­ja­ma ga­je po­seb­ne emo­ci­je – pi­še u sa­op­šte­nju TOB.
D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"