Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-08-22 POLICIJA DOŠLA DO NOVIH PODATAKA O RANJAVANJU KOTORANINA ŽELJKA JOVANOVIĆA (38) Kamere snimile napadača
Dan - novi portal
Ka­me­re sa obli­žnjih lo­ka­la sni­mi­le su na­pa­da­ča ko­ji je ra­nio Ko­to­ra­ni­na Želj­ka Jo­va­no­vi­ća (38) u puc­nja­vi ko­ja se pri­je če­ti­ri da­na do­go­di­la oko dva sa­ta i 30 mi­nu­ta iza po­no­ći, u Sta­rom gra­du u Ko­to­ru.
Po­li­ci­ji, me­đu­tim, snim­ci sa ka­me­ra ne­će bi­ti od ve­li­ke po­mo­ći po­što se li­ce na­pa­da­ča ne vi­di ja­sno. Vi­de se sa­mo obri­si, pa će bi­ti pro­blem i da se sa­či­ni fo­to-ro­bot. In­spek­to­ri od­sje­ka kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je u OB Ko­tor sa­slu­ša­li su vi­še oso­ba ko­je su bi­le bli­zu mje­sta do­ga­đa­ja. Me­đu­tim, ni­ko ni­je zva­nič­no osum­nji­čen za na­pad na Jo­va­no­vi­ća.
Jo­va­no­vić je za­do­bio pro­strel­nu ra­nu u pred­je­lu gru­di, a od­mah na­kon ra­nja­va­nja pre­ve­zen je u Op­štu bol­ni­cu Ko­tor, gdje je zbri­nut i ope­ri­san. Na nje­ga je pu­ca­la za­sad ne­po­zna­ta oso­ba dok je pro­la­zio is­pred pi­ce­ri­je „Pron­to” u Sta­rom gra­du. Jo­va­no­vić je bio u dru­štvu s pri­ja­te­ljem iz Tiv­ta, ka­da mu je, za­sad ne­po­zna­ta, mu­ška oso­ba pri­šla, za­gri­li­la ga i is­pa­li­la mu hi­tac u pred­je­lu gru­di, po­sli­je če­ga se uda­lji­la i iz­gu­bi­la u ma­si lju­di. Jo­va­no­vi­ćev pri­ja­telj is­pri­čao je in­spek­to­ri­ma da je s njim pro­la­zio uli­com po­red pi­ce­ri­je „Pron­to”, da je vi­dio vi­dio mu­škar­ca ko­ji je pri­šao Jo­va­no­vi­ću i za­gri­lio ga, ali da na to ni­je obra­ćao pa­žnju, jer je po­mi­slio da mu se ovaj pri­ma­kao ka­ko bi se po­zdra­vi­li i raz­mi­je­ni­li ne­ko­li­ko ri­je­či. Ka­zao je i da je u gra­du bi­la ve­li­ka bu­ka zbog mu­zi­ke ko­ja se ču­la iz ka­fi­ća, ali i ma­se lju­di, ali je ipak za­čuo je­dan pu­canj i vi­dio Jo­va­no­vi­ća ka­ko se dr­ži za gru­di, a li­ce ko­je se pret­hod­no s njim po­zdra­vi­lo ka­ko za­mi­če niz uli­cu.
De­žur­ni slu­žbe­ni­ci po­li­ci­je za­te­kli su Jo­va­no­vi­ća ka­ko sje­di na ploč­ni­ku is­pred glav­nih vra­ta Sta­rog gra­da i bio je u vid­no al­ko­ho­li­sa­nom sta­nju. Ni­je mo­gao da ko­mu­ni­ci­ra i dr­že­ći se za sto­mak po­na­va­ljao je da ga bo­li. Ka­da je za­vr­nuo ma­ji­cu, po­li­caj­ci su vi­dje­li da kr­va­ri u pred­je­lu gru­di. Jo­va­no­vić je od­mah po­tom vo­zi­lom Hit­ne po­mo­ći pre­ve­zen u bol­ni­cu gdje je ope­ri­san, a spe­ci­jal­ci su na­kon puc­nja­ve na iz­la­zi­ma iz Sta­rog gra­da za­u­sta­vlja­li i pre­tre­sa­li gra­đa­ne.
Vje­ru­je se da će po­što ga sa­slu­ša­ju bi­ti iden­ti­fi­ko­va­na oso­ba ko­ja je pu­ca­la u nje­ga.
– Jo­va­no­vić ne pri­pa­da su­ko­blje­nim kri­mi­nal­nim kla­no­vi­ma iz Ko­to­ra, ali je po­li­ci­ji po­znat od­ra­ni­je. On je u ra­ni­jem pe­ri­o­du osu­đi­van zbog kri­vič­nog dje­la teš­ke krađe i od­le­žao je za­tvor­sku ka­znu – re­kao je sa­go­vor­nik „Da­na” iz po­li­ci­je.
Dok če­ka­ju da Jo­va­no­vić bu­de spo­so­ban za da­va­nje iz­ja­ve, ko­tor­ski in­spek­to­ri pred­u­zi­ma­ju sve neo­p­hod­ne mje­re i rad­nje ra­di iden­ti­fi­ka­ci­je iz­vr­ši­o­ca ovog kri­vič­nog dje­la.
To­kom iz­vi­đa­ja iz­u­ze­ti su vi­deo-snim­ci s nad­zor­nih ka­me­ra ko­je se na­la­ze na obli­žnjim objek­ti­ma, na ko­ji­ma bi se even­tu­al­no mo­gla vi­dje­ti oso­ba ko­ja je pu­ca­la u Jo­va­no­vi­ća. Mo­tiv puc­nja­ve za­sad ni­je po­znat. B.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"