Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MILAN LEKIĆ O POSLEDNJIM IZJAVAMA PREDSJEDNIKA OPŠTINE PLJEVLJA
Đačić priznao da je građane obmanjivao Predsjednik opštine Pljevlja konačno je priznao da su glavni zagađivači pljevaljske sredine Termoelektrana, Rudnik uglja, Gradir Montenegro i Vektra Jakić, a ne gradske kotlarnice i individualna ložišta, kako su svih ovih godina tvrdili, kazao je Lekić
Dan - novi portal
PLjE­VLjA – Ko­nač­no je po­sli­je tri go­di­ne, pred­sjed­nik op­šti­ne Mir­ko Đa­čić pri­znao da su plje­valj­ski DPS i on svih ovih go­di­na ob­ma­nji­va­li gra­đa­ne Plje­va­lja, na­vo­di se u sa­op­šte­nju De­mo­krat­skog fron­ta ko­je je pot­pi­sao Mi­lan Le­kić.
– Pred­sjed­nik op­šti­ne Plje­vlja ko­nač­no je pri­znao da su glav­ni za­ga­đi­va­či plje­valj­ske sre­di­ne Ter­mo­e­lek­tra­na, Rud­nik uglja, Gra­dir Mon­te­ne­gro i Vek­tra Ja­kić, a ne grad­ske ko­tlar­ni­ce i in­di­vi­du­al­na lo­ži­šta, ka­ko su svih ovih go­di­na tvr­di­li. Ka­že Đa­čić, što smo mi uvi­jek i tvr­di­li, da upra­vo ove kom­pa­ni­je ima­ju po­dr­šku za fi­nan­sij­sku ne­di­sci­pli­nu pre­ma op­šti­ni, a ne smi­je da ka­že od ko­ga ta po­dr­ška do­la­zi, is­ti­če Le­kić. Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, Đa­čić se i sam ,,ki­tio” istim tim kom­pa­ni­ja­ma pred lo­kal­ne iz­bo­re 2014. go­di­ne, zlo­u­po­tre­blja­va­ju­ći ih u pred­iz­bor­ne svr­he.
– Pri­zna­je Đa­čić da je dio ita­li­jan­skog me­nadž­men­ta, od­no­sno me­nadž­men­ta A2A ošte­tio EPCG za vi­še mi­li­o­na. Ne­će ili ne smi­je da ka­že da to ni­je je­din­stven slu­čaj, već da su sva biv­ša jav­na plje­valj­ska pred­u­ze­ća, pa i EPCG do­ži­vje­la istu sud­bi­nu od DPS in­ve­sti­to­ra – na­vo­di Le­kić, do­da­ju­ći da pred­sjed­nik op­šti­ne ko­nač­no pri­zna­je da se Vla­da CG, ko­ju je do ne­ba uz­di­zao, ma­će­hin­ski od­no­si pre­ma Plje­vlji­ma i gra­đa­ni­ma tog gra­da.
Na­po­mi­nje da je Mi­ni­star­stvu fi­nan­si­ja bit­ni­je da na­pla­ta eko-na­kna­de ne po­ve­ća ci­je­nu pro­iz­vo­da po­me­nu­tih kom­pa­ni­ja i da im ne ote­ža po­slo­va­nje, ne­go ži­vot i zdra­vlje 30.000 gra­đa­na Plje­va­lja.
– Do­bro je što je Đa­čić ko­nač­no pro­go­vo­rio ono što mi­sli i što je mi­slio. Još bo­lje bi bi­lo ka­da bi po­ja­snio gra­đa­ni­ma raz­lo­ge ova­kve evo­lu­ci­je. Da li se mo­žda ra­di o fin­gi­ra­nom, do­go­vo­re­nom su­prot­sta­vlja­nju Vla­di CG, ka­ko bi po­ku­šao još jed­nom da pre­va­ri gra­đa­ne Plje­va­lja na pred­sto­je­ćim lo­kal­nim, pred­sjed­nič­kim, a na­dam se i par­la­men­tar­nim iz­bo­ri­ma? Da li je pred­sjed­nik ko­nač­no shva­tio da je DPS po­li­tič­ka pro­šlost pa po­ku­ša­va da na­pra­vi ot­klon od njih? Da li je mo­žda Đa­čić osje­tio da mu se u DPS-u pri­pre­ma re­pri­za iz 2002. go­di­ne – upi­tao je Le­kić, na­gla­ša­va­ju­ći da, bez ob­zi­ra na to ko­ji je od ovih raz­lo­ga u pi­ta­nju – Đa­čić za ova­kve sta­vo­ve ima nje­go­vu lič­nu po­dr­šku i po­dr­šku No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je.
Pred­sjed­nik op­šti­ne Plje­vlja Mir­ko Đa­čić pre­thod­no je iz­ja­vio da je pet od­sto od go­di­šnjih pri­ho­da, ko­li­ko bi po osno­vu eko-na­kna­de tre­ba­lo da pla­ća­ju kom­pa­ni­je ko­je su pre­po­zna­te kao naj­ve­ći za­ga­đi­va­či ži­vot­ne sre­di­ne u Plje­vlji­ma, naj­ma­nje što one mo­gu da ura­de za lo­kal­nu za­jed­ni­cu. Đa­čić je na­po­me­nuo da Ter­mo­e­lek­tra­na ra­di od 1982. go­di­ne i da ni­ka­da lo­kal­na za­jed­ni­ca, ni­ti Op­šti­na po osno­vu za­ga­đe­nja ni­je­su dobile ni­je­dan cent, što je ap­surd­no.
B.Je.


Rad­ni­ci Vo­do­vo­da ot­pu­šte­ni iz
po­li­tič­kih raz­lo­ga
Pred­sjed­nik OO No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je Mi­lan Le­kić na­veo je da je pred­sjed­nik op­šti­ne Mir­ko Đa­čić (DPS) pri­znao da se fi­nan­sij­ska si­tu­a­ci­ja u op­šti­ni ne mo­že rje­ša­va­ti ot­pu­šta­njem rad­ni­ka.
– Ali za­to ću­ti na ku­ka­vič­ki čin ko­ji je spro­veo s me­nadž­men­tom Vo­do­vo­da nad se­dam rad­ni­ka, ko­je su is­tje­ra­li s po­sla kao teh­no­lo­ški vi­šak, is­klju­či­vo iz po­li­tič­kih, na­ci­o­nal­nih raz­lo­ga i lič­ne osve­te pre­ma me­ni – ka­zao je Le­kić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"