Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Radmilin Univerzitet najgori u regionu * Obračunaćemo se sa svima koji prikrivaju dokaze * Tuže državu zbog zakona o švajcarcima * Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Šapat ispod lipe * Pisanje i čitanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-09-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RADE MILOŠEVIĆ, bivši direktor Zavoda za zapo#:
Vrijeme je da se počne sprovođenje zakona prema onima koji zloupotrebljavaju službeni položaj.

Vic Dana :)

Пи­та же­на му­жа:
- Је­си ли ре­као свом ше­фу да нас дво­је не мо­же­мо жи­вје­ти од те тво­је ма­ле пла­те?
Муж од­го­ва­ра:
Је­сам.
Же­на:
- И, што ти је ре­као?
Муж:
- Да се раз­ве­дем...

Ка­же Ци­га Ци­ги:
- Знаш да је умро Вер­са­ће?!
- Ко­ји бре, ори­ги­нал?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2016-09-09 NIKŠIĆANIN MIHAILO DAČEVIĆ PRIJAVIO POLICIJI MEDICINSKU SESTRU U PRIVATNOJ KLINICI KODRA U PODGORICI Pokraden dok je bio na pregledu Dačević tvrdi da mu je medicinska sestra, dok je bio pod anestezijom zbog pregleda želuca, iz džepa ukrala 200 eura
Dan - novi portal
Nik­ši­ća­nin Mi­ha­i­lo Da­če­vić (65) pri­ja­vio je po­li­ci­ji da je po­kra­den u pri­vat­noj kli­ni­ci Ko­dra u Pod­go­ri­ci dok je bio na lje­kar­skom pre­gle­du. On tvr­di da mu je jed­na od me­di­cin­skih se­sta­ra, či­je ime je ka­sni­je sa­znao, ukra­la 200 eura iz dže­pa.
– Po­šao sam u „Ko­dru” da sni­mim že­lu­dac. Od­mah po ula­sku u tu pri­vat­nu kli­ni­ku, do­če­kan sam na­red­bom da iz­va­dim sve iz dže­po­va, što sam i uči­nio. Na sto sam sta­vio no­vac u me­tal­nim apo­e­ni­ma, do­ku­men­ta i klju­če­ve. Na mo­me­nat sam iz dže­pa iz­va­dio i snop pa­pir­nih nov­ča­ni­ca u ukup­nom iz­no­su od 560 eura, ko­li­ko sam imao kod se­be, ta­ko­đe u raz­li­či­tim apo­e­ni­ma, ali sam ih ubr­zo opet vra­tio u džep. Dok­tor ko­ji me je pri­mio raz­mi­šljao je da li da mi da ane­ste­zi­ju ka­ko bi lak­še od­ra­dio sni­ma­nje. Iako sam re­kao da mo­gu is­tr­pje­ti bol, uspa­va­li su me. Ka­da sam se pro­bu­dio i ustao sa kre­ve­ta, uhva­tio sam se za džep da pla­tim, ali sam od­mah shva­tio da mi ne­do­sta­ju nov­ča­ni­ce. Upi­tao sam me­di­cin­sku se­stru ko­ja je bi­la tu sve vri­je­me „gdje su mi pa­re”. Ona me je upi­ta­la „ka­kve pa­re”. Re­kao sam joj da je vi­dje­la ka­da sam iz­va­dio no­vac iz dže­pa i da se dr­znu­la da me po­kra­de. Pla­tio sam pre­gled 120 eura iako to ni­je tre­ba­lo da uči­nim, pa ne­ka po­li­ci­ja do­đe da me hap­si – ka­zao je Da­če­vić i do­dao da još uvi­jek ne mo­že da vje­ru­je da je po­kra­den na ta­ko dr­zak na­čin i da ga je pre­gled ko­štao 320 eura umje­sto 120.
On je po­zvao po­li­ci­ju dok je još bio u „Ko­dri”, ali su mu re­kli da mo­ra do­ći u nji­ho­ve pro­sto­ri­je, što je i uči­nio.
– Slu­čaj sam pri­ja­vio pod­go­rič­koj po­li­ci­ji. O to­me po­sto­ji za­pi­snik ko­ji sam pot­pi­sao. Re­kli su da će is­pi­ta­ti slu­čaj. Oče­ku­jem da će ta­ko i bi­ti i da ću ja bi­ti po­sled­nji slu­čaj sa ova­kvim pri­mje­rom ne­hu­ma­no­sti i dr­skog op­ho­đe­nja pre­ma pa­ci­jen­ti­ma, ko­je, uz pre­gled ko­ji kr­va­vo pla­ća­ju, čak i pot­kra­da­ju, a pret­hod­no ih uspa­va­ju – re­kao je Da­če­vić.
L.N.


Po­po­vić: I mi že­li­mo da se utvr­di isti­na

Di­rek­to­ri­ca „Ko­dre” dok­tor Dra­gi­ca Pe­ro­vić Iva­no­vić ka­za­la je za „Dan” da je Da­če­vić pri­ja­vio slu­čaj po­li­ci­ji i da je sa svim upo­znat i tu­ži­lac.
– Po­li­ci­ja će is­pi­ta­ti sve ko­ji su bi­li pri­sut­ni, uklju­ču­ju­ći i se­stru ko­ju on di­rekt­no op­tu­žu­je. I mi smo za to da se slu­čaj pre­i­spi­ta jer je to u in­te­re­su kli­ni­ke. Ima­mo 150 za­po­sle­nih i ni­je la­ko is­kon­tro­li­sa­ti sve rad­ni­ke. Na­ma je naj­ve­ći in­te­res da se ot­kri­je da li je ono što je is­pri­čao pa­ci­jent isti­na ili ne, jer je ru­žno da ta­kve stva­ri idu na ime „Ko­dre”. Ka­da nad­le­žne in­stan­ce za­vr­še svoj dio po­sla, i mi će­mo pred­u­ze­ti ono što je u na­šoj nad­le­žno­sti – ka­za­la je Po­po­vi­će­va.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"