Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika HERCEGNOVSKI SNP NASTAVLJA KAMPANJU Dosta je bilo lažnih obećanja
Dan - novi portal
Pret­hod­ne dvi­je go­di­ne do­ka­za­le su da su gra­đa­ni Her­ceg No­vog bi­li pre­va­re­ni obe­ća­nji­ma De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta, po­ru­če­no je ju­če iz So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je.
– Her­ceg No­vom tre­ba­ju zna­nje, struč­nost i od­go­vor­no­st, a ne ne­rad, ja­va­šluk i ob­ma­ne. No­vi ima sve pre­di­spo­zi­ci­je da bu­de bo­ga­to, si­gur­no i pro­spe­ri­tet­no mje­sto za ži­vot. Ono što mu sa­da, pri­je sve­ga, ne­do­sta­je je­ste da po­no­vo ima do­bru upra­vu, ko­ja će bi­ti ser­vis svih gra­đa­na, a ne taj­kun­skih lo­bi­ja. No­vi ne smi­je bi­ti pli­jen DPS-a, već po­no­vo grad na po­nos či­ta­ve Cr­ne Go­re. Kao no­va vlast od 8. ma­ja vra­ti­će­mo naš grad na sta­zu do­ma­ćin­skog i od­go­vor­nog upra­vlja­nja – sa­op­šti­li su iz SNP-a.
Ta par­ti­ja je na­sta­vi­la sa pred­iz­bor­nim ak­tiv­no­sti­ma u Her­ceg No­vom u okvi­ru ko­jih je odr­žan sa­sta­nak čla­no­va stran­ke sa pod­ruč­ja Mje­sne za­jed­ni­ce Ba­o­ši­ći. Kan­di­da­ti sa li­ste „SNP-So­ci­ja­li­stič­ka na­rod­na par­ti­ja Her­ceg No­vi – mr Da­ni­je­la Đu­ro­vić – Usta­ni i po­bi­je­di – Sa­mo za No­vi“ – Ve­sna Sa­mar­džić, Pe­ko Pe­ti­je­vić i Mi­le­na Be­go­vić de­fi­ni­sa­li su pri­o­ri­tet­ne pro­jek­te za Ba­o­ši­će, a či­ja će re­a­li­za­ci­ja una­pri­je­di­ti raz­voj ovog po­zna­tog ri­bar­skog mje­sta i po­di­ći kva­li­tet ži­vo­ta svih nje­go­vih mje­šta­na. To su do­no­še­nje DUP-a Ba­o­ši­ći i pla­ni­ra­nje raz­vo­ja tu­ri­zma sa lo­ka­ci­ja­ma za ma­nje ho­te­le, uz oču­va­nje am­bi­jen­tal­nih vri­jed­no­sti i kul­tur­ne ba­šti­ne i obez­bje­đe­nje svih pred­u­slo­va za iz­grad­nju ho­tel­skog kom­plek­sa „Ca­ri­ne“, za­tim adap­ta­ci­ja pli­va­li­šta u mo­der­ni po­slov­ni cen­tar, sa­na­ci­ja put­ne mre­že u ze­se­o­ci­ma Po­let, Dub­ci, Lug, Nor­ve­ško na­se­lje, Zlat­nik, Za­uš­je, Bi­go­vi­ći, kao i pro­ši­re­nje i re­kon­struk­ci­ja pu­ta do cr­kve, kao i sa­na­ci­ja pa­ra­pe­ta, ra­svje­te i as­fal­ti­ra­nje kom­plet­nog še­ta­li­šta–pri­o­bal­nog pu­ta. Me­đu pri­o­ri­te­ti­ma su i iz­grad­nja se­kun­dar­ne ka­na­li­za­ci­o­ne mre­že za na­se­lja ko­ja ni­je­su po­kri­ve­na, re­gu­li­sa­nje od­vo­đe­nja at­mos­fer­skih vo­da na či­ta­voj te­ri­to­ri­ji Ba­o­ši­ća, iz­grad­nja ka­pe­le i ure­đe­nje jav­nih po­vr­ši­na.
U SNP-u pla­ni­ra­ju i da na­mjen­skim ko­ri­šće­njem sred­sta­va od Mor­skog do­bra i bo­ra­vi­šne tak­se obez­bi­je­de ure­đe­nje oba­le kroz in­ve­sti­ci­je iz­grad­nje no­vih ku­pa­li­šta i pro­ši­re­nje po­sto­je­ćih.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"