Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika RANKO KRIVOKAPIĆ PORUČIO NA SASTANKU SA JOHANOM FRELIHOM
Izbori jedini izlaz iz krize
Dan - novi portal
Du­bo­ka i si­stem­ska kri­za u Cr­noj Go­ri mo­že se ri­je­ši­ti je­di­no no­vim iz­bo­ri­ma. To je ju­če ka­zao li­der So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je Ran­ko Kri­vo­ka­pić na sa­stan­ku sa austrij­skim am­ba­sa­do­rom Jo­ha­nom Fre­li­hom ko­jeg je pri­mio u opro­štaj­nu po­sje­tu.
– Na­rav­no, ti iz­bo­ri mo­ra­ju bi­ti fer i slo­bod­ni a ne kao pret­hod­ni odr­ža­ni u da­nu pro­gla­še­nog dr­žav­nog uda­ra i uki­da­nja sred­sta­va ko­mu­ni­ka­ci­ja, što je ne­za­mi­sli­vo sa sta­no­vi­šta ele­men­tar­nih de­mo­krat­skih stan­dar­da – na­veo je Kri­vo­ka­pić.
Go­vo­re­ći o NA­TO-u, Kri­vo­ka­pić je na­gla­sio da će ula­zak u ovaj sa­vez sa naj­de­mo­krat­ski­jim i naj­ra­zvi­je­ni­jim dr­ža­va­ma da­na­šnji­ce oja­ča­ti bor­bu za vla­da­vi­nu pra­va, de­mo­kra­ti­ju i de­kri­mi­na­li­za­ci­ju Cr­ne Go­re.
– Ta­ko je bi­lo u svim ze­mlja­ma na­kon ula­ska u NA­TO, a po­seb­no je taj pro­ces bio in­ten­zi­vi­ran u ze­mlja­ma re­gi­o­na u ko­ji­ma su pro­ce­su­i­ra­ni broj­ni slu­ča­je­vi ko­rup­ci­je na naj­vi­šem ni­vou – re­kao je pred­sjed­nik SDP-a.
Za­to, ka­ko je do­dao, „član­stvo u NA­TO mo­ra da bu­de do­bra vi­jest za sve ko­ji su istin­ski po­sve­će­ni vla­da­vi­ni pra­va, a lo­ša vi­jest za sve še­fo­ve or­ga­ni­zo­va­nih kri­mi­nal­nih gru­pa, kri­mi­nal­ce, auto­kra­te i po­li­ti­ku po­ha­re i pljač­ke sop­stve­nih gra­đa­na”. Na­gla­sio je da je iz­vje­sno da će se na me­ti de­mo­krat­skih stan­dar­da ko­je ba­šti­ni i NA­TO na­ći i oni ko­ji su da­nas ve­li­ki, ali sa­mo ver­bal­ni za­go­vor­ni­ci ovog pro­ce­sa.
Na­gla­sio je da Cr­na Go­ra i re­gi­on ula­ze u no­vu fa­zu de­mo­krat­skog raz­vo­ja ko­ja ozna­ča­va kraj ere bal­kan­skih auto­kra­ta. Svi­ma, ka­ko je ka­zao, po­sta­je ja­sno da ta­kav tip li­de­ra ne mo­že stvo­ri­ti du­go­roč­no sta­bi­lan re­gi­on jer je su­šti­na nji­ho­vog vla­da­nja pot­pu­no su­prot­sta­vlje­na ba­zič­nim de­mo­krat­skim stan­dar­di­ma ko­je ba­šti­ni EU. Kri­vo­ka­pić je na­gla­sio ulo­gu SDP-a u sa­ni­ra­nju po­li­tič­ke kri­ze to­kom 2016. go­di­ne kroz par­la­men­tar­ni di­ja­log i pre­la­znu vla­du.
Is­ka­zu­ju­ći oče­ki­va­nje da će se ipak na­ći mo­del iz­la­ska iz du­bo­ke kri­ze, po­seb­no na­kon sko­rog pu­no­prav­nog član­stva Cr­ne Go­re u NA­TO, Kri­vo­ka­pić je za­hva­lio am­ba­sa­do­ru Fre­li­hu na po­sve­će­nom ra­du to­kom man­da­ta u na­šoj ze­mlji.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"