Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kriju Milovu i imovinu 14 ministara * Izgubio posao pa život * Nijesu čuvali svjedoka saradnika * Nema slobode gdje ubijaju novinare * Kriju Milovu i imovinu 14 ministara * Zakoni o kleveti ne treba da ućutkaju medije * Vatra gutala četiri pravoslavne svetinje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom MJEŠTANI PARK ŠUME ZAGORIČ OGORČENI ODNOSOM GRADONAČELNIKA, PROTEST NASTAVLJAJU 5. MAJA
Migo ih razočarao
Dan - novi portal
Mje­šta­ni Park šu­me Za­go­rič ogor­če­ni su od­no­som grad­skih or­ga­na, po­seb­no gra­do­na­čel­ni­ka Sla­vo­lju­ba Sti­je­po­vi­ća, pre­ma nji­ho­vom pro­ble­mu i ži­vo­tu u stra­hu da će im se od­u­ze­ti ku­će, jer ni­su u mo­guć­no­sti da pla­te na­dok­na­du za ze­mlji­šte po­ro­di­ca­ma Vu­či­nić i Sta­ma­to­vić. Iz od­bo­ra gra­đa­na Park šu­me Za­go­rič po­ru­ču­ju da im je lo­kal­na vlast sa­mo pro­tra­ći­la dra­go­cje­no vri­je­me, te da će 5. ma­ja na­sta­vi­ti sa pro­te­sti­ma ka­ko is­pred zra­de Glav­nog gra­da ta­ko i is­pred naj­vi­ših dr­žav­nih in­sti­tu­ci­ja i zgra­de Evrop­ske uni­je.
- Shva­ti­li smo gra­do­na­čel­ni­če da vi ne da ne­će­te da nam po­mog­ne­te ne­go ne­će­te ni da nam od­go­vo­ri­te ni na jed­no pi­ta­nje ko­je smo po­sta­vi­li ni­ti da nas pri­mi­te na raz­go­vor, iako pred­sta­vlja­mo 5.000 gra­đa­na. Ni­je li­je­po ni što ste ig­no­ri­šu­ći to­li­ki broj gra­đa­na po­ku­ša­li da nas po­ni­zi­te. Bo­lje je bi­lo da ste po­sla­li ne­ku či­sta­či­cu i da nam je pre­ni­je­la da ne­će­te da nam po­mog­ne­te ne­go što su nas va­ši slu­žbe­ni­ci po­ku­ša­li po­ni­zi­ti ti­me što su pr­vo tra­ži­li da bi­ra­ju na­še pred­stav­ni­ke sa ko­ji­ma će da raz­go­va­ra­ju pa nas pri­čom za­ma­ja­va­li sat vre­me­na ka­ko se Glav­ni grad ža­lio na rje­še­nje Mi­ni­star­stva fi­nan­si­ja o po­vra­ća­ju ze­mlji­šta pr­vo­bit­nim vla­sni­ci­ma. Mi gra­do­na­čel­ni­če zna­mo da či­ta­mo i ima­mo pa­pi­re gdje se ja­sno vi­di da se ni­ste ža­li­li na na­ve­de­no rje­še­nje. Evo nas 15 da­na za­ma­ja­va­te pre­ko pred­sjed­ni­ka mje­sne za­jed­ni­ce da ne mo­že­te da stu­pi­te u kon­takt sa svim pred­stav­ni­ci­ma po­ro­di­ca Sta­ma­to­vić i Vu­či­nić ka­ko bi na­šli od­go­va­ra­ju­će rje­še­nje za obje stra­ne. Pi­ta­mo se je li ovo čo­vjek ko­ji je ka­da je bi­ran ka­zao da će pri­mi­ti sva­kog gra­đa­ni­na u ro­ku 24 ča­sa i sa svi­ma raz­go­va­ra­ti. Vje­ro­vat­no ste gra­do­na­čel­ni­če mi­šlje­nja da je 80 od­sto sa­sta­va sta­nov­ni­štva so­ci­jal­ni slu­ča­je­vi i da ako ni­smo bo­ga­ti fi­na­sij­ski da ne­ma­mo ni­ka­kvog uti­ca­ja i da će­te la­ko sa na­ma. Tač­no je da fi­na­sij­ski sla­bo sto­ji­mo ali po dru­gim oso­bi­na­ma ne za­o­sta­je­mo za dru­gim na­se­lji­ma po­go­to­vo sa ljud­ske stra­ne - na­vo­de iz od­bo­ra Park šu­me Za­go­rič.
Ka­ko su ka­za­li, svje­sni su i sa­mi da ni­su ra­di­li po za­ko­nu ali su sprem­ni da sno­se od­go­vor­nost, ne bje­že od pla­ća­nja po ne­koj ra­zum­noj ci­je­ni i u ra­zum­nom ro­ku, zbog če­ga još jed­nom po­zi­va­ju Vu­či­ni­će i Sta­ma­to­vi­će na do­go­vor.
- U ovom pro­ce­su od po­vra­ća­ja ze­mlji­šta po­je­din­ci­ma i su­dskog pro­ce­sa pro­tiv gra­đa­na ima sve­ga a naj­ma­nje pra­va jer je is­pla­će­na pu­na ci­je­na ob­je­ma po­ro­di­ca­ma 1952. go­di­ne za šta ima­mo do­ka­ze, a ima­li bi i vi­še da ne na­i­la­zi­mo na op­struk­ci­ju u svim or­ga­ni­ma na svim ni­vo­i­ma. U sve pro­ble­me ko­ji su nas za­de­si­li uvu­kla nas je biv­ša gar­ni­tu­ra vla­sti na če­lu sa Mi­o­mi­rom Mu­go­šom i na sa­stan­ku su nam va­ši za­mje­ni­ci ne­ko­li­ko pu­ta re­kli da ih ne in­te­re­su­je što je biv­ši gra­do­na­čel­nik sa sa­rad­ni­ci­ma kr­šio za­kon, da vi ne­će­te. Me­đu­tim, sko­ro isti tim lju­di ko­ji je ta­da bio oko Mu­go­še je sa­da i sa va­ma. Gra­do­na­čel­ni­če, pret­po­sta­vlja­mo mi zbog če­ga vi ne­će­te da nam po­mog­ne­te jer kad poč­ne klup­ko da se od­mo­ta­va mo­že ne­ko od va­ših bli­žih sa­rad­ni­ka da bu­de za­mr­šen - na­vo­de iz Park šu­me Za­go­rič.S.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"