Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zajedno i u smrt * Spreman sam i na sto godina robije * Kap po kap uništiše KAP * Zbrinuli porodice u državnim institucijama * Zajedno i u smrt * Dan kada je narod odbranio državu * Zid za čelo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Svetalana Pešić, Centar za građansko obrazovanj:
– Kada je riječ o načinu trošenja budžetskih sredstava imamo dvostruke aršine. Najugroženiji slojevi jasno vide da se preko njih prelama sva štednja, dok se na drugim stranama neštedimice troši.

Vic Dana :)

Pripremili se ludaci da pobjegnu iz ludnice i spremili plan:
1. Uspavati čuvara i uzeti ključeve.
2. Otvoriti prva i druga vrata.
3 Pobjeći na slobodu!
I jedne večeri krenuli, uspavili čuvara, otvorili prva i druga vrata i onda je vođa rekao:
●Proba uspjela, sjutra bježimo!

Žena u parku nailazi na starca i ne može a da ne primijeti koliko srećno izgleda. Zastane i pita ga:
- Izgledate tako srećno i zadovoljno! Koja je tajna tako srećnog i dugog života!?
- Pušim kamaru cigareta, pijem litar piva dnevno, jedem samo masnu hranu i nikada ne vježbam.
- Stvarno!? Nevjerovatno! A koliko imate godina?
- 36.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika FLEŠ
Dan - novi portal
Ni­je kriv
Gru­pa gra­đa­na iz Pod­go­ri­ce do­sta­vi­la je Odje­lje­nju za unu­tra­šnju kon­tro­lu po­li­ci­je pri­tu­žbu – pri­go­vor na rad po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka CB Pod­go­ri­ca S.I. zbog sum­nje u pro­fe­si­o­nal­nost i za­ko­ni­tost nje­go­vog po­stu­pa­nja pri­li­kom obez­bje­đe­nja pro­test­nih sku­po­va ko­je je ta gru­pa gra­đa­na odr­ža­va­la is­pred zgra­de Vla­de Cr­ne Go­re u Pod­go­ri­ci. U spro­ve­de­nom po­stup­ku unu­tra­šnje kon­tro­le ni­je­su utvr­đe­ne či­nje­ni­ce i do­ka­zi ko­ji bi uka­zi­va­li na ne­za­ko­ni­to pred­u­zi­ma­nje slu­žbe­nih mje­ra i rad­nji ili ne­za­ko­ni­tu pri­mje­nu po­li­cij­skih ovla­šće­nja od stra­ne po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka S.I. u kon­kret­nim slu­ča­je­vi­ma.
D.Ž.

Po­vri­je­đe­no šest li­ca
U Cr­noj Go­ri se u pro­te­kla 24 sa­ta do­go­di­lo de­vet sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da, u ko­ji­ma su dvi­je oso­be te­že po­vri­je­đe­ne, a če­ti­ri lak­še.
Po­li­ci­ja je iz­da­la 505 na­lo­ga za upla­tu nov­ča­nih ka­zni i pod­ni­je­la 61 pre­kr­šaj­nu pri­ja­vu. Od­u­ze­to je 37 vo­zač­kih do­zvo­la i šest pa­ri re­gi­star­skih ta­bli­ca.
D.Ž.

Op­tu­žen zbog dro­ge
Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva u Pod­go­ri­ci pro­tiv B.D. zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la neo­vla­šće­na pro­zvod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga. Op­tu­žni­com je pred­sta­vlje­no da je okri­vlje­ni 12.4.2017.go­di­ne, u Pod­go­ri­ci, u Uli­ci Mi­la­na Ra­ič­ko­vi­ća b.b., ra­di pro­da­je dr­žao he­ro­in. On je u svom sta­nu dr­žao če­ti­ri ve­ća PVC pa­ko­va­nja u ko­ji­ma se na­la­zio he­ro­in u ko­li­či­ni od 5,433gra­ma, 4,555 gra­ma, 4,634 gra­ma i 1,038 gra­ma, va­gu za pre­ci­zno mje­re­nje sa tra­go­vi­ma he­ro­i­na, tri pla­sti­fi­ci­ra­ne kar­ti­ce sa tra­go­vi­ma he­ro­i­na, vi­še PVC ke­si­ca, alu­mi­nij­sku fo­li­ju i ma­ka­ze za pa­ko­va­nje dro­ge, dok je jed­nu ve­ću PVC ke­su sa 70,292 gra­ma he­ro­i­na ba­cio u ve-ce šo­lju u tre­nut­ku ka­da su po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci ušli u nje­gov stan.
D.Ž.

Pri­tvor zbog puc­nja­ve
Pod­go­ri­ča­ni­nu R.Dž. (40) od­re­đe­no je za­dr­ža­va­nje zbog sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja. Na­i­me, slu­žbe­ni­ci CB Pod­go­ri­ca su 11.7.2017. go­di­ne, oko 11 ča­so­va, li­ši­li slo­bo­de R.Dž. zbog sum­nje da je po­či­nio po­me­nu­to dje­lo. On je De­žur­noj slu­žbi, ka­ko se is­po­sta­vi­lo ka­sni­je, la­žno pri­ja­vio da je na nje­ga pu­ca­no iz va­tre­nog oruž­ja od stra­ne dva li­ca i pre­ki­nuo te­le­fon­sku ve­zu. Od­mah po po­zi­vu, na li­ce mje­sta je upu­će­na po­li­cij­ska pa­tro­la.
Kri­mi­na­li­stič­kom ob­ra­dom se do­šlo do sa­zna­nja da ta­kvih li­ca ni­je bi­lo i da je, ka­ko se sum­nja, R.Dž. pu­cao uvis kroz pro­zor svo­je ku­će u Uli­ci lju­bo­tinj­skih ju­na­ka. On je tom pri­li­kom, ka­ko se sum­nja, is­pa­lio dva pa­tro­na.
D.Ž.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"