Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zajedno i u smrt * Spreman sam i na sto godina robije * Kap po kap uništiše KAP * Zbrinuli porodice u državnim institucijama * Zajedno i u smrt * Dan kada je narod odbranio državu * Zid za čelo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Svetalana Pešić, Centar za građansko obrazovanj:
– Kada je riječ o načinu trošenja budžetskih sredstava imamo dvostruke aršine. Najugroženiji slojevi jasno vide da se preko njih prelama sva štednja, dok se na drugim stranama neštedimice troši.

Vic Dana :)

Pripremili se ludaci da pobjegnu iz ludnice i spremili plan:
1. Uspavati čuvara i uzeti ključeve.
2. Otvoriti prva i druga vrata.
3 Pobjeći na slobodu!
I jedne večeri krenuli, uspavili čuvara, otvorili prva i druga vrata i onda je vođa rekao:
●Proba uspjela, sjutra bježimo!

Žena u parku nailazi na starca i ne može a da ne primijeti koliko srećno izgleda. Zastane i pita ga:
- Izgledate tako srećno i zadovoljno! Koja je tajna tako srećnog i dugog života!?
- Pušim kamaru cigareta, pijem litar piva dnevno, jedem samo masnu hranu i nikada ne vježbam.
- Stvarno!? Nevjerovatno! A koliko imate godina?
- 36.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika SANEL HODŽIĆ TVRDI DA SU ON I NJEGOVA PORODICA ŽRTVE NEZAKONITOG POSTUPANJA SLUŽBENIKA POLICIJE Policajac u civilu „dijelio pravdu”
Dan - novi portal
Sa­nel Ho­džić op­tu­žio je po­li­caj­ca iz Ul­ci­nja A.K. za ne­pro­fe­si­o­nal­no po­stu­pa­nje ko­je je iza­zva­lo ve­li­ki stres kod čla­no­va nje­go­ve po­ro­di­ce, pa čak i zdrav­stve­ne pro­ble­me. Ho­džić je u iz­ja­vi po­li­ci­ji, ko­ju je do­sta­vio re­dak­ci­ji „Da­na”, na­veo da ga je po­li­ca­jac A.K. u ci­vi­lu bez po­vo­da mal­tre­ti­rao i pri­je­tio mu da će bi­ti uhap­šen. Iako je upo­zo­rio slu­žbe­ni­ka po­li­ci­je da je s njim u vo­zi­lu ta­šta, ko­ja je lo­šeg zdrav­stve­nog sta­nja, i tra­žio da je pr­vo pre­ba­ci u bol­ni­cu, pa da na­kon to­ga na­sta­ve raz­go­vor, A.K. je, na­vod­no, to od­bio. Mal­tre­ti­ra­nje ni­je pre­ki­nuo ni po­što je Ho­dži­će­va ta­šta iz­gu­bi­la svi­jest od stre­sa ko­ji je do­ži­vje­la.
In­ci­dent se do­go­dio ju­če u ul­cinj­skom mje­stu Štoj. Ho­džić tvr­di da je, ka­da je nje­go­va že­na na­krat­ko iza­šla, za­u­sta­vio vo­zi­lo is­pred tra­fi­ke i upa­lio sva če­ti­ri žmi­gav­ca. Ta­da je iz dži­pa ko­ji je bio iza nje­ga nje­mu ta­da ne­po­zna­to li­ce po­če­lo da mu svi­ra, na­kon če­ga je pro­šlo po­red nje­ga.
– Džip si­ve bo­je sta­je po­red mog vo­zi­la, a u nje­mu dva li­ca i vo­zač mi se obra­ća ri­je­či­ma: „Šta ra­diš ovo, što se ne po­mje­riš”? Ja mu na to od­go­va­ram da ne znam u če­mu je pro­blem jer sam se već pri­je to­ga po­mje­rio – is­pri­čao je Ho­džić u po­li­ci­ji.
Na­kon to­ga mu se to li­ce obra­ti­lo pi­ta­njem: „Ho­dži­ću, ho­ćeš li da te ja le­gi­ti­mi­šem”? Pri­tom mu je po­ka­za­lo po­li­cij­sku znač­ku. Na­kon to­ga su se par­ki­ra­li na obli­žnje pro­ši­re­nje a Ho­džić je, ka­ko tvr­di, pre­po­znao vo­za­ča dži­pa kao po­li­caj­ca A.K., ko­ji ga je ra­ni­je pri­vo­dio zbog vo­žnje u al­ko­ho­li­sa­nom sta­nju iako ta­da ni­je pio al­ko­hol.
Ho­džić tvr­di da je po­li­ca­jac ta­da po­čeo da mu pri­je­ti hap­še­njem i da se po­vi­še­nim to­nom obra­ćao i čla­no­vi­ma nje­go­ve po­ro­di­ce. Iako mu je vi­še pu­ta re­kao da ne vi­če, upo­zo­riv­ši ga da je s njim u vo­zi­lu ta­šta, ko­ja je lo­šeg zdrav­stve­nog sta­nja, A.K., na­vod­no, za to ni­je ma­rio, već je na­sta­vio sa ne­pro­fe­si­o­nal­nim po­na­ša­njem.
– Mo­mak ko­ji je bio sa A.K. po­dr­ža­vao ga je u po­stup­ci­ma i za­pri­je­tio mi da će mi ka­da do­đem u Bar po­ka­za­ti ka­ko se ra­di u tom gra­du. Ja sam ga pi­tao ko je on, što se mi­je­ša i da se pred­sta­vi, da bih znao je li po­li­ca­jac – ka­zao je Ho­džić i do­dao da je ka­sni­je sa­znao da je u pi­ta­nju po­li­ca­jac iz Ul­ci­nja ko­ji ra­di u Ba­ru.
Po­što je nje­go­voj ta­šti po­zli­lo, lju­di iz obli­žnjeg re­sto­ra­na su joj pri­tr­ča­li u po­moć. A.K. je ta­da po­zvao ko­le­ge da do­đu ka­ko bi mu na­pi­sa­le pri­ja­vu. Ho­džić je is­pri­čao da su slu­žbe­ni­ci po­li­ci­je ko­ji su do­šli na li­ce mje­sta bi­li ko­rekt­ni, ali su mu ipak iz­da­li ka­zne­ni na­log za pre­kr­šaj ko­ji ni­je po­či­nio.
M.V.P.


Nad­le­žni da iz­vr­še pro­vje­re

Ho­džić tra­ži da Upra­va po­li­ci­je i nad­le­žni dr­žav­ni or­ga­ni od­ra­de svoj po­sao i pro­vje­re po­stu­pa­nje po­li­caj­ca A.K. i nje­go­vog pri­ja­te­lja.
– Na­dam se da će Upra­va po­li­ci­je i sud­stvo svoj po­sao oba­vlja­ti ona­ko ka­ko je pro­pi­sa­no i vje­ru­jem da će ipak vra­ti­ti po­vje­re­nje u po­li­ci­ju. Po­seb­no bih na­veo da ugnje­ta­va­nje od stra­ne A.K. do­ži­va­lja­vam još od pro­šle go­di­ne. Sada je eska­li­ra­lo iz ra­lo­ga što mi je A.K. pri­je­tio znač­kom i li­si­ca­ma, od­no­sno hap­še­njem, čak i na­kon što je mo­joj ta­šti po­zli­lo – re­kao je Ho­džić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"