Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Ki­ša do ne­dje­lje po­pod­ne
U Pod­go­ri­ci je ju­če po­no­vo pa­da­la pr­lja­va ki­ša, me­te­o­ro­lo­ški fe­no­men ko­ji se po­ja­vlju­je ka­da ci­klon iz­nad Me­di­te­ra­na za­hva­te pu­stinj­ska pra­ši­na i aero­so­li. Usled ta­kve ki­še ju­če su osva­nu­li pr­lja­vi auto­mo­bi­li, jav­ne po­vr­ši­ne, te­ra­se... Četiri dana aprila bila su u Podgorici najtoplija od 1948, javili su juče meteorolozi.
Za da­ne vi­ken­da na­ja­vlju­ju umje­re­no do pot­pu­no oblač­no vri­je­me, po­vre­me­no sa ki­šom ili plju­sko­vi­ma sa gr­mlja­vi­nom. In­ten­ziv­ni­je pa­da­vi­ne oče­ku­ju se da­nas u pr­vom di­je­lu da­na, dok se u sju­tra kra­jem da­na oče­ku­je po­ste­pen pre­sta­nak pa­da­vi­na i dje­li­mič­no raz­ve­dra­va­nje. A.T.

Osni­vač­ki sa­sta­nak
NVO Grin ho­um or­ga­ni­zu­je Osni­vač­ki sa­sta­nak Ko­a­li­ci­je 27 – ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja za pra­će­nje pro­ce­sa pre­go­vo­ra u okvi­ru pre­go­va­rač­kog po­gla­vlja 27. Ka­ko je na­ja­vlje­no, do­ga­đaj će se odr­ža­ti u po­ne­dje­ljak u pro­sto­ri­ja­ma EU in­fo-cen­tra.
Na kon­fe­ren­ci­ji će go­vo­ri­ti Iva­na Vo­ji­no­vić, ge­ne­ral­na di­rek­to­ri­ca Di­rek­to­ra­ta za ži­vot­nu sre­di­nu, An­dre Lys, šef sek­to­ra za sa­rad­nju pri De­le­ga­ci­ji EU u Cr­noj Go­ri, Sa­nja Ra­do­vić, se­kre­tar­ka rad­ne gru­pe za po­gla­vlje 27 u Mi­ni­star­stvu vanj­skih po­slo­va i evrop­skih in­te­gra­ci­ja, i Je­le­na Ma­ro­je­vić Ga­lić, ko­or­di­na­tor pro­gra­ma za ži­vot­nu sre­di­nu u Grin ho­u­mu.A.T.

De­ba­ta oko bo­ta­nič­ke ba­šte
Mi­ni­star­stvo odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma i Za­vod za za­po­šlja­va­nje (ZZZ) or­ga­ni­zu­ju okru­gli sto na te­mu „Bo­ta­nič­ka ba­šta u Du­lo­vi­na­ma – zna­čaj i per­spek­ti­va”, ko­ji će da­nas bi­ti odr­žan u Ko­la­ši­nu. Ka­ko je na­ja­vlje­no iz ZZZ, uz pla­ni­ra­nu di­sku­si­ju pred­stav­ni­ka struč­ne, na­uč­ne i osta­le za­in­te­re­so­va­ne jav­no­sti, pred­vi­đe­na je pre­zen­ta­ci­ja pro­jek­ta raz­vo­ja Bo­ta­nič­ke ba­šte.
– Bo­ta­nič­ku ba­štu u Du­lo­vi­na­ma (Op­šti­na Ko­la­šin) osno­vao je Da­ni­jel Vin­cek još 1981. go­di­ne. To je je­din­stve­na bo­ta­nič­ka ba­šta na te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re sa autoh­to­nim vr­sta­ma flo­re kon­ti­nen­tal­nih pla­ni­na (Bje­la­si­ce, Si­nja­je­vi­ne, Ko­mo­va i Dur­mi­to­ra). Na­la­zi se na 1.018 me­ta­ra nad­mor­ske vi­si­ne – po­ja­šnja­va­ju u ZZZ.A.T.

Šar­kić sa Pe­sko­om
Dr­žav­ni se­kre­tar u Mi­ni­star­stvu od­bra­ne Bo­jan Šar­kić pri­mio je ju­če di­rek­to­ra Cen­tra za spre­ča­va­nje kon­fli­ka­ta Or­ga­ni­za­ci­je za evrop­sku bez­bjed­nost i sa­rad­nju (OEBS), am­ba­sa­do­ra Mar­se­la Pe­skoa. Iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne je sa­op­šte­no da je Pe­sko ka­zao da je ve­o­ma za­do­vo­ljan zbog to­ga što Or­ga­ni­za­ci­ja za evrop­sku bez­bjed­nost i sa­rad­nju uče­stvu­je u ja­ča­nju cr­no­gor­skih struk­tu­ra, po­go­to­vo na pla­nu si­gur­no­sti, ljud­skih pra­va i rod­ne rav­no­prav­no­sti.A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"