Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-10-12 DIREKTOR REPUBLIČKOG CENTRA ZA ISTRAŽIVANJE RATA, RATNIH ZLOČINA I TRAŽENJE NESTALIH LICA RS MILORAD KOJIĆ OCIJENIO Suđenje Oriću imalo političke obrise
Dan - novi portal
Oslo­ba­đa­ju­ća pre­su­da Na­se­ru Ori­ću vi­še ni­je ni pre­se­dan u ra­du pra­vo­sud­nih in­sti­tu­ci­ja BiH, već je po­sta­la prak­sa i ja­sno je da je za­sno­va­na na ne­prav­di, ka­že di­rek­tor Re­pu­blič­kog cen­tra za is­tra­ži­va­nje ra­ta, rat­nih zlo­či­na i tra­že­nje ne­sta­lih li­ca Re­pu­bli­ke Srp­ske Mi­lo­rad Ko­jić.
Ko­jić sma­tra da je ja­sno da je ta od­lu­ka obi­la­to sa­dr­žaj­na jed­nom ve­li­kom ne­prav­dom, pri­je sve­ga pre­ma po­ro­di­ca­ma srp­skih žr­ta­va, ali i kom­plet­nom srp­skom na­ro­du.
On je u in­ter­vjuu za ba­nja­luč­ke Ne­za­vi­sne no­vi­ne re­kao da ima oprav­da­ne sum­nje da je su­đe­nje ima­lo po­li­tič­ke obri­se i do­dao da je pred­sjed­nik sud­skog vi­je­ća Ša­ban Mak­su­mić, ko­ji je de­ve­de­se­tih go­di­na bio voj­ni su­di­ja i u to vri­je­me Sr­be iz Sa­ra­je­va upu­ći­vao u lo­go­re.
„Sa­ma či­nje­ni­ca da je u lo­go­re upu­ći­vao Sr­be, od ko­jih su mno­gi pre­ži­vje­li naj­stra­šni­je ob­li­ke tor­tu­re, ide u pri­log to­me da je oči­gled­no po­sto­ja­la ja­sna spre­ga iz­me­đu po­li­ti­ke i od­re­đe­nih lju­di u pra­vo­sud­nim in­sti­tu­ci­ja­ma pri­li­kom do­no­še­nja ove pre­su­de, oci­je­nio je Ko­jić.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, bo­šnjač­ki član Pred­sjed­ni­štva BiH Ba­kir Izet­be­go­vić pri­mio Na­se­ra Ori­ća u ka­bi­ne­tu Pred­sjed­ni­štva i tom pri­li­kom jav­no obe­ćao oslo­ba­đa­ju­ću pre­su­du.
Upi­tan da pro­ko­men­ta­ri­še šta oče­ku­je od od­lu­ke dru­go­ste­pe­nog vi­je­ća u tom pred­me­tu, i s ob­zi­rom na na­ja­vlje­ne žal­be, Ko­jić je re­kao da je je­di­no što je re­al­no osu­đu­ju­ća pre­su­da.
„Ja sa­mo mo­lim da u dru­go­ste­pe­nom vi­je­ću bu­du su­di­je, a ne po­li­tič­ki pred­stav­ni­ci bo­šnjač­kog na­ro­da. Je­di­no na taj na­čin mo­že­mo da se na­da­mo da kroz žal­be­ni po­stu­pak do­đe do osu­đu­ju­će pre­su­de, ili, ako po­sto­ji po­tre­ba, do po­na­vlja­nja po­stup­ka. Ali, mi­slim da je­di­no što je re­al­no je­ste osu­đu­ju­ća pre­su­da”, za­klju­čio je Ko­jić.
(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"