Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-10-12 MAĐARSKA ŽELI DA EVROPSKA UNIJA UBRZA PROCES INTEGRACIJE BALKANSKIH ZEMALJA NATO da uključi sve zemlje Zapadnog Balkana
Ma­đar­ska že­li da Evrop­ska uni­ja ubr­za pro­ces in­te­gra­ci­je Za­pad­nog Bal­ka­na kao i da NA­TO uklju­či te dr­ža­ve u ali­jan­su, iz­ja­vio je ma­đar­ski šef di­plo­ma­ti­je Pe­ter Si­jar­to.
“Ubr­za­nje pro­ce­sa pri­stu­pa­nja je ga­ran­ci­ja bez­bjed­no­sti. Ne­sta­bi­lan i na­pet Bal­kan ozbi­ljan je ri­zik po cije­lu Evro­pu... U od­no­su na to mi ima­mo zah­tje­ve”, re­kao je Si­jar­to na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re ko­joj su pri­su­stvo­va­li zva­nič­ni­ci cen­tral­nih evrop­skih i dr­ža­va Za­pad­nog Bal­ka­na, pre­no­si Roj­ters.
Si­jar­to je is­ta­kao da bi po­kre­ta­nje pri­stup­nih pre­go­vo­ra EU sa Al­ba­ni­jom i Ma­ke­do­ni­jom tre­ba­lo da poč­ne naj­ka­sni­je u pr­voj če­tvr­ti­ni 2018.
EU bi, pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, ta­ko­đe tre­ba­lo da po­nu­di BiH i Ko­so­vu „re­a­li­stič­ne i ostva­ri­ve ci­lje­ve in­te­gra­ci­je i vre­men­ske ras­po­re­de”, a na sa­stan­ku mi­ni­sta­ra spolj­nih po­slo­va u NA­TO u de­cem­bru, ta ali­jan­sa bi tre­ba­lo da od­lu­či da za­poč­ne pre­go­vo­re o član­stvu sa Ma­ke­do­ni­jom i da ak­ti­vi­ra plan ak­ci­je za član­stvo BiH.
Si­jar­to je is­ta­kao da je va­žan ri­zik kod ne­sta­bil­nog ju­go­i­stoč­nog evrop­skog re­gi­o­na ne­mo­guć­nost iz­dr­ža­va­nja no­vog ta­la­sa mi­gra­ci­ja.
„Uko­li­ko bi na­i­šao no­vi ta­las mi­gra­ci­ja, sa­mo sta­bi­lan i sna­žan Za­pad­ni Bal­kan to mo­že da za­u­sta­vi. Tre­nut­no EU ne­ma stra­te­gi­ju u od­no­su na Za­pad­ni Bal­kan”, re­kao je Si­jar­to, a osta­li pri­sut­ni mi­ni­stri i di­plo­ma­te su se slo­ži­li sa tim.
Mi­ni­star spolj­nih po­slo­va Ma­ke­do­ni­je Ni­ko­la Di­mi­trov ta­ko­đe se obra­tio pred zva­nič­ni­ci­ma.
„Na­ša dr­ža­va ge­o­graf­ski je okru­že­na dr­ža­va­ma čla­ni­ca­ma EU, ali smo bi­li na pe­ri­fe­ri­ji po­li­tič­ke pa­žnje EU”, re­kao je Di­mi­trov.
(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"