Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Za ubice iznajmili stanove * Bojkot do novih izbora * Tužilaštvo ohrabruje političku korupciju * Milo otima milione, dok Katnić prevodi * Pretvorio noć u dan * Umjetnici zavičaju * „Žena” protiv predrasuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR VULIN, MINISTAR RADA I SOCIJALNOG STARANjA:
Teško je naći ružniji primjer mržnje prema jednom narodu od reakcije hrvatske predsjednice na srpsku čokoladicu.

Vic Dana :)

Kaže zeka zmiji:
- Izvini što sam te zafrkavao što nemaš noge.
- Ma nema veze, bilo pa prošlo.
- Dobro, evo ruka!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-12-09 SUTJESKIN UČINAK KROZ PRIZMU NAJVEĆEG LJETOŠNJEG POJAČANJA Bakrač cilja Kup
Dan - novi portal
Od le­to­šnjih Su­tje­ski­nih po­ja­ča­nja bez di­le­me naj­vi­še je to­kom je­se­njeg di­je­la se­zo­na po­ka­zao Mi­loš Ba­krač. Ne sa­mo da je bio naj­stan­dard­ni­ji, ne­go je igrač­ki, a i sta­ti­stič­ki od­sko­čio.
– Do­šao sam u Su­tje­sku pri­je sve­ga da u do­brom ko­lek­ti­vu igram fud­bal. Is­pa­lo je i vi­še od oče­ki­va­nog. Ipak, je­dan igrač ni­ka­da ni­je či­nio je­dan fud­bal­ski tim. Sva­ko od nas u Su­tje­sci, zna svoj za­da­tak i ako ga is­pu­ni eto raz­lo­ga za za ra­do­va­nje – re­kao je Ba­krač.
Ne­ka­da­šnji mla­di re­pre­zen­ta­ti­vac je za­vri­je­dio sim­pa­ti­je svih u Su­tje­sci, od­i­grao je vi­še ne­go do­bro i po­tvr­dio epi­tet naj­ve­ćeg po­ja­ča­nja. Na­kon je­se­ni pro­ve­de­ne u Nik­ši­ću, ka­že da ni­je po­gri­je­šio što je pri­hva­tio po­nu­du „pla­vo-bi­je­lih”.
– Li­je­po sam do­če­kan u Su­tje­sci, o to­me mo­gu sa­mo go­vo­ri­ti u su­per­la­ti­vu. Za sve, od lju­di u klu­bu, pre­ko igra­ča, tre­ne­ra, sa­mo sam imao i imam ri­je­či hva­le. Do­bre po­zna­va­o­ce fud­ba­la u Nik­ši­ću ni­ko ne mo­že da pre­va­ri. Oni zna­ju da pre­po­zna­ju kva­li­tet, iskre­nost i sre­ćan sam što je ve­ći­na za­do­volj­na mo­jim igra­ma. Taj to­pao pri­jem bio je do­dat­na od­go­vor­nost da se ne iz­i­gra po­vje­re­nje lju­di ko­ji su mi ga uka­za­li.
Ba­krač vje­ru­je da će ova ge­ne­ra­ci­ja Su­tje­ske ima­ti šta da ka­že dru­gom di­je­lu se­zo­ne.
– Ni­je fra­za ako ka­žem da je naš je­se­nji put bio te­žak. Mi­slim da smo mo­ra­li ima­ti ve­ći broj bo­do­va, po igri smo to i za­slu­ži­li, ali zna­te igre se za­bo­ra­vlja­ju, re­zul­ta­ti pam­te. Ima još do­sta is­ku­še­nja pred na­ma. Na­kon što smo obez­bi­je­di­li vi­zu za po­lu­fi­na­le Ku­pa, nor­mal­no je da su ve­li­ka oče­ki­va­nja u ovom tak­mi­če­nju. Pred na­ma su još jed­ne pri­pre­me, pri­li­ka da se još bo­lje uigra­mo. Pa­u­za u pr­ven­stvu uvi­jek je za­ni­mlji­va i zbog tran­sfer-sto­ri­ja. Na šam­pi­on­ski pe­har, igra­či Bu­duć­no­sti su sta­vi­li već jed­nu ru­ku, ima­ju za­i­sta ve­li­ku pred­nost, ne vi­dim na­čin ka­ko ne­ko mo­že da ih ugro­zi na tro­nu – kon­sta­tu­je što­per Su­tje­ske.
Ba­krač je, ina­če pro­šao omla­din­sku ško­lu OFK Be­o­gra­da, za­tim je pre­šao u švaj­car­ski Si­on, a igrao za Bu­duć­nost i Trav­nik. Za krat­ko vri­je­me u Su­tje­ski­nom dre­su po­tvr­dio je pre­po­zna­tljiv iden­ti­tet. Nje­go­vo bez­gra­nič­no po­žr­tvo­va­nje pro­tiv sva­kog ri­va­la la­ko je bi­lo uoči­ti. Smi­re­nost, bor­be­nost, du­el-igra, sa­mo su ne­ki od po­da­ta­ka ko­ji se ve­zu­ju za Mi­lo­še­vu lič­nost.
– No­vaj­li­ja uvi­jek ima ve­ću do­zu od­go­vor­no­sti. Za­do­vo­ljan sam ve­ći­nom mo­jih iz­da­nja to­kom pro­te­kle je­se­ni, a na­rav­no i Su­tje­ski­nim igra­ma i re­zul­ta­ti­ma. Od­go­vor­no­sti i iza­zo­va ni­kad se ni­sam se pla­šio i pri­hva­tio sam ih sa svim oba­ve­za­ma. Hva­la svi­ma ko­ji su pre­po­zna­li moj uči­nak – od­go­va­ra Ba­krač.
Na pi­ta­nje šta oče­ku­je od pro­lje­ća, Ba­krač je od­go­vo­rio:
– Ra­no je pri­ča­ti o am­bi­ci­ja­ma i oče­ki­va­nji­ma. Vi­dje­će­mo šta će do­ni­je­ti pre­la­zni rok. Lič­no gle­da­no, pri­je sve­ga, imam pu­no po­vje­re­nje u struč­ni štab, a za­tim i u mo­je sa­i­gra­če i vje­ru­jem da smo spo­sob­ni da na pro­lje­će is­pu­ni­mo sve am­bi­ci­je – is­ta­kao je de­fan­zi­vac Nik­ši­ća­na.B.K.


Još go­di­nu kraj Bi­stri­ce

Mi­loš Ba­krač će i na pro­lje­će ko­man­do­va­ti od­bra­nom Nik­ši­ća­na.
– Pro­du­žio sam ugo­vor na još jed­nu se­zo­nu i si­gur­no je da ću i da­lje na­stu­pa­ti u dre­su Su­tje­ske. Ali, ni­kad sa sto­pro­cent­nom iz­vje­sno­šću ne mo­že­te tvr­di­ti u ko­jem će te klu­bu igra­ti, jer to­kom pre­la­znog ro­ka mo­že sva­šta da se de­si, da se prak­tič­no sve pro­mi­je­ni to­kom jed­ne no­ći... – ka­zao je Ba­krač.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"