Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Za ubice iznajmili stanove * Bojkot do novih izbora * Tužilaštvo ohrabruje političku korupciju * Milo otima milione, dok Katnić prevodi * Pretvorio noć u dan * Umjetnici zavičaju * „Žena” protiv predrasuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR VULIN, MINISTAR RADA I SOCIJALNOG STARANjA:
Teško je naći ružniji primjer mržnje prema jednom narodu od reakcije hrvatske predsjednice na srpsku čokoladicu.

Vic Dana :)

Kaže zeka zmiji:
- Izvini što sam te zafrkavao što nemaš noge.
- Ma nema veze, bilo pa prošlo.
- Dobro, evo ruka!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-12-09 SAOPŠTENJEM ZA JAVNOST OGLASILI SE BIVŠI IGRAČI BOKELJA Osjećamo se prevareno i poniženo
Dan - novi portal
Se­dam biv­ših fud­ba­le­ra Bo­ke­lja: Mi­ha­i­lo Pe­tro­vić, Mi­lan Mi­ja­to­vić, Si­ni­ša Mla­de­no­vić, Ni­ko­la Če­le­bić, Alek­san­dar Šće­kić, De­jan Đe­nić i De­jan Pe­pić sa­op­šte­njem su se ju­če obra­ti­li na­šoj re­dak­ci­ji, na­vo­de­ći da im Upra­va Ko­to­ra­na du­gu­je pre­mi­je za iz­bo­ren pla­sman u Li­gu Evro­pe.
– Po­sle mno­go po­ku­ša­ja i raz­go­vo­ra sa upra­vom klu­ba i ve­li­kog raz­o­ča­re­nja, kao je­di­no rje­še­nje vo­di­mo da upo­zna­mo cr­no­gor­sku fud­bal­sku jav­nost o ka­kvim lju­di­ma se ra­di. Iako je svi­ma na­ma pro­šla se­zo­na ko­ju smo pro­ve­li u Bo­ke­lju jed­na od naj­ljep­ših i jed­na od uspje­šni­jih, ovim sta­vom upra­ve pre­ma na­ma ta osje­ća­nja su po­kva­re­na i na­tje­ra­li su nas da se osje­ća­mo pre­va­re­no i is­ko­ri­šće­no. Iz­bo­ri­li smo isto­rij­ski uspjeh, iz­la­zak u Evro­pu i ima­li čvr­sto obe­ća­nje di­rek­to­ra klu­ba Dra­ška Bra­u­no­vi­ća i pred­sjed­ni­ka Želj­ka Apr­co­vi­ća da će­mo bi­ti na­gra­đe­ni bi­li mi u klu­bu ili ne, a to se ni­je de­si­lo. In­for­mi­sa­ni smo da su se na­kna­de po­di­je­lje­ne igra­či­ma ko­ji su osta­li, pa smo po­ku­ša­li da se in­for­mi­še­mo kod di­rek­to­ra i lju­di iz upra­ve za na­še na­kna­de. Do­bi­li smo od­go­vor od di­rek­to­ra da tre­ba da raz­go­va­ra sa pred­sjed­ni­kom i da će nas oba­vi­je­sti­ti, ali do da­nas od­go­vor ni­smo do­bi­li. U ne­do­stat­ku pra­vih in­for­ma­ci­ja, pre­ko biv­ših sa­i­gra­ča ko­ji ima­ju kon­takt sa pred­sjed­ni­kom, do­bi­li smo be­smi­slen od­go­vor: „Pred­sjed­nik je ljut jer ni­ste is­pa­li ko­rekt­ni pre­ma nje­mu što se ni­ste po­zdra­vi­li sa njim kad ste od­la­zi­li i što bi on­da on is­po­što­vao vas”. A mo­ra­mo da pod­sje­ti­mo pred­sjed­ni­ka Apr­co­vi­ća da se ni­smo baš pre­če­sto gle­da­li sa njim, jer se na pr­ste jed­ne ru­ke mo­že pre­bro­ja­ti ko­li­ko se pu­ta po­ja­vio is­pred igra­ča, a i to je bi­lo on­da kad smo za­htje­va­li ne­ke od­go­vo­re za pla­te ko­je su ka­sni­le u slu­ča­ju even­tu­al­nog štraj­ka. Da li su igra­či ko­ji su ostva­ri­li naj­ve­ći uspjeh u isto­ri­ji klu­ba, pla­sman u Evro­pu, za­slu­ži­li ova­kav tret­man od stra­ne Upra­ve klu­ba? Da li smo to za­slu­ži­li, iako smo sva­ki od nas da­li sve što smo mo­gli u tom tre­nut­ku za klub, grad i na­vi­ja­če? Jav­nost tre­ba da zna da su igra­či pla­sma­nom u Evro­pu klu­bu obez­bi­je­di­li sta­bil­no fi­nan­si­ra­nje u na­red­nih par se­zo­na. Ni­ko od nas ne vo­li što je do ovo­ga do­šlo, ali ni­smo mo­gli da pre­ću­ti­mo na ne­prav­du ko­ju su nam lju­di iz Bo­ke­lja na­ni­je­li. Po­sle ta­kvog li­je­pog osje­ća­ja sa kra­ja pro­šle se­zo­ne, do­šli smo u si­tu­a­ci­ju da se osje­ća­mo pre­va­re­no, is­ko­ri­šće­no i po­ni­že­no – sto­ji u sa­op­šte­nju bivših igra­ča Bo­ke­lja.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"