Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Finansiraju Milovu kampanju, a oštetili državu za pola miliona * Ne kopaj po grobovima zbog partijskog interesa * Isplatio 4.000 eura svojim studentima * Direktor na čelu sindikata * SAD neće prihvatiti vojni scenario u Siriji * EU neće pokleknuti pred SAD * I djecu će im napraviti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dritan Abazović:
– Obećavam DPS-u, da ne brinu, možda će biti i neka ćelija koja se otvara na dugme.

Vic Dana :)

Opalio Hasu auto... i leži on sad u bolnici, ono došla djeca u posjetu... Narod k`o narod, kako dolazi neko donese voća, neko soka, neko keksa... Jedu djeca zamazala se sva kad čuješ Hasu sav srećan:
- Samo jed`te djeco... nek ste vi meni zdravi i živi... biće opet svega...
baciće se babo pod auto čim ozdravi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2016-10-09 PREDIZBORNI SKUP VELIKE KOALICIJE KLJUČ
DPS od Budve napravio epicentar kriminala
Dan - novi portal
Za­hva­lju­ju­ći vla­sti De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta, Bu­dva je po­sta­la epi­cen­tar kri­mi­na­la, oci­je­nio je jed­na od čel­ni­ka „Klju­ča” Mi­o­drag Le­kić na pred­iz­bor­nom sku­pu te ko­a­li­ci­je u Bu­dvi. On je is­ta­kao da je glav­ni za­da­tak „Klju­ča” i ci­je­le opo­zi­ci­je da za­u­sta­ve taj si­gu­ran ko­rak kri­mi­na­la.
Sr­đan Mi­lić je za­tra­žio od Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća da ob­ja­sni ko je ku­pio „Ava­lu” jer je Mi­lo Đu­ka­no­vić na kon­ven­ci­ji DPS-a u Bu­dvi sa­op­štio da ni­ko ni­je imao man­dat par­ti­je da se ba­vi kri­mi­nal­nim rad­nja­ma.
– Da ni­je taj što te je upu­tio da si ra­dio u lič­nom in­te­re­su, ili je Ava­lu ku­pio brat Aca Đu­ka­no­vi­ća? Za­to pi­tam i Bu­dva­ne da li mo­gu da na­ve­du jed­nu je­di­nu po­šte­nu stvar ko­ju je DPS na­pra­vio u Bu­dvi za sve ovo vri­je­me. Za­to Bu­dva­ni, ko god od vas bu­de za­o­kru­žio DPS na ovim iz­bo­ri­ma zo­kru­žu­je kri­mi­nal­ce, pre­va­ran­te i lo­po­ve – po­ru­čio je Mi­lić.
On je po­no­vio da ovi iz­bo­ri vi­še ni­je­su pi­ta­nje po­li­ti­ke i man­da­ta, već pi­ta­nje ži­vo­ta jer sva­ko ko mo­že da za­mi­sli da DPS vo­di Bu­dvu još če­ti­ri go­di­ne pra­vi one tru­le kom­po­mi­se ko­je je pra­vio sve ove go­di­ne.
– Ovo je dan ka­da se pi­še isto­ri­ja, dan po ko­me se mo­že­mo pam­ti­ti.  Ko­a­li­ci­ja Ključ je po­bi­je­di­la ono­ga da­na ka­da smo na­pra­vi­li ovu ko­a­li­ci­ju, ali da bi ona po­bi­je­di­la u pot­pu­no­sti tre­ba nam ozbilj­nost. Ni­ko ne smi­je da osta­ne kod ku­će 16. ok­to­bra jer svi ko­ji to ura­de gla­sa­će za DPS – is­ta­kao je Mi­lić.
Žar­ko Rak­če­vić je uvje­ren da će se Bu­dva na­kon 16. ok­to­bra pre­po­zva­ti po mir­nim i ozbilj­nim do­ma­ći­ni­ma, a ne po or­ga­ni­zo­va­nim kri­mi­nal­nim gru­pa­ma. Me­đu gre­ške ko­je su mno­go ko­šta­le ne sa­mo Bu­dvu, ne­go či­ta­vu Cr­nu Go­ru, Rak­če­vić je na­veo i po­te­ze DPS-a ko­ji se ti­ču Bu­lja­ri­ce.
–DPS tra­ži još če­ti­ri go­di­ne da se na­vod­no is­ku­pi, a i to­kom kam­pa­nje po­ka­zu­ju da na­sta­vlja­ju po sta­rom. To­me naj­bo­lje svje­do­či pri­mjer Bu­lja­ri­ce, ko­ju ovih da­na po­ku­ša­va­ju da pro­da­ju. Ko­a­li­ci­ja Ključ obe­ća­va da će za­u­sta­vi­ti taj pro­je­kat jer na Bu­lja­ri­ci ne­će­mo gra­di­ti sta­no­ve za tr­ži­šte, ne­go ho­tel, što je mno­go bo­lje za Cr­nu Go­ru i Bu­dvu – na­veo je Rak­če­vić.
Kan­di­dat za po­sla­ni­ka Go­ran Da­ni­lo­vić ka­zao je da Ključ kam­pa­nju za­vr­ša­va ona­ko ka­ko ju je i po­čeo,  mir­no i sta­lo­že­no.
– Ono što mo­že­mo da vam po­ru­či­mo je­ste da će­mo mi bi­ti ga­rant u bu­du­ćoj vla­di da će ova ze­mlja na­kon iz­bo­ra na­sta­vi­ti  nor­ma­lan ži­vot, da ne­će bi­ti ni pro­go­na ni tor­tu­re, da će­mo kre­nu­ti u za­kon­ske iz­mje­ne, da će­mo pru­ži­ti ru­ku in­sti­tu­ci­ja­ma  ko­je su sprem­ne da ra­de ka­ko tre­ba, da će sva­ko pri­mi­ti i so­ci­ja­lu i pen­zi­ju i pla­tu – ka­zao je Da­ni­lo­vić.
Kan­di­dat za po­sla­ni­ka Dri­tan Aba­zo­vić ka­zao je da je Bu­dva u po­sljed­nje vri­je­me po­sta­la pre­sto­ni­ca DPS i da se to mo­ra mi­je­nja­ti. On se osvr­nuo na uče­sta­le ko­men­ta­re iz vla­da­ju­će stran­ke da ih ključ aso­ci­ra na ka­la­uz.
– Evo ja nji­ma da po­ru­čim da ne bri­nu, mo­žda bu­de i ne­ka će­li­ja ko­ja se otva­ra  na dug­me – re­kao je Aba­zo­vić.
M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"