Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2018-01-04 RAZVODI KOJI SU OBILJEŽILI 2017. GODINU
Kilibarda Između ljubavi i mržnje
Dan - novi portal
Pro­te­klu 2017. go­di­nu na estra­di su obi­lje­ži­li raz­vo­di naj­ve­ćih estrad­nih zvije­zda: Ace Lu­ka­sa, Ane Ni­ko­lić i Na­ta­še Be­kva­lac! Dok su se atrak­tiv­ne pop pje­va­či­ce od mu­že­va ras­ta­le u mi­ru, fol­ker je od brač­nog kra­ha sa su­pru­gom So­njom na­pra­vio pra­vi cir­kus. Sre­će u lju­ba­vi pro­te­klih 12 mje­se­ci ni­su ima­li ni Da­ja­na i Ži­ka Jak­šić, a i Ma­ri­ja Ki­li­bar­da i Vla­di­mir Rad­ma­no­vić su shva­ti­li da ni­su jed­no za dru­go...
Bez ika­kve kon­ku­ren­ci­je - Aca Lu­kas se naj­vi­še is­ta­kao u omi­lje­noj me­dij­skoj di­sci­pli­ni „ka­ko od raz­vo­da na­pra­vi­ti cir­kus”. Ra­sta­nak od So­nje, eks Ša­šić, eks Vuk­sa­no­vić, sa­da Vi­šnjić, te­ško mu je pao, pa ni­je mno­go bi­rao ri­je­či za maj­ku svo­je kćer­ke Vik­to­ri­je.
Kao šlag na tor­tu ove sa­pu­ni­ce do­šle su Aci­ne op­tu­žbe da ga je su­pru­ga va­ra­la i sa pro­sla­vlje­nim ko­šar­ka­šem Mar­kom Ja­ri­ćem.
Je­dan od omi­lje­nih estrad­nih pa­ro­va Ana Ni­ko­lić i Ste­fan Đu­rić zva­ni Ra­sta Ka­va­li od­lu­čio je kra­jem go­di­ne da će raz­dvo­je­no od­ga­ja­ti plod svo­je lju­ba­vi - kćer­ki­cu Ta­ru.
Po­sle ne­što du­že od go­di­nu da­na bra­ka, pje­va­či­ca i re­per su se spo­ra­zum­no raz­ve­li i po­ru­či­li du­še­bri­žni­ci­ma da će za­u­vi­jek osta­ti pri­ja­te­lji.
- Ana i ja ima­mo ne­što što je ne­ras­ki­di­vo, a to je Ta­ra, smi­sao na­šeg ži­vo­ta i naj­ljep­ša za­jed­nič­ku stvar ko­ja će nas ve­za­ti za­u­vi­jek. Ana je pre­div­na maj­ka ka­kvu smo Ta­ra i ja na lu­tri­ji mo­gli da do­bi­je­mo i moj brat i pri­ja­telj. Za­to će­mo se uvi­jek na ne­ki na­čin vo­lje­ti - re­kao je Ra­sta, a Ni­ko­li­će­va mu je uz­vra­ti­la ta­ko­đe bi­ra­nim ri­je­či­ma:
- Ta­ra ima naj­bo­ljeg ta­tu na svi­je­tu, kog sam ja vo­lje­la naj­vi­še na svi­je­tu. Od me­ne ni­ka­da ru­žnu ri­ječ ne­će­te ču­ti... Kao što ne do­zvo­lja­vam ni­ko­me ru­žnu ri­ječ da iz­go­vo­ri o mom biv­šem mu­žu. Ovo je moj naj­ve­ći ži­vot­ni po­raz i mno­go mi je te­ško - iskre­na je bi­la pje­va­či­ca.
Na­ta­ša Be­kva­lac je je­di­na sa do­ma­će estra­de ko­ja je u 2017. uspje­la i da se raz­ve­de i da se uda... i to tre­ći put. „No­vo­sad­ska bar­bi­ka” na­po­kon je shva­ti­la da je bi­znis vi­še in­te­re­su­je od spor­ta, pa je po­sle bra­ko­va sa va­ter­po­li­stom Da­čom Iko­di­no­vi­ćem i ru­ko­me­ta­šem Lju­bom Jo­va­no­vi­ćem ri­je­ši­la da pra­vu lju­bav po­tra­ži me­đu pri­vred­ni­ci­ma. Baj­ko­vi­to vjen­ča­nje sa no­vim iza­bra­ni­kom nje­nog ži­vo­ta, bi­zni­sme­nom Lu­kom La­zu­ki­ćem, odr­ža­no je na pla­ži u Ibi­ci, a Na­ta je sve­ča­no obe­ća­la da se ne­će vi­še uda­va­ti.

Ki­li­bar­da i Rad­ma­no­vić
Bez prve godišnjice

Ta­man kad su se svi po­na­da­li da je Ma­ri­ja Ki­li­bar­da pro­na­šla sa­put­ni­ka za cio ži­vot, pa još i pro­sla­vlje­nog ko­šar­ka­ša, ona je pro­ci­je­ni­la da je bo­lje bi­ti singl. I pri­je ne­go što su se na­vi­kli na brač­ni ži­vot, li­je­pa vo­di­telj­ka i Vla­di­mir Rad­ma­no­vić od­lu­či­li su da sva­ko kre­ne na svo­ju stra­nu. Ma­ra je dis­kret­no ski­nu­la bur­mu, a br­zo na­kon to­ga i no­vo­pe­če­no vjen­ča­no pre­zi­me, ali je tek pod pri­ti­skom jav­no­sti pri­zna­la ono o če­mu su svi bru­ji­li mje­se­ci­ma - da vi­še ne lju­bi ne­ka­da­šnju NBA zvi­je­zdu. Ta­ko po­zna­ti par ni­je sti­gao ni da jed­no dru­go­me če­sti­ta pr­vu go­di­šnji­cu bra­ka, a već je mast oti­šla u pro­past. Ka­ko, za­što? Mo­že­mo sa­mo da na­ga­đa­mo...

Ži­ka i Da­ja­na
Krivi smo oboje

Da­ja­na i Sa­ša Jak­šić Ži­ka oba­vi­je­sti­li su u fe­bru­a­ru vas­ko­li­ku jav­nost da ne mo­gu vi­še pod istim kro­vom. Li­je­pa pje­va­či­ca i 24 go­di­ne sta­ri­ji pro­du­cent „Gran­da” vjen­ča­li su se 2010. i ubr­zo po­sle to­ga do­bi­li si­na Du­ša­na. Raz­ve­li su se bez pom­pe, uz za­jed­nič­ko sa­op­šte­nje u ko­jem su kri­vi­cu po­di­je­li­li na rav­ne ča­sti.
- Sva­ko je kriv za se­be i obo­je za­slu­žu­je­mo sre­ću ko­ju smo u za­jed­nič­kom ži­vo­tu sve te­že pro­na­la­zi­li”, po­ru­či­li su uglas Da­ja­na i Ži­ka i ta­ko sta­vi­li tač­ku na da­lje spe­ku­la­ci­je o raz­vo­du.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"