Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2018-01-03 UOČI DOČEKA NOVE GODINE DE MRAZEVI POSJETILI DJEČJU BOLNICU U PODGORICI
Paketići sreće i želje za zdravlje
Dan - novi portal
Ko­či­ja pu­na po­klo­na ko­ju pred­vo­de dva De Mra­za, De i De Plus, sti­gla je 31. de­cem­bra 2017. is­pred Dječ­je bol­ni­ce... Slat­ki pa­ke­ti­ći, par­fem­či­ći, ba­lo­ni, pi­dža­mi, igrač­ke... upa­ko­va­ni u po­klo­ne sre­će dio su ak­ci­je Ra­di­ja D i D Plus. Na­čel­ni­ca Dječje bolnice So­nja Mi­la­ši­no­vić sa svo­jim oso­bljem sr­dač­no je sa­če­ka­la go­ste i sa nji­ma ob­i­šla sve ma­li­ša­ne i nji­ho­ve ma­me, ko­ji su na­ža­lost, No­vu go­di­nu mo­ra­li pro­ve­sti u ovoj me­di­cin­skoj usta­no­vi... Na 31. de­cem­bar na svim ode­lje­nji­ma je bi­lo oko 30 ma­li­ša­na ko­ji su se ja­ko ob­ra­do­va­li De i De Plus Mra­zu... Pa­ke­ti­ći su oza­ri­li nji­ho­va li­ca, a sr­dač­ne če­stit­ke si­je­dog de­di­ce za br­zim ozdra­vlje­njem i što br­žem po­vrat­ku ku­ći do­če­ka­li su na­smi­ja­ni i ve­se­li... Po­seb­no su bi­le dir­nu­te maj­ke ko­je su uz svo­je ma­li­ša­ne bo­ri­le sa emo­ci­ja­ma...
De i De Plus Mra­ze­vi su ob­i­šli sva odje­lje­nja Dječ­je bol­ni­ce i ma­li­ša­ni­ma uru­či­li pa­ke­ti­će od Ra­di­ja D i D Plus, Me­di­ca Doo Pod­go­ri­ca, Bo­nat­ti, Me­di­tas apo­te­ke, Idea i Aro­ma marketa...
- Ni­ka­da ni­ko se ni­je sje­tio da uoči do­če­ka No­ve go­di­ne ob­ra­du­je dje­cu ko­ja bo­ra­ve u na­šoj usta­no­vi, dje­ci ko­ja su us­kra­će­na pra­znič­ne at­mos­fe­re sja­ja lam­pi­o­na, mu­zi­ke De­da Mra­za.... Ovo je mo­me­nat ka­da su i ro­di­te­lji, mo­žda naj­vi­še maj­ke, ko­je su sa svo­jom dje­com, naj­o­sje­tlji­vi­je i ka­da im pra­znik ne pa­da ta­ko la­ko... U ime ko­lek­ti­va, ali i ro­di­telj dje­ce ko­ja su se za­te­kla kod nas 31. de­cem­bra sr­dač­no za­hva­lju­je­mo Ra­di­ju D i D Plus, nji­ho­vim pri­ja­te­lji­ma kao i sli­ka­ru Mi­lu­ti­nu Ob­ra­do­vi­ću, ko­ji je po­klo­nio svo­ju umjet­nič­ku sli­ku na­šoj usta­no­vi.... – ka­za­la je dr Mi­la­ši­no­vić.
Svi ko­ji su se na­šli u Dječ­joj bol­ni­ci do­bi­li su pa­ke­ti­će i pri­god­ne po­klo­ne...
- Sr­ce nam je pu­no ka­da vi­di­mo da smo iz­ma­mi­li dje­ci osmi­jeh, da smo im is­pu­ni­li že­lju da vi­de De­da Mra­za, da se dru­že sa njim, da do­bi­ju pa­ke­ti­će... U vri­je­me pra­zni­ka ne smi­je­mo za­bo­ra­vi­ti na one ko­ji ovaj svi­jet či­ne ljep­šim i bo­ljim, a to su na­ša dje­ca. Sreć­ni smo što smo uči­ni­li nji­ho­vu no­vo­go­di­šnju noć ljep­šom i ve­se­li­jom – ka­za­la je San­da Ra­ko­če­vić, šef voditelja Radija D i D Plus.
De ka­ra­van se na­sta­vlja do 13. ja­nu­a­ra. Sva­ko­dnev­no na raz­li­či­tim lo­ka­ci­ja­ma po gra­du De i De Plus Mraz će di­je­li­ti po­klo­ne su­gra­đa­ni­ma.
- Na­ša ak­ci­ja je po­če­la po­lo­vi­nom de­cem­bra i već smo ob­i­šli i ob­ra­do­va­li pu­no ma­li­ša­na. Po­klo­ne smo di­je­li­li vr­ti­ću „Ma­li princ”, OŠ „Pa­vle Ro­vin­ski”, vas­pit­noj je­di­ni­ci „Vre­la rib­nič­ka”. Bi­li smo i do Ko­man­skog mo­sta gdje smo od­ni­je­li po­klo­ne za 111 šti­će­ni­ka. Po­seb­no za­do­volj­stvo su nam uči­ni­li ma­li­ša­ni u Dječ­joj bol­ni­ci – ka­za­la je San­da Rakočević. A.Š.


Hva­la pri­ja­te­lji­ma

- Hva­la svi­ma što su se oda­zva­li ak­ci­ji De i De Plus Mra­za, svim na­šim da­ro­dav­ci­ma, a to su Zo­ki Mo­bi­le 10+ Bu­dva, Co­sme­tics Mar­ket, En­ter com­pu­ters, Okov, Vo­li, Idea, Aro­ma, Ste­fan DOO Ari­lje, Apo­te­ka Me­di­tas, sli­kar Mi­lu­tin Ob­ra­do­vić, laj­fko­uč Sve­tla­na Bur­za­no­vić, Me­di­ca Doo Pod­go­ri­ca, Bo­nat­ti, Tu­ri­stič­ka agen­ci­ja Ga­li­leo, bu­tik Pi­ra­mi­da, Dor­meo i De­li­ma­no, po­sla­sti­čar­ni­ca „Ma­ri­na tor­te i ko­la­či”, Fo­to De­jo, ko­zme­ti­ka Far­ma­si, Bo­nel­la, HD La­ko­vić, Mar­tex Ce­ti­nje – is­ta­kla je San­da.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"