Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet - datum: 2017-12-10 MIHAIL SAKAŠVILI RADIKALIZOVAO PROTEST Štrajkuje glađu u zatvoru
Dan - novi portal
Biv­ši pred­sjed­nik Gru­zi­je Mi­ha­il Sa­ka­švi­li ob­ja­vio je na ,,Fej­sbu­ku” da su ga ukra­jin­ske vla­sti po­no­vo uhap­si­le, a to je po­tvr­dio i glav­ni tu­ži­lac Ukra­ji­ne Ju­rij Lu­cen­ko. U me­đu­vre­me­nu, Sa­ka­švi­li je u za­tvo­ru za­po­čeo štrajk gla­đu, sa­op­štio je nje­gov advo­kat.
“Hit­no. Uhap­si­li su Mi­ha­i­la Sa­ka­švi­li­ja”, na­vo­di se na Sa­ka­švi­li­je­voj Fej­sbuk stra­ni­ci, i po­zi­va­ju se nje­go­ve pri­sta­li­ce da pro­te­stu­ju is­pred pri­tvor­skog cen­tra u ko­jem se na­la­zi pri­je ne­go što bu­de od­ve­den na su­đe­nje, pre­no­si Roj­ters.
AP pre­no­si da je glav­ni tu­ži­lac Ukra­ji­ne Lu­cen­ko na svom Fej­sbuk pro­fi­lu ta­ko­đe na­veo da je po­li­ci­ja uhap­si­la Sa­ka­švi­li­ja i da se on na­la­zi u izo­la­ci­ji.
To­kom no­ći vi­še od sto­ti­nu pri­sta­li­ca Sa­ka­švi­li­ja oku­pi­lo se u bli­zi­ni pri­tvor­skog cen­tra u ko­me se na­la­zi Sa­ka­švi­li, ja­vio je Tas.
U me­đu­vre­me­nu, Sa­ka­švi­li je iz za­tvo­ra po­zvao svo­je pri­sta­li­ce da or­ga­ni­zu­ju pro­te­ste i tra­že smje­nu pred­sjed­ni­ka dr­ža­ve Pe­tra Po­ro­šen­ka.
Za­sad pro­tiv nje­ga ni­je po­dig­nu­ta op­tu­žni­ca, ali su iz tu­ži­la­štva sa­op­šti­li da je sa jed­nim ukra­jin­skim bi­zni­sme­nom, po­ve­za­nim sa Ru­si­jom, ko­vao za­vje­ru pro­tiv Po­ro­šen­ka, pre­nio je AP.
Nje­gov advo­kat Ru­slan Čer­no­luc­ki iz­ja­vio je da je Sa­ka­švi­li svo­jim pri­sta­li­ca­ma po­slao po­ru­ku da se ni­če­ga ne pla­še, već da u ne­dje­lju hra­bro iza­đu na uli­ce i da mir­nim pro­te­sti­ma zah­ti­je­va­ju smje­nu Po­ro­šen­ka.
Ka­ko je ame­rič­ka agen­ci­ja pre­ni­je­la u sri­je­du pri­sta­li­ce li­de­ra ukra­jin­ske opo­zi­ci­je i biv­šeg pred­sjed­ni­ka Gru­zi­je, su­ko­bi­le su se sa po­li­ci­jom ko­ja je po­ku­ša­la da ga po dru­gi put uhap­si, u kam­pu ko­ji su de­mon­stran­ti po­sta­vi­li is­pred zgra­de par­la­men­ta u Ki­je­vu.
To je bio dru­gi ne­u­spje­li po­ku­šaj po­li­ci­je da uhap­si Sa­ka­švi­li­ja, li­de­ra opo­zi­ci­o­ne ukra­jin­ske par­ti­je Po­kret no­vih sna­ga, na­kon što ga je po­li­ci­ja u uto­rak pri­ve­la u nje­go­vom sta­nu, ali je on ta­da po­bje­gao uz po­moć de­mon­stra­na­ta ko­ji su se oku­pi­li u znak pro­te­sta pro­tiv nje­go­vog hap­še­nja.
De­mon­strant Igor Og­njov re­kao je za AP da je po­li­ci­ja upa­la u pro­test­ni kamp pri­je zo­re u sri­je­du i da su po­li­caj­ci po­če­li da pen­dre­ci­ma tu­ku sve ko­je su za­te­kli. Po­li­ci­ja je sa­op­šti­la da su u ta­da­šnjim su­ko­bi­ma u Ki­je­vu po­vri­je­đe­na dva de­mon­stran­ta i 11 po­li­ca­ja­ca. Po­ku­ša­ji da se Sa­ka­švi­li uhap­si pro­bu­di­li su stra­ho­ve da bi Ukra­ji­na mo­gla da se su­o­či sa naj­te­žom po­li­tič­kom kri­zom od 2014., na­ve­la je ame­rič­ka agen­ci­ja.
(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"