Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tu養oci oprali biografije 奄ri獘 i Kali獘 * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet - datum: 2017-12-06 DA LI SE BLIŽI SUKOB SAD SA SJEVERNOM KOREJOM, IZ PJONGJANGA PORUČUJU Tramp je lud, gura nas na ivicu nuklearnog rata Američki republikanski senator Lindzi Grejem pozvao je Pentagon da počne sa sklanjanjem porodica pripadnika američke vojske iz Južne Koreje, upozoravajući da se bliži sukob sa Sjevernom Korejom
Dan - novi portal
PE胛ING – Sje赳er要o虺o訃ej貞ki Ko衫i負et za mir要o po要ov要o uje苓i要je要je ze衫lje na述vao je ame訃ič虺og pred貞jed要i虺a Do要al苓a Tram計a lu苓im i oci虻e要io da će va述dušne voj要e vježbe SAD i Južne Ko訃e虻e, ko虻i su poče衍e juče, gur要u負i si負u苔苞i虻u na Ko訃ej貞kom po衍u觔貞tr赳u, ko虻a je već akut要a, na sa衫u ivi苞u nu虺le苔r要og ra負a, pre要o貞i Roj負ers.
U re苔k苞i虻i na si要oć要je sa觔pšte要je Pjon茆jan茆a i ma要e赳re ame訃ič虺e i južno虺o訃ej貞ke rat要e avi虻a苞i虻e, mi要i貞tar spolj要ih po貞lo赳a Ki要e Vang Ji iz虻a赳io je da je za ža衍je要je što je na虺on dva mje貞e苞a re衍a負iv要og mo訃a na Ko訃ej貞kom po衍u觔貞tvu došlo do po赳rat虺a na計e負o貞ti. On je ka述ao da Ki要a ima otvo訃en stav pre衫a rješe要ji衫a za sje赳er要o虺o訃ej貞ko nu虺le苔r要o pi負a要je.
Sa赳jet要ik ame訃ič虺og pred貞jed要i虺a za na苞i觔要al要u bez苑jed要ost Her苑ert Rej衫ond Mek衫a貞ter iz虻a赳io je juče da će se pred貞jed要ik SAD po苑ri要u負i za ra貞tuću nu虺ler要u pri虻et要ju od stra要e Sje赳er要e Ko訃e虻e pred赴述i衫a要jem jed要o貞tra要ih ak苞i虻a uko衍i虺o bu苓e po負reb要o.
– Pred貞jed要ik će se po貞ta訃a負i za to, a ako bu苓e衫o mo訃a衍i, uči要iće衫o to sa衫i. Među負im, ono što mi hoće衫o je貞te da ubi虻e苓i衫o dru茆e da je u nji虐o赳om in負e訃e貞u da uči要e više – re虺ao je Mek衫a貞ter go貞tu虻ući na te衍e赳i述i虻i „Foks njuz”.
On je ka述ao da je Ki要a pred赴述e衍a ne虺e po負e述e bez pre貞e苓a要a.
– Ono što traži衫o od Ki要e ni虻e da uči要e uslu茆u na衫a ili ne虺om dru茆om, već da se po要aša虻u u skla苓u sa sop貞tve要im in負e訃e貞om – na赳eo je Mek衫a貞ter i do苓ao da svi虻e負u pri虻e負i smrt要a opa貞nost od Sje赳er要e Ko訃e虻e ko虻a se na觔訃uža赳a nu虺le苔r要im oruž虻em.
Ame訃ič虺i re計u苑li虺an貞ki se要a負or Lind述i Gre虻em po述vao je Pen負a茆on da poč要e sa skla要ja要jem po訃o苓i苞a pri計ad要i虺a ame訃ič虺e voj貞ke iz Južne Ko訃e虻e, upo述o訃a赳a虻ući da se bliži su虺ob sa Sje赳er要om Ko訃e虻om.
– Lu苓o je po貞la負i su計ru茆e i dje苞u u Južnu Ko訃e虻u s ob述i訃om na pro赳o虺a苞i虻e Sje赳er要e Ko訃e虻e. Ta虺o da že衍im da oni (Pen負a茆on) pre貞ta要u sa sla要jem i mi貞lim da je sa苓a vri虻e衫e za poče負ak skla要ja要ja po訃o苓i苞a ame訃ič虺ih voj要ih li苞a iz Južne Ko訃e虻e – re虺ao je Gre虻em za Si-Bi-Es, pre要o貞i Roj負ers.
Na虺on što je Sje赳er要a Ko訃e虻a prošle sri虻e苓e is計a衍i衍a naj要o赳i虻u in負er虺on負i要en負al要u ba衍i貞tič虺u ra虺e負u da衍e虺og do衫e負a u či虻em do衫e負u je, pre衫a na赳o苓i衫a zva要ič要og Se赴衍a, i Vašing負on, Gre虻em, ko虻i je član se要at貞kog od苑o訃a za oruža要e sna茆e, oci虻e要io je da je taj do茆ađaj do虺az da se bliži voj要i su虺ob.
– Pri苑liža赳a衫o se voj要om su虺o苑u za負o što Sje赳er要a Ko訃e虻a ide ka teh要o衍o茆i虻i in負er虺on負i要en負al要e ba衍i貞tič虺e ra虺e負e sa nu虺le苔r要im oruž虻em na vr虐u, ko虻a ne sa衫o da može da do貞eg要e do Ame訃i虺e, već i da is計o訃uči to oruž虻e. Po要e貞ta虻e nam vre衫e要a – na赳eo je Gre虻am.
Ka虺o pod貞jeća Roj負er貞a, ad衫i要i貞tra苞i虻a ame訃ič虺og pred貞jed要i虺a Do要al苓a Tram計a sa觔pšti衍a je u više na赳ra負a da su sve op苞i虻e na sto衍u ka苓a je ri虻eč o rješe要ju pi負a要ja ba衍i貞tič虺og i nu虺le苔r要og oruža要og pro茆ra衫a kao i voj要og pro茆ra衫a Sje赳er要e Ko訃e虻e, ali da i da衍je pre苯e訃i訃a di計lo衫at貞ki put.
Ge要e訃al要i se虺re負ar NA茅O-a Jens Stol負en苑erg upo述o訃io je juče da bi rat na Ko訃ej貞kom po衍u觔貞tr赳u bio ka負a貞tro苯a衍an, te da Ali虻an貞a ima mo茆uć要o貞ti da od茆o赳o訃i na even負u苔l要e ra虺et要e i nu虺le苔r要e na計a苓e.
– Rat u re茆i觔要u biće ka負a貞tro苯a衍an i imaće glo苑al要e po貞lje苓i苞e – ka述ao je Stol負en苑erg, pre要o貞i AP.
On je do苓ao da je Ali虻an貞a snažna i uje苓i要je要a i da je NA茅O spo貞o苑an da od茆o赳o訃i na bi衍o ka虺av na計ad, uključu虻ući ba衍i貞tič虺i ili nu虺le苔r要i. Šef NA茅O-a je do苓ao da će Ali虻an貞a na貞ta赳i負i da vrši pri負i貞ak na Sje赳er要u Ko訃e虻u.
– Na貞ta赳iće衫o sa kre苓i苑il要im od赳raća要jem i sa訃ad要jom sa našim part要e訃i衫a u re茆i觔要u – re虺ao je Stol負en苑erg.
Sje赳er要a Ko訃e虻a is計a衍i衍a je prošle sed衫i苞e in負er虺on負i要en負al要u ba衍i貞tič虺u ra虺e負u, za ko虻u po貞ma負rači kažu da bi mo茆la da po茆o苓i SAD.
SR胤A

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"