Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-09-02 ŠEFICA BUGARSKE DIPLOMATIJE EKATARINA ZAHARIJEVA RAZGOVARALA SA CRNOGORSKIM ZVANIČNICIMA U EU za pet godina
Dan - novi portal
Bu­gar­ska sna­žno po­dr­ža­va na­sta­vak pro­ši­re­nja Evrop­ske uni­je na za­pad­ni Bal­kan, a Cr­na Go­ra je naj­da­lje od­ma­kla u pro­ce­su evrop­skih in­te­gra­ci­ja i mo­že bi­ti pri­mjer dru­gi­ma, ka­za­la je pot­pred­sjed­nik Vla­de za re­for­mu pra­vo­su­đa i mi­ni­star vanj­skih po­slo­va Re­pu­bli­ke Bu­gar­ske Eka­ta­ri­na Za­ha­rije­va. Ona je to ka­za­la na sa­stan­ku sa pred­sjed­ni­kom Vla­de Du­škom Mar­ko­vi­ćem.
– Za­ha­rij­e­va je obe­ća­la na­sta­vak po­dr­ške Cr­noj Go­ri na pu­tu ka EU, is­ti­ču­ći da Ber­lin­ski pro­ces mo­že bi­ti pri­pre­ma za ubr­za­ni pro­ces evrop­skih in­te­gra­ci­ja, a ne za­mje­na za nje­ga. Po­zi­tiv­nim je oci­je­ni­la ja­ča­nje re­gi­o­nal­ne eko­nom­ske sa­rad­nje, do­go­vo­re­ne na sa­mi­tu u Tr­stu. Pot­pred­sjed­ni­ca bu­gar­ske vla­de je is­ka­za­la uvje­re­nje da Cr­na Go­ra u na­red­nih pet go­di­na mo­že za­vr­ši­ti pre­go­vo­re sa EU i po­sta­ti nje­na pu­no­prav­na čla­ni­ca – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Na sa­stan­ku s mi­ni­strom evrop­skih po­slo­va Alek­san­drom An­dri­jom Pe­jo­vi­ćem Za­ha­rij­e­va je ka­za­la da Vla­da Re­pu­bli­ke Bu­gar­ske po­zdra­vlja od­lič­ne re­zul­ta­te ko­je je Cr­na Go­ra ostva­ri­la u pre­go­va­rač­kom pro­ce­su i na­sta­vi­će da pru­ža sna­žnu po­dr­šku na­pre­do­va­nju pre­ma član­stvu, uz oče­ki­va­nje da će uspje­šan na­sta­vak re­for­mi osi­gu­ra­ti da Cr­na Go­ra bu­de sle­de­ća čla­ni­ca EU. Sa­go­vor­ni­ci su, ka­ko se na­vo­di, iz­ra­zi­li za­do­volj­stvo ukup­nim od­no­si­ma i kva­li­te­tom sa­rad­nje dvi­je dr­ža­ve u obla­sti evrop­ske in­te­gra­ci­je i pre­ni­je­li sprem­nost za nje­no in­ten­zi­vi­ra­nje kroz spro­vo­đe­nje me­mo­ran­du­ma o sna­že­nju sa­rad­nje u obla­sti evrop­ske in­te­gra­ci­je ko­ji su pot­pi­sa­le dvi­je vla­de.
Za­ha­ri­je­va je po­zdra­vi­la od­lič­ne re­zul­ta­te ko­je je Cr­na Go­ra ostva­ri­la u pre­go­va­rač­kom pro­ce­su, uka­zu­ju­ći da pred­sta­vlja uspje­šan pri­mjer po­li­ti­ke pro­ši­re­nja. U tom kon­tek­stu je pre­ni­je­la oče­ki­va­nje da će na­sta­vak re­for­mi osi­gu­ra­ti da Cr­na Go­ra bu­de sle­de­ća čla­ni­ca EU.
Sa­go­vor­ni­ci su, ta­ko­đe, do­go­vo­ri­li za­jed­nič­ke ak­tiv­no­sti, po­seb­no u di­je­lu vla­da­vi­ne pra­va i is­pu­nje­nju pri­vre­me­nih mje­ri­la iz po­gla­vlja 23 i 24.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"