Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-09-02 VIOLETA KLIKOVAC OBIŠLA RADOVE U ULICI VUKA MANDUŠIĆA I ORJENSKOJ
Za Ulicu Vuka Mandušića 32.000 eura Za dvije slijepe ulice 40.000 eura
Dan - novi portal
Di­rek­tor Pu­te­va Vi­o­le­ta Kli­ko­vac ju­če je sa sa­rad­ni­ci­ma ob­i­šla ra­do­ve u Uli­ci Vu­ka Man­du­ši­ća u Ma­sli­na­ma i Or­jen­skoj uli­ci u Mur­to­vi­ni, u či­ju re­kon­struk­ci­ju je ulo­že­no 40.000 eura. Kli­ko­vac je na­ve­la da ra­do­vi u Uli­ci Vu­ka Man­du­ši­ća ula­ze u za­vr­šnu fa­zu, te da će do po­ne­djelj­ka, 4. sep­tem­bra bi­ti kom­ple­ti­ra­na.
- Uli­ca je du­gač­ka 1.190 me­ta­ra, ši­ro­ka pet me­ta­ra. Pri­je nas su rad­ni­ci Vo­do­vo­da i ka­na­li­za­ci­je u uli­ci ugra­di­li fe­kal­nu ka­na­li­za­ci­o­nu mre­žu. Na­kon to­ga su te­ren za­u­ze­li rad­ni­ci Pu­te­va. U to­ku su pri­pre­me za as­fal­ti­ra­nje. Ra­do­vi su po­če­li pri­je tri da­na i do po­ne­djelj­ka će sve bi­ti za­vr­še­no. Ukup­na vri­jed­nost in­ve­sti­ci­je je 32.000 eura, a in­ve­sti­tor je Glav­ni grad - ka­za­la je Kli­ko­vac.
Ka­ko je na­ve­la, pa­ra­lel­no sa tim ra­do­vi­ma iz­vo­đe­ni su ra­do­vi i na kra­ku Or­jen­ske uli­ce.
- Dio uli­ce je pre­svu­čen no­vim as­fal­tom i u tu in­ve­sti­ci­ju i Or­jen­skoj je ulo­že­no 8.000 eura - ka­za­la je Kli­ko­vac.
Mje­šta­nin Uli­ce Vu­ka Man­du­ši­ća Pa­vić Vu­ko­vić is­ti­če da su za­do­volj­ni ra­do­vi­ma ne sa­mo Pu­te­va već i Vo­do­vo­da.
- Na­ša uli­ca ovo za­slu­žu­je, jer je ur­ba­ni­zo­va­na i po pro­pi­su ura­đe­na i za­i­sta se i mi mje­šta­ni tru­di­mo da iza­đe­mo u su­sret svim rad­ni­ci­ma da za­jed­no do­pri­ne­se­mo da ovo bu­de ogled­na uli­ca u od­no­su na sve ko­je su oko nas. Hva­la i Pu­te­vi­ma i ru­ko­vod­stvu Glav­nog gra­da ko­ji ne za­po­sta­vlja­ju ni pri­gra­ad­ska na­se­lja- po­ru­čio je Vu­ko­vić.
Da su pre­svla­če­njem as­fal­ta u di­je­lu Or­jen­ske uli­ce, mje­šta­ni do­bi­li bo­lje uslo­ve za ži­vot i funk­ci­o­ni­sa­nje, po­tvr­dio je i Mi­lo­mir Ca­ko­vić. Ka­ko na­vo­di, pri­je dva­de­se­tak go­di­na je uli­ca as­fal­ti­ra­na pr­vi i po­sled­nji put i već je bi­la u kri­tič­nnom sta­nju.
- U ovoj uli­ci ima se­dam do­ma­ćin­sta­va i svi za­jed­no smo od­lu­či­li da bi tre­ba­li upu­ti­ti je­dan za­htjev ka Glav­nom gra­du od­no­sno gra­do­na­čel­ni­ku da nam se as­fal­ti­ra uli­ca i sreć­ni smo što je to i uči­nje­no. Sa­da dje­ca mo­gu nor­mal­no ići u ško­lu, za­pra­vo svi mo­že­mo lak­še i bo­lje funk­ci­o­ni­sa­ti. Sa­da ima­mo svu po­treb­nu in­fra­struk­tu­ru, uklju­ču­ju­ći i ra­svje­tu i mo­že­mo bi­ti sa­mo za­do­volj­ni - ka­zao je Ca­ko­vić.
S.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"