Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-09-02 SLEDEĆE SEDMICE POGREBNE USLUGE BIRAJU IZVOĐAČA
Čepurci dobijaju još 350 grobnica
Dan - novi portal
Iz­vo­đač ra­do­va ko­ji će ra­di­ti 350 grob­ni­ca raz­li­či­tih ti­po­va u še­stoj fa­zi pro­ši­re­nja gro­blja Če­pur­ci bi­će po­znat na­red­ne sed­mi­ce. Pro­ci­je­nje­na vri­jed­nost ovih ra­do­va je 360.000 eura.
-Otva­ra­nje po­nu­da za­in­te­re­so­va­nih po­nu­đa­ča će bi­ti na­red­ne ne­de­lje, na­kon če­ga oče­ku­je­mo da će naj­po­volj­ni­ji po­nu­đač br­zo ući u iz­grad­nju gr­ob­ni­ca. Zbog pro­ši­re­nja gro­blja pla­ni­ra se i iz­grad­nja još jed­ne, še­ste ka­pe­le uz ko­ju će bi­ti sa­gra­đe­na i mr­tvač­ni­ca – na­ja­vio je Slo­bo­dan Sta­no­vić, v.d. iz­vr­šnog di­rek­to­ra Po­greb­nih uslu­ga.
U to­ku je oda­bir naj­po­volj­ni­jeg po­nu­đa­ča za iz­grad­nju ograd­nog zi­da oko še­ste fa­ze pro­ši­re­nja grad­skog gro­blja Če­pur­ci, na par­ce­li od oko 8.500 kva­dra­ta. Pro­ci­je­nje­na vri­jed­nost, za ko­ju će sred­stva obez­bi­je­di­ti pred­u­ze­će, iz­no­si 98.000 eura.
-Po oda­bi­ru po­nu­đa­ča ući će se u re­a­li­za­ci­ju in­ve­sti­ci­je ko­jom će no­vi dio gro­blja Če­pur­ci bi­ti, na­kon što se iz­gra­di no­va sa­o­bra­ćaj­ni­ca, ko­ja pro­la­zi po­red ograd­nog zi­da pe­te fa­ze pro­ši­re­nja gro­blja, spo­jen sa po­sto­je­ćim gro­bljem. Na­da­mo se da će se spa­ja­njem no­vog di­je­la gro­blja sa po­sto­je­ćim i iz­grad­njom be­ton­skog ograd­nog zi­da, obez­bi­je­di­ti bo­lja za­šti­ta gro­blja od de­va­sta­ci­ja i kra­đa dje­lo­va spo­me­ni­ka od stra­ne ne­sa­vje­snih gra­đa­na. U jed­nom di­je­lu ograd­nog zi­da pred­vi­đe­na je iz­grad­nja ko­lum­ba­ri­ju­ma, od­no­sno pro­sto­ra gdje će se po­hra­nji­va­ti ur­ne kre­mi­ra­nih po­koj­ni­ka – ka­zao je Sta­no­vić.
A.D.


Za­vr­še­na nad­stre­šni­ca

Na gro­blju Za­go­rič za­vr­še­na je iz­grad­nja nad­stre­šni­ce če­lič­no mon­ta­žne kon­struk­ci­je ko­ja je sta­vlje­na u funk­ci­ju. Po­sao je za­vr­ši­lo pred­u­ze­će „Vu­ko­tić trejd” iz Pod­go­ri­ce. Vri­jed­nost ra­do­va, ko­je je fi­nan­si­ra­lo pred­u­ze­će Po­greb­ne uslu­ge, iz svo­jih sred­sta­va je 51.395 eura. Na ovom gro­blju rad­ni­ci pred­u­ze­ća su opra­li i okre­či­li ograd­ni zid.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"