Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-09-02 GRADONAČELNIK SLAVOLJUB STIJEPOVIĆ OBIŠAO GRADILIŠTE SC „MORAČA” I NAJAVIO OTVARANJE KUPALIŠTA ZA 19. DECEMBAR
Stijepović sa saradnicima u obilasku Podgoričanima bazen za rođendan grada
Dan - novi portal
Nat­kri­ve­ni va­ter­po­lo ba­zen bi­će otvo­ren 19. de­cem­bra za Dan Pod­go­ri­ce. To je na­ja­vio ju­če gra­do­na­čel­nik Pod­go­ri­ce Sla­vo­ljub Sti­je­po­vić ko­ji je sa sa­rad­ni­ci­ma i iz­vo­đa­čem ra­do­va ob­i­šao gra­di­li­šte ba­ze­na SC „Mo­ra­ča”. Sti­je­po­vić je na­veo da je u pi­ta­nju va­žan ka­pi­tal­ni pro­je­kat za Glav­ni grad i obje­kat ko­ji se pr­vi put ra­di u Cr­noj Go­ri.
-Ovo je obje­kat ko­ji je ite­ka­ko ne­do­sta­jao gra­du. Ka­da za­vr­ši­mo ra­do­ve do kra­ja go­di­ne ovaj obje­kat će ko­ri­sti­ti svi gra­đa­ni Pod­go­ri­ce, pri­je sve­ga mla­di i oni ko­ji ima­ju afi­ni­te­ta ka pli­vač­kim spor­to­vi­ma. Pro­ši­ri­će­mo ba­zu za one ko­ji se ba­ve pli­va­njem i va­ter­po­lo spor­tom i si­gu­ran sam da će­mo iz­ro­di­ti no­ve aso­ve i da će na­ša re­pre­zen­ta­ci­ja i bu­du­ći klub ko­ji će se ov­dje for­mi­ra­ti. U re­kre­a­tiv­ne svr­he bi­će na ras­po­la­ga­nju či­tav go­di­ne – ka­zao je Sti­je­po­vić.
Sti­je­po­vić je is­ta­kao da je grad­ska upra­va za ma­nje od tri go­di­ne u sport­sku in­fra­struk­tu­ru ulo­ži­la pre­ko 16 mi­li­o­na eura, a sa za­vr­šet­kom ba­ze­na i re­no­vi­ra­nom mul­ti­funk­ci­o­nal­nom sa­lom taj iz­bnos bi­će pre­ko 22 mi­li­o­na.
- Ni­je to ma­la ci­fra u eko­nom­sko te­škim vre­me­ni­ma ali Pod­go­ri­ca je grad spor­ta i mla­dih i pri­rod­no je da zna­ča­jan dio iz ka­pi­tal­nog bu­dže­ta opre­di­je­li­mo za raz­voj sport­ske in­fra­struk­tu­re. Ura­di­li smo fud­bal­ski kamp Ko­ma, te­ren Mla­dost-Lje­ško­po­lje u Do­njoj Go­ri­ci, re­no­vi­ra­li sta­di­on FK Ze­ta na Tre­šnji­ci, ura­di­li če­ti­ri bi­ci­kli­stič­ke sta­ze, ku­ću fud­ba­la na Sta­rom aero­dro­mu. Ni­smo za­bo­ra­vi­li ni re­kre­a­tiv­ce. Iz­gra­di­li smo de­set po­li­go­na i po­pra­vi­li 88. To ne zna­či da ih to­li­ko ima­mo, ali smo mo­ra­li zbog van­da­li­zma da če­sto in­ter­ve­ni­še­mo. Ape­lu­jem na van­da­le da to vi­še ne ra­de. To što ima­mo ni­je imo­vi­na nas ko­ji smo na če­lu Glav­nog gra­da već svih nas i tre­ba da je ču­va­mo – ka­že Sti­je­po­vić.
Is­pred fir­me „Ne­i­mar in­ži­nje­ting” De­jan Gar­da­še­vić po­tvr­dio je da će nat­kri­va­nje va­ter­po­lo ba­ze­na bi­ti za­vr­še­no do ro­đen­da­na gra­da. On je is­ta­kao da je u pi­ta­nju in­ve­sti­ci­ja vri­jed­na oko dva mi­li­o­na eura, te da je do sa­da ura­đe­no oko 50 od­sto ra­do­va.
-Za­vr­ša­va­mo ve­ći obim po­sla ko­ji se od­no­si na nat­kri­va­nje dr­ve­nom kon­struk­ci­jom. Di­na­mi­ku pra­ti­mo, sve ide po pla­nu. Na­da­mo se da će­mo is­po­što­va­ti ugo­vo­re­ne ro­ko­ve i da će­mo do da­na Glav­nog gra­da ba­zen bi­ti pu­sti­ti u rad – ka­že Gar­da­še­vić.A.D.


Po­či­nje re­kon­struk­ci­ja Ma­le sa­le

Glav­ni grad je do­bio gra­đe­vin­sku do­zvo­lu za re­kon­struk­ci­ju Ma­le sa­le Sport­skog cen­tra Mo­ra­ča za nje­nu pre­na­mje­nu u mul­ti­funk­ci­o­nal­nu sa­lu. Na­kon to­ga sli­je­di po­če­tak ra­do­va vri­jed­nih 4.200.000 eura. Pro­je­kat će se re­a­li­zo­va­ti u for­mi pri­vat­no-jav­nog part­ner­stva ko­jim će Pod­go­ri­ca do­bi­ti obje­kat ko­ji će pru­ži­ti uslo­ve i za sve dvo­ran­ske spor­to­ve. Ka­ko je sa­op­šte­no iz PG bi­roa Skup­šti­na Glav­nog gra­da je 28. fe­bru­a­ra ove go­di­ne odo­bri­la pot­pi­si­va­nje ugo­vo­ra sa Ko­šar­ka­škim sa­ve­zom, kao naj­bo­ljim po­nu­đa­čem za pri­vat­nog part­ne­ra.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"