Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-09-02 VLASNIK HOTELA KRALJIČINA PLAŽA DOSPIO NA CRNU LISTU CENTRALNE BANKE
Kraljičina plaža „Miločer” u blokadi zbog 365 hiljada duga
Dan - novi portal
Na no­vom spi­sku pred­u­ze­ća sa blo­ki­ra­nim ra­ču­ni­ma Cen­tral­ne ban­ke (CBCG) na­la­zi se 15.810 kom­pa­ni­ja, što je za 19 ma­nje ne­go u av­gu­stu. Od ukup­nog bro­ja kom­pa­ni­ja 3.460 ih je na evi­den­ci­ji CBCG, ali se ne na­la­ze u cen­tral­nom re­gi­stru pri­vred­nih su­bje­ka­ta.
No­vo na spi­sku blo­ki­ra­nih pred­u­ze­ća je HTP Mi­lo­čer, ko­ji je u blo­ka­di če­ti­ri da­na na iz­nos od 365 hi­lja­da eura. HTP Mi­lo­čer je dao u za­kup ho­tel Kra­lji­či­nu pla­žu i dio Mi­lo­čer­skog par­ka kompa­ni­ji Adri­ja­tik pro­per­tiz, či­ji je vla­snik bi­zni­smen Pe­tros Sta­tis. Pred­sjed­nik od­bo­ra di­rek­to­ra u HTP Mi­lo­če­ru je Mi­na Jo­vo­vić, dok su čla­no­vi od­bo­ra di­rek­to­ra Mi­le­na Ra­du­lo­vić i Ana To­do­ro­vić. Iz­vr­šni di­rek­tor, pre­ma po­da­ci­ma sa cen­tral­nog re­gi­stra pri­vred­nih su­bje­ka­ta, je Dra­gan Mi­ko­vić.
Na li­stu je do­spje­lo i pred­u­ze­će Her­me­tik Ul­cinj zbog du­ga od 538 hi­lja­da eura. U blo­ka­di su 30 da­na.
Mon­te­ne­gro pre­mi­jer, iza ko­jeg sto­ji Da­ni­lo Pe­tro­vić, u blo­ka­di je 17 da­na na iz­nos od 539,8 hi­lja­da eura. Iako je ma­nje od 30 da­na u blo­ka­di, ni­je no­vi na li­sti, jer su u av­gu­stu bi­li blo­ki­ra­ni 17 da­na. Ta­da je, me­đu­tim, iz­nos blo­ka­de bio bli­zu 194 hi­lja­de.
Blo­ki­ran je i Fe­mi­li mar­ket Nik­šić, či­ji je vla­snik Đur­ko­vić ko­map­ni. U blo­ka­di su tri sed­mi­ce na iz­nos od 120 hi­lja­da. U blo­ka­di je i Ko­tor pa­las 15 da­na na iz­nos od 87,1 hi­lja­du eura.
No­va na li­sti je i bje­lo­polj­ska Len­ka sa 13,1 hi­lja­du eura, kao i Mon­te­ne­gro pre­voz Pe­jo­vić sa blo­ka­dom od 12,9 hi­lja­da.
Bol­ni­ca Me­lji­ne, Lov­ćen in­vest i Atlas in­vest su u blo­ka­di je­dan dan, na iz­nos od 2,2 hi­lja­de, 2,8 hi­lja­da i 15 eura.
CBCG po­dat­ke ob­ja­vlju­je jed­nom mje­seč­no na in­ter­net stra­ni­ci, pr­vog rad­nog da­na po is­te­ku mje­se­ca, sa pre­sje­kom sta­nja na po­sled­nji dan u mje­se­cu, po azbuč­nom re­du na­zi­va pred­u­ze­ća i pred­u­zet­ni­ka. U pe­ri­o­du od ju­la 2012, ka­da je CBCG po­če­la da ob­ja­vlju­je po­dat­ke, do 9. ja­nu­a­ra 2014. go­di­ne, po­da­ci su ob­ja­vlji­va­ni u skla­du sa ta­da va­že­ćim za­ko­nom o plat­nom pro­me­tu u ze­mlji i to za kom­pa­ni­je, od­no­sno pred­u­zet­ni­ke, ka­da je blo­ka­da ra­ču­na iz­no­si­la vi­še od de­set hi­lja­da eura u ne­pre­kid­nom tra­ja­nju vi­še od 30 da­na. Od ta­da se ob­ja­vlju­ju i ako su blo­ki­ra­ni je­dan dan na bi­lo ko­ji iz­nos.D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"