Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
„Prva familija” teška 167 miliona dolara * U biračkom spisku nema fantoma * Novi ostao bez vlasti * Ristić pušten poslije par sati * Slavili i po nevremenu * Odlazak eks-JU zvijezde * „Prva familija” teška 167 miliona dolara
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-01-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije:
Marković je jače udario na sirotinju nego njegov prethodnik Đukanović i zato treba organizovati proteste da se odupremo bezobrazluku sa jednim zahtjevom – ostavkom vlade koja je krenula đonom na svoj narod.

Vic Dana :)

Ide plavuša u dućan kupit televizor. Prodavač joj kaže:
- Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama.
Ona se naljuti da kakva je to diskriminacija i ode doma. Sjutradan si ofarba kosu u smeđe i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita prodavača za televizor, na što će on opet:
- Ne prodajemo plavušama.
- Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša?
- Zato što mi prodajemo mikrotalasne pećnice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet - datum: 2017-01-13 MONSTRUM IZ SIBIRA PRIZNAO DA JE POČINIO JOŠ 47 UBISTAVA Popkov silovao i ubio 81 ženu Priznao da je učestvovao u više istraga ubistava koja je lično počinio. Sve njegove žrtve, među kojima je najmlađa imala 15 godina, bile su iz Angarska, gdje je živio sa ženom i kćerkom
Dan - novi portal
AN­GARSK – Mi­hajl Pop­kov, biv­ši po­li­ca­jac i se­rij­ski ubi­ca iz is­toč­no­si­bir­skog gra­da An­gar­ska, pri­znao je da je ubio još naj­ma­nje 59 že­na, či­me je broj nje­go­vih žr­ta­va do­sti­gao ci­fru od 81 si­lo­va­ne i usmr­će­ne oso­be. Na­kon što je osu­đen na do­ži­vot­nu ka­znu za­tvo­ra zbog ubi­stva 22 že­ne, Po­kov se sa­da te­re­ti za 47 no­vih ubi­sta­va, ali to, pre­ma nje­go­vom pri­zna­nju, ni­je kraj­nja ci­fra.
Pop­kov je pri­znao ubi­stva po­či­nje­na iz­me­đu 1994. i ra­nih dvi­je hi­lja­di­tih, pa sve do 2012. go­di­ne, ka­da je uhap­šen. Pop­kov je na­pu­stio po­li­ci­ju 1998. go­di­ne, na ve­li­ko iz­ne­na­đe­nje svo­jih ta­da­šnjih ko­le­ga ko­ji su ga sma­tra­li per­spek­tiv­nim po­li­caj­cem. Ka­sni­je je pri­znao da je uče­stvo­vao u vi­še is­tra­ga ubi­sta­va ko­ja je lič­no po­či­nio. Sve nje­go­ve žr­tve, me­đu ko­ji­ma je naj­mla­đa ima­la 15 go­di­na, bi­le su iz An­gar­ska, gdje je ži­vio sa že­nom i kćer­kom. Ti­je­la žr­ta­va pro­na­la­že­na su u šu­ma­ma, na lo­kal­nom gro­blju ili kraj pu­ta. Ve­ći­na ti­je­la bi­la je go­la, a pre­ma fo­ren­zič­kim iz­vje­šta­ji­ma že­ne su bi­le si­lo­va­ne pri­je ne­go što su ubi­je­ne. Ubi­ca je kao oruž­je ko­ri­stio sje­ki­re, no­že­ve, ši­la, od­vi­ja­če i om­če. Žr­tve su naj­če­šće bi­le pr­vo oša­mu­će­ne, si­lo­va­ne, a za­tim una­ka­že­ne. Jed­noj od že­na iz­re­zao je sr­ce. Ko­li­ko je po­zna­to, sa­mo su dvi­je že­ne pre­ži­vje­le nje­gov na­pad – obje sa te­škim po­vre­da­ma. Žr­tve su naj­če­šće bi­le na pu­tu ku­ći iz ba­ra ili re­sto­ra­na, a Pop­kov bi se po­nu­dio da ih po­ve­ze autom. U ne­kim slu­ča­je­vi­ma je čak ko­ri­stio po­li­cij­sko vo­zi­lo. Iako je za ubi­stva uglav­nom ko­ri­stio slo­bod­ne da­ne na po­slu, Pop­kov je uvi­jek bio u po­li­cij­skoj uni­for­mi. To je na kra­ju po­mo­glo is­tra­ži­o­ci­ma da ubi­cu po­tra­že me­đu lo­kal­nim ču­va­ri­ma za­ko­na. Pop­kov je ka­sni­je pri­znao da je po­čeo ubi­ja­ti že­ne na­kon što se uvje­rio da ga va­ra vla­sti­ta su­pru­ga. Uhap­šen je u ju­nu 2012. go­di­ne u Vla­di­vo­sto­ku, pri po­ku­ša­ju da po­bjeg­ne u Ki­nu. Mno­gi sma­tra­ju da je 52-go­di­šnji Pop­kov naj­go­ri ru­ski se­rij­ski ubi­ca svih vre­me­na, is­pred An­dre­ja Či­ka­ti­la, ko­ji je 1994. go­di­ne po­gu­bljen zbog ubi­stva naj­ma­nje 52 oso­be.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"