Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana NAJTRAŽENIJI NA JUTJUBU I U DISKOTECI - ŠAKO POLUMENTA PJESMOM „NEDOSTAJEŠ” DOTAKAO ZVIJEZDE
Na meti kritike, na vrhu top-liste
Dan - novi portal
Sko­ro da ne­ma klu­ba, di­sko­te­ke, lo­ka­la, pla­žnog ba­ra, tak­si­ja, auta ili ra­dio sta­ni­ce ko­ja ne vr­ti ve­li­ki hit Ša­ka Po­lu­men­te pje­smu „Ne­do­sta­ješ”. Ša­ko je ne­pri­jat­nu si­tu­a­ci­ju u ži­vo­tu is­ko­ri­stio na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin i uspio da ci­je­lu si­tu­a­ci­ju pre­o­kre­ne u svo­ju ko­rist. Bio je na me­ti mno­gih kri­ti­ka, a sa­da je na vr­hu top li­sti. Kod nje­ga je, ka­ko ka­že, pro­ra­dio inat. Od 60 da­na 57 je ra­dio, na­stu­pao i dru­žio se sa svo­jom pu­bli­kom ši­rom re­gi­o­na. Mo­žda ni­je opro­stio oni­ma zbog ko­jih je bio po­ni­ža­van, ali je ipak po­vu­kao tu­žbu ko­ja je bi­la upu­će­na dje­voj­ci ko­ja je nje­go­ve pri­vat­ne snim­ke pla­si­ra­la u jav­nost. To, ka­ko ka­že pje­vač, go­vo­ri ka­kav je čo­vjek.
• Da li ste oče­ki­va­li da će „Ne­do­sta­ješ” za ta­ko krat­ko vri­je­me po­sta­ti ve­li­ki hit?
- Ku­pio sam tu pje­smu jer sam vi­dio ko­ji pre­zir, ga­dost i lju­bo­mo­ru ima­ju lju­di. Ne mo­gu mi ni­šta, ja­či sam od njih. Ne­ka za­vi­re u moj dom, po­ro­di­cu, dje­cu ka­ko su vas­pi­ta­na, ko­ju ško­lu su za­vr­ši­li. To je moj uspjeh. Zar ne­ko mo­že da ka­že za is­pu­nje­nog čo­vje­ka u svim seg­men­ti­ma ži­vo­ta ne­što lo­še. To je lju­bo­mo­ra. Ako sam sni­mao sni­mao sam se­be. Za tri mje­se­ca, ko­li­ko po­sto­ji pje­sma, sva­ki put kad je pje­vam osje­ćam ve­li­ko za­do­volj­stvo, ali i bol. Ko­li­ko su lo­šeg pri­ča­lio me­ni, sad te lju­de ko­ji su pri­ča­li na­tje­rao sam da vo­le tu pje­smu. Ko­li­ko sam mo­ćan po­ka­za­la je i pje­sma. Tre­ba­lo je iza­bra­ti u tom sta­nju. Tre­ba­lo je na­ći lju­de da to na­pi­šu. Tre­ba­lo je bi­ti ju­nak i bo­ri­ti se sa so­bom.
• Ko vam je po­mo­gao da se iz­bo­ri­te sa si­tu­a­ci­jom?
- Ni­sam dao na se­be. Imao sam čvr­stu po­ro­di­cu i pri­ja­te­lje ko­ji su me po­dr­ža­li. Ali imao sam i no­vac. Sad su svi ko­ji su sva­šta go­vo­ri­li za me­ne po­ni­že­ni.
• Osim onih sni­ma­ka ko­ji su ob­ja­vlje­ni da li po­sto­je još ne­ki ko­jih ste se pla­ši­li da ne iza­đu?
- Za­šti­tio sam se­be. Sva­ka­kvih sni­ma­ka je tu bi­lo. Ne­ka lju­di otvo­re vi­di­ke, pro­zo­re re­al­no­sti i raz­mi­sle da li se oni sni­ma­ju ka­da ima­ju svo­je lju­ba­vi. Za se­be sam lo­še ura­dio ne za njih. Za­kon­ski sam se za­šti­tio i kad su vi­dje­li da isti­na iz­la­zi na vi­dje­lo za­kon­skim pu­tem steg­nu­ti su obru­či oko onih ko­ji su me bla­ti­li. Svi su opo­me­nu­ti da će od­go­va­ra­ti za sva­ku iz­go­vo­re­nu ri­ječ pro­tiv me­ne.
• Da li su vas me­di­ji uslo­vlja­va­li?
- Po­sto­je ku­će ko­je ma­ni­pu­li­šu pej­va­či­ma. Mi smo pje­va­či lu­da­ci i bu­da­le. Umje­sto da mi uslo­vlja­va­mo me­di­je oni to na­ma ra­de. Ja tre­ba 100.000 eura da ulo­žim u CD i to­li­ko u mar­ke­ting i me­ne ne­ko tre­ba da uci­je­nju­je u emi­si­ji. Kad je za­kon sve uzeo ja sam okre­nuo sve u svo­ju ko­rist. Ona ko­ju su na­go­vo­ri­li tre­ba ne­kim me­di­ji­ma, tre­ba da uđe u ne­ki ri­ja­li­ti, da obla­ti ne­ko­ga, da re­ke­ti­ra ne­ko­ga. Mi­sli­li su da me re­ke­ti­ra­ju. Po­ka­za­telj sam svim jav­nim lič­no­sti­ma ka­ko da iza­đu iz ova­kvih si­tu­a­ci­ja. Sve sam pla­tio i po­vu­kao tu­žbu. Po­ka­zao sam ko sam. Ne mo­gu da ša­ljem dje­voj­ku u za­tvor. Nje­na maj­ka me zva­la i ku­mi­la da po­vu­čem tu­žbu jer ne­ma­ju oda­kle da pla­te.
• Da li ste se na­kon sve­ga ču­li sa tom dje­voj­kom?
-Ko­li­ko sa­mo po­zi­va imam od te dje­voj­ke. Zo­ve me iz klu­bo­va, pje­va mo­je pje­sme, ša­lje po­ru­ke. Ali ja ću­tim.
• Da li je isti­na da će­te ući u ri­ja­li­ti „Za­dru­ga”?
- Ne mo­gu da bu­dem sa tim lju­di­ma ko­ji su op­sjed­nu­ti la­ja­njem i ogo­va­ra­njem dru­gih. Da ne­ko plju­je po me­ni ne bih do­zvo­lio. Zva­li su me i vr­ši­li pri­ti­sak na me­ne da uđem u ri­ja­li­ti. Obe­ća­va­no mi je sve i sva­šta. Me­ne je strah da ne po­ka­žem dru­gu svo­ju stra­nu u re­vol­tu. Ne bih mo­gao da pod­ne­sem da me ne­ko na­zo­ve ne­kim ru­žnim ime­nom. Ja bih se fi­zič­ki ob­ra­ču­nao. Da ima zdra­ve eki­pe pa da uđe­mo za­jed­no, ali ovi pro­fi­li mi ne od­go­va­ra­ju. Ako bu­dem mo­rao da uđem, za­rad ka­ri­je­re da ne bih ba­ri­je­re ru­šio sam, ući ću dan, dva i to je to. A.D.


Spre­ma naj­bo­lji al­bum u ka­ri­je­ri

• Kad mo­že­mo oče­ki­va­ti al­bum?
- Sve ovo što se iz­de­ša­va­lo pro­bu­di­lo je že­lju i inat u me­ni za do­ka­zi­va­njem. Znam ko­ji sam ta­le­nat i mo­je mo­guć­no­sti imam, znam da mo­gu bi­ti in­te­re­sant­ni­ji od svih osta­lih, ovo je mo­ja go­di­na i ne dam je ni­ko­me. Do­go­vo­rio sam sa Ma­ri­nom Tu­ca­ko­vić, Da­mi­rom Haj­da­no­vi­ćem i Bra­jom, da ura­di­mo al­bum. Sve je to u to­ku. Kra­jem sep­tem­bra iz­ba­cu­jem jed­nu pje­smu. To ne­ću če­sto ra­di­ti. Mo­žda sva­kih dva mje­se­ca, jer ura­dim kva­li­te­tan al­bum, a jed­na ili dvi­je pje­sme za­sje­ne sve osta­le. Iza ovog al­bu­ma sta­će naj­ja­ča ime­na i mo­gu da ka­žem da iz ina­ta, lju­ba­vi, že­lje za do­ka­zi­va­njem da mo­gu bo­lje od se­be, ovo će bi­ti naj­bo­lji al­bum u ka­ri­je­ri.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"