Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom MENADŽMENT VODOVODA PRIJAVIO PRIHODE I IMOVINU
Vučelić i Živković Vučelić zaradio 31.170 eura
Dan - novi portal
Iz­vr­šni di­rek­tor pred­u­ze­ća Vo­do­vod i ka­na­li­za­ci­ja, ko­ji je pred­sjed­nik od­bo­ra DPS-a Glav­nog gra­da, Vla­dan Vu­če­lić u pro­šloj go­di­ni za­ra­dio je 31.170 eura. Od tog iz­no­sa 17.760 pri­ho­do­vao je po osno­vu oba­vlja­nja funk­ci­je iz­vr­šnog di­rek­to­ra pred­u­ze­ća gdje mu je ­mje­seč­na pla­ta 1.480 eura. Pre­o­sta­lih 13.410 eura za­ra­dio je za de­vet mje­se­ci pro­šle go­di­ne po osno­vu ren­ti­ra­nja, što je 1.490 eura na mje­seč­nom ni­vou. U imo­vin­skom kar­to­nu ko­ji je pri­ja­vio Agen­ci­ji za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je pi­še da je Vu­če­lić i član uprv­nog od­bo­ra Aero­dro­ma Cr­ne Go­re, član uprav­nog od­bo­ra Skup­šti­ne Pri­vred­ne ko­mo­re Cr­ne Go­re, pot­pred­sjed­nik Skup­šti­ne Fud­bal­skog sa­ve­za Cr­ne Go­re za ko­je ne pri­ma na­kna­du.
Vu­če­lić je vla­snik sta­na od 108 kva­dra­ta, ga­ra­že od 13 kva­dra­ta, i ku­će od 258 kva­dra­ta ko­ju je ste­kao pro­da­jom imo­vi­ne, apart­ma­na od 101 kva­dra­ta ko­ji je na­sli­je­dio, vi­ken­di­ce od 68 kva­dra­ta ko­ju je ste­kao zaj­mom, kao i li­va­da od 125 i 364 kva­dra­ta ko­je je ku­pio. Na nje­ga se vo­di i mo­to­cikl iz 2007. go­di­ne ko­ji je ku­pio, a po­sje­du­je i ak­ci­je za ko­je ni­je na­zna­če­no u ko­jim dru­štvi­ma i fir­ma­ma. On ima i po­tro­šač­ki kre­dit ko­ji je po­di­gao 1. de­cem­bra 2012. go­di­ne za ko­ji sa­da ima dug 13.635 eura, a ko­ji mje­seč­no ot­pla­ću­je 227 eura.
Nje­go­va su­pru­ga Ta­tja­na za­po­sle­na je u pri­vred­nom dru­štvu gdje mje­seč­no pri­ma pla­tu od 804 eura, što za pro­šlu go­di­nu iz­no­si 9.648 eura. Na nju se vo­di po­slov­ni pro­stor od 56 plus 49 kva­dra­ta i ga­ra­ža od 14 kva­dra­ta. Sve to ste­kla je od pro­da­je imo­vi­ne. Ta­tja­na vo­zi „to­jo­tu aven­tis” pro­iz­ve­de­nu 2007. go­di­ne a osnov sti­ca­nja je za­jam.
Pred­sjed­nik od­bo­ra di­rek­to­ra Vo­do­vo­da Pe­tar Živ­ko­vić pri­ja­vio je imo­vi­nu ste­če­nu u pro­šloj go­di­ni. Živ­ko­vić za ovu funk­ci­ju pri­ma na­do­kna­du od 200 eura mje­seč­no što je za go­di­nu da­na 2.400 eura. Živ­ko­vić je pen­zi­o­ner ko­ji po osno­vu to­ga pri­ma 910 eura, što je na go­di­šnjem ni­vou 10.920 eura. Za autor­ska pra­va, is­tra­ži­va­nja i iz­ra­du stu­di­je za fir­mu Me­diks mje­seč­no je pri­mao 210 eura, što je 2.520 eura go­di­šnje. On je za autor­ska pra­va i iz­ra­du eks­pert­skog ma­te­ti­ja­la fir­mi E3 na­pla­tio 350 eura mje­seč­no što je za 12 mje­se­ci 4.200 eura. Od fir­me Mo­žu­ra iz Ba­ra za autor­sko pra­vo i eks­pert­ski nad­zor nad iz­ra­dom do­ku­men­ta­ci­je i iz­vo­đe­nje ra­do­va mje­seč­no je pri­mao 292 eura, što je 3.504 eura za go­di­nu. Što će re­ći Pe­tar Živ­ko­vić je u 2016. go­di­ni za­ra­dio 23.544 eura, a ušte­dio 7.000 eura. A.D.-N.S.


Makrid uštedio 30.000

Imo­vi­nu za pro­šlu go­di­nu pri­ja­vio je i Fi­lip Ma­krid, za­mje­nik di­rek­to­ra Vo­do­vo­da i ka­na­li­za­ci­je. Nje­go­va mje­seč­na pla­ta u Vo­do­vo­du iz­no­si 1.120 eura, što je na go­di­šnjem ni­vou 13.446 eura. Kao član ten­der­ske ko­mi­si­je Vo­do­vo­da u ju­lu, av­gu­stu, sep­tem­bru i ok­to­bru pro­šle go­di­ne pri­mao je po 115 eura, što je ukup­no 460 eura, dok je kao član ten­der­ske ko­mi­si­je Sport­skih obje­ka­ta u no­vem­bru za­ra­dio 300 eura. Osam mje­se­ci kon­sul­tant­ske uslu­ge za ce­tinj­sko pred­u­ze­će Vo­do­vod na­pla­ći­vao je mje­seč­no 250 eura, što je za go­di­nu da­na 2.000 eura. Fi­lip Ma­krid je od svih pri­ho­da u pro­šloj go­di­ni za­ra­dio 16.206 eura. Na nje­go­vo ime vo­di se oro­če­ni šted­ni ulog od 30.000 eura. U imo­vin­skom kar­to­nu on je na­zna­čio da je član uprav­nog od­bo­ra Agen­ci­je za iz­grad­nju i raz­voj Pod­go­ri­ce, gdje ne pri­ma na­kna­du, a vla­snik je dvo­sob­nog sta­na od 73 kva­dra­ta ko­ji je ste­kao raz­mje­nom. Nje­go­va su­pru­ga Li­di­ja po­sje­du­je vo­zi­lo „kia rio” pro­iz­ve­den 2012. go­di­ne ko­ji je ste­kla ku­po­vi­nom.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"