Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dikić isjekao vene * Radovana Aleksića prijavio iz osvete * Statis kupio obveznice za sedam miliona * Na sud i zbog računa u Podgorici * Plesali u svim bojama Kine * Uče da recikliraju * Uvijek se držao predsjednički
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 15-11-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije:
Mjesto ministra za sport i mlade u budućoj vladi treba da pripadne Liberalnoj partiji, a ne Demokratskoj partiji socijalista, jer je tako predviđeno koalicionim sporazumom.

Vic Dana :)

Pričaju dvije plavuše.
- Juče me zamalo auto nije udario!
- Kako si izbjegla?
- Ostala sam kući!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo fleš
Dan - novi portal
Za­vr­šen si­stem

Agen­ci­ja za za­šti­tu lič­nih po­da­ta­ka i slo­bo­dan pri­stup in­for­ma­ci­ja­ma za­vr­ši­la je pro­je­kat iz­ra­de in­for­ma­ci­o­nog si­ste­ma za pra­će­nje pri­mje­ne Za­ko­na o slo­bod­nom pri­stu­pu in­for­ma­ci­ja­ma. Kom­ple­tan pro­je­kat, či­ja je vri­jed­nost 50.000 eura, fi­nan­si­ra­la je De­le­ga­ci­ja EU u Cr­noj Go­ri, a pod­ra­zu­mi­je­vao je na­bav­ku po­treb­nog har­dve­ra, a za­tim i iz­ra­du soft­ver­skog rje­še­nja.
– Naj­zna­čaj­ni­ji seg­ment no­vog in­for­ma­ci­o­nog si­ste­ma sva­ka­ko je apli­ka­ci­ja ko­ja omo­gu­ća­va elek­tron­sku do­sta­vu po­da­ta­ka iz pr­vo­ste­pe­nog po­stup­ka rje­ša­va­nja za­htje­va od stra­ne ovla­šće­nih slu­žbe­ni­ka or­ga­na vla­sti i nji­ho­vu auto­mat­sku ob­ra­du ko­ju spro­vo­de za­po­sle­ni u Agen­ci­ji – sa­o­šte­no je iz Agen­ci­je.
M.S.


Kurs za sta­re

Atlas gru­pa or­ga­ni­zo­va­će bes­pla­tan kurs in­ter­ne­ta za oso­be sta­ri­je od 60 go­di­na. Kurs će bi­ti odr­žan u de­cem­bru u no­voj zgra­di Uni­ver­zi­te­ta Me­di­te­ran na Sta­rom aero­dro­mu u Pod­go­ri­ci.
– Kurs će bi­ti bes­pla­tan za 30 pri­ja­vlje­nih uče­sni­ka, a u slu­ča­ju ve­ćeg in­te­re­so­va­nja, po­no­vo će bi­ti re­a­li­zo­van i u 2017. go­di­ne u vi­še cr­no­gor­skih op­šti­na. Svi za­in­te­re­so­va­ni kan­di­da­ti za kurs se mo­gu pri­ja­vi­ti na broj 12768, ili od­la­skom u naj­bli­žu po­slov­ni­cu kom­pa­ni­je M:tel – sa­op­šte­no je iz Atla­sa.
M.S.


Za­po­sli­li osam li­ca

Sa­vez udru­že­nja ro­di­te­lja dje­ce i omla­di­ne sa te­ško­ća­ma u raz­vo­ju Na­ša ini­ci­ja­ti­va u sklo­pu pro­jek­ta „Za­po­sle­njem i ra­dom do una­pre­đe­nja kva­li­te­ta ži­vo­ta li­ca sa in­va­li­di­te­tom” za­po­sli­lo je osam li­ca. Pro­je­kat je u okvi­ru grant še­ma po­dr­žao kra­jem 2015. Za­voa za za­po­šlja­va­nje sa 50.000 eura.
Za­po­sle­ni su ras­po­re­đe­ni u osam NVO i to Ljep­ša bu­duć­nost Be­ra­ne, Zvi­je­zda Ko­la­šin, Udru­že­nje pa­ra­ple­gi­ča­ra Ce­ti­nje, Raz­vi­tak Ce­ti­nje, Dru­štvo ro­di­te­lja dje­ce sa po­seb­nim po­tre­ba­ma Bar, Pra­vo na ži­vot Ul­cinj, Ra­sti­mo za­jed­no Da­ni­lov­grad i Sa­vez Na­ša ini­ci­ja­ti­va Pod­go­ri­ca. Oni će oba­vlja­ti po­slo­ve ad­mi­ni­stra­tiv­nog rad­ni­ka.
– Za svih de­vet mje­se­ci ra­da obez­bi­je­đe­ne su pla­te sa rad­nim sta­žom, što je do­ne­kle do­pri­ni­je­lo i una­pre­đe­nju kva­li­te­ta ži­vo­ta, ma­kar jed­nog di­je­la čla­no­va ove, u na­šem dru­štvu na­ža­lost još uvi­jek mar­gi­na­li­zo­va­ne po­pu­la­ci­je – ka­že pred­sjed­nik Na­še ini­ci­ja­ti­ve Mi­li­sav Ko­rać.
M.S.


Po­ziv nakon­sul­ta­ci­je

Mi­ni­star­stvo za ljud­ska i ma­njin­ska pra­va ras­pi­sa­lo je po­ziv za kon­sul­ta­ci­je za­in­te­re­so­va­nim LGBT oso­ba­ma i gru­pa­ma, kao i ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma, da se uklju­če u po­stu­pak pri­pre­me ak­ci­o­nog pla­na za 2017. za pri­mje­nu stra­te­gi­je za una­pre­đe­nje kva­li­te­ta ži­vo­ta sek­su­al­nih ma­nji­na. Po­ziv je upu­ćen i po­li­tič­kim par­ti­ja­ma, sin­di­ka­ti­ma i udru­že­nji­ma po­slo­da­va­ca, me­di­ji­ma, sport­skim or­ga­ni­za­ci­ja­ma i na­vi­jač­kim gru­pa­ma, kao i svim dr­žav­nim in­sti­tu­ci­ja­ma.M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"