Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Zanimljivosti - datum: 2016-07-30 CRNOGORSKI TELEKOM I HUAVEI PREDSTAVILI NOVOG ČLANA HONOR PORODICE
Promoterke novog honor 7 telefona Honor 7 za super korisnike
Dan - novi portal
Do­la­zak pa­met­nog te­le­fo­na „ho­nor 7 li­te” na cr­no­gor­sko tr­ži­šte, eks­klu­ziv­no u Te­le­ko­mu, na­ja­vljen je žur­kom u ti­vat­skom Al­ma­ra bič klu­bu, gdje je pred­sta­vljen no­vi, atrak­tiv­ni ure­đaj uz pri­su­stvo broj­nih lju­bi­te­lja no­vih teh­no­lo­gi­ja. Pred­stav­ni­ci Hu­a­ve­ia i Cr­no­gor­skog te­le­ko­ma po­seb­no su is­ta­kli ka­rak­te­ri­sti­ke „ho­nor 7 li­te” mo­de­la sa 13 me­ga­pik­se­la zad­njom ka­me­rom i 8 me­ga­pik­se­la pred­njom ka­me­rom, ko­me je zad­nja stra­na iz­ra­đe­na od spe­ci­jal­ne le­gu­re alu­mi­ni­ju­ma ko­ja mu pru­ža traj­nu za­šti­tu od ko­ro­zi­je i ogre­bo­ti­na, sa 16 MB in­ter­ne me­mo­ri­je ko­ju je mo­gu­će pro­ši­ri­ti do 128GB iz po­moć mi­kro SD kar­ti­ce, dok je RAM me­mo­ri­ja 2GB. Naj­im­pre­siv­ni­ja ka­rak­te­ri­sti­ka „ho­nor 7 li­te” te­le­fo­na je ope­ra­tiv­ni si­stem An­dro­id 6.0 ko­ji po­sje­du­je po­dr­šku za sen­zor oti­ska pr­sta po­mo­ću ko­jeg se mo­že po­kre­ta­ti ka­me­ra, za­u­sta­vi­ti alarm, pre­u­ze­ti po­ziv, po­kre­nu­ti pa­nel sa no­ti­fi­ka­ci­ja­ma... Po­se­ban je i po iz­u­zet­no iz­dr­žlji­voj ba­te­ri­ji ko­ja bez pro­ble­ma mo­že tra­ja­ti dan ipo.
Me­na­džer za ko­ri­snič­ke ure­đa­je u Cr­no­gor­skom Te­le­ko­mu Va­nja Kne­že­vić ka­za­la je da na­sto­je da pra­te svjet­ske tren­do­ve i da ko­ri­sni­ci­ma uvi­jek nu­de vi­še, pa je sa­rad­nja sa Huawei i uvo­đe­nje no­vog bren­da sva­ka­ko u skla­du sa nji­ho­vim na­sto­ja­nji­ma da obez­bi­je­de naj­bo­lje ko­ri­snič­ko is­ku­stvo.
Mla­den Mi­šku­lin, ru­ko­vo­di­lac pro­da­je Hu­a­vei i Ho­nor pro­iz­vo­da za Cr­nu Go­ru na­gla­sio je da mu je po­seb­na čast da po pr­vi put na cr­no­gor­skom tr­ži­štu pred­sta­vi no­vog čla­na Ho­nor po­ro­di­ce, Ho­nor 7 Li­te - pro­iz­vod vr­hun­skih per­for­man­si i mul­ti­me­di­jal­nih ka­rak­te­ri­sti­ka ko­je su pre­sud­ne za di­gi­tal­nu ge­ne­ra­ci­ju da­na­šnji­ce.
- Ho­nor 7 Li­te po­ka­zu­je na­šu pre­da­nost kre­i­ra­nju i pru­ža­nju su­per­i­or­nog mo­bil­nog ko­ri­snič­kog is­ku­stva, isto­vre­me­no ši­re­ći svo­ju pri­sut­nost u svi­je­tu, pri­je sve­ga uz po­dr­šku part­ne­ra. Ve­li­ko hva­la Cr­no­gor­skom Te­le­ko­mu što je pr­vi na tr­ži­štu pre­po­znao po­ten­ci­jal no­ve li­ni­je mo­bil­nih ure­đa­ja, kre­i­ra­nih is­klju­či­vo za mla­de, ko­ji pod­sti­ču na ak­ci­ju i nje­gu­ju kre­a­tiv­nost - po­ru­čio je Mi­šku­lin.
Ho­nor je vo­de­ći e-brend mo­bil­nih ure­đa­ja pod gru­pa­ci­jom Hu­a­vei kon­zu­mer BG. U skla­du sa slo­ga­nom „za hra­bre”, brend je kre­i­ran za po­tre­be di­gi­tal­ne ge­ne­ra­ci­je. Ure­đa­ji su op­ti­mi­zo­va­ni za ko­ri­šće­nje in­ter­ne­ta i nu­de su­per­i­or­no ko­ri­snič­ko is­ku­stvo.
S.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"