Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić zatražio raspisivanje potjernice * Otkaze spremili za 65 civila * Prve pahulje zaustavile avione * Trudnici otkaz dva mjeseca pred porođaj * OVK čarter za Hag * Traži veća ovlašćenja otkad nije predsjednik * Prolazne vječnosti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milena Popović Samardžić, predsjednica Sindikata :
– Svaki treći ljekar na ivici siromaštva.

Vic Dana :)

Kaže Huso Muji:
- Jesi li čuo, ba, da ima neki hotel u Sarajevu gdje odeš, pojedeš, popiješ, poje..., prespavaš, i kad pođeš kući daju ti 100 maraka.
- Ma hajde, bolan gdje si to čuo?
- Jeste, majke mi, pričala mi Fata.
Mama, mogu li obući mini suknju?
• Ne!
• Mogu li staviti ruž za usne?
• Ne!
• Mogu li obuti štikle?
• Ne!
• Ali mama, ja imam 18 godina!!
• Znam, Milane, znam...
• Tata, kako se brod održava na vodi?
• Ne znam, sine.
• A kako leti avion?
• Ne bih znao, sine.
• Kako slika dolazi na TV ekran?
• Stvarno ne znam, sine.
• Tata, ljutiš li se što te toliko zapitkujem?
• Ni najmanje. Kako ćeš naučiti ako ne pitaš.


Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FLEŠ
Dan - novi portal
ŠI­RO­KI BRI­JEG
Pa­mić pot­pi­sao
Ši­ro­ki Bri­jeg i do­sko­ra­šnji igrač OFK Ti­to­gra­da Zvon­ko Pa­mić po­sti­gli su ju­če do­go­vor, pa se ovaj 27-go­di­šnji ve­zni igrač pri­klju­čio se „pla­vo-bi­je­li­ma”. Pa­mić je ka­ri­je­ru za­po­čeo u Žmi­nju, oda­kle je pre­šao u Ri­je­ku. Sa Kan­tri­de je ostva­rio tran­sfer u nje­mač­ku Bun­de­sli­gu u Ba­jer Le­ver­ku­zen iz ko­jeg je išao na po­zaj­mi­ce u Du­i­zburg i Fraj­burg. U se­zo­ni 2014/15. pre­šao je u za­gre­bač­ki Di­na­mo oda­kle je kao po­zajm­ljen igrač na­stu­pao za Is­tru i Lo­ko­mo­ti­vu. Na po­čet­ku ove se­zo­ne pre­šao je OFK Ti­to­grad, a ju­če je na­kon do­go­vo­ra i pot­pi­sa po­stao član Ši­ro­kog Bri­je­ga.
Uz Pa­mi­ća, klub sa „Pe­ca­re” je an­ga­žo­vao Ma­ta Sta­ni­ća i Bor­nu Pe­tro­vi­ća.

ŠPA­NI­JA
Ma­jor­ka že­li Nikolu Sto­jilj­ko­vi­ća
Na­pa­dač Cr­ve­ne zve­zde na po­zaj­mi­ci iz Bra­ge Ni­ko­la Sto­jilj­ko­vić, mo­gao bi ka­ri­je­ru da na­sta­vi u re­do­vi­ma špan­ske Ma­jor­ke, ob­ja­vio je por­tal,,Mo­cart­sport”. Upr­kos to­me što je u klub sti­gao iz Bra­ge kao ve­li­ko po­ja­ča­nje pro­šlog lje­ta, Sto­jilj­ko­vić ni­je us­peo da is­pu­ni oče­ki­va­nja i je­dan je od glav­nih kan­di­da­ta da na­pu­sti Ma­ra­ka­nu ove zi­me. Ipak, po­sto­je ma­nje po­te­ško­će u ve­zi sa ovim tran­sfe­rom. Na­i­me, pla­ta Ni­ko­le Sto­jilj­ko­vi­ća bi­la bi ne­što ma­nja u od­no­su na onu ko­ju pri­ma u Cr­ve­noj zve­zdi. Pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma ovog por­ta­la, Ni­ko­la tre­nut­no za­ra­đu­je oko 32.000 eura me­seč­no, dok mu špan­ski klub nu­di 25.000. Po­red to­ga, Sto­jilj­ko­vić zah­ti­je­va kla­u­zu­lu u ugo­vo­ru ko­ja mu ga­ran­tu­je da će po­če­ti mi­ni­mum se­dam utak­mi­ca u špan­skoj Se­gun­di.

BU­GAR­SKA
Če­ti­ri sta­di­na za SP 2030.
Bu­gar­ski mi­ni­star spor­ta Kra­sen Kra­lev iz­nio je plan svo­je dr­ža­ve po­vo­dom po­ten­ci­jal­ne or­ga­ni­za­ci­je Svjet­skog pr­ven­stva u fud­ba­lu 2030. go­di­ne. Bu­gar­ska je za­jed­no sa Sr­bi­jom, Ru­mu­ni­jom i Grč­kom pod­ni­je­la kan­di­da­tu­ru za or­ga­ni­zo­va­nje Mun­di­ja­la 2030. go­di­ne, a mi­ni­star spor­ta te ze­mlje is­ta­kao je da oni že­le da po­nu­di če­ti­ri sta­di­o­na na ko­ji­ma će se od­i­gra­ti utak­mi­ce pla­ne­tar­nog šam­pi­o­na­ta.
– Kao dio na­še kan­di­da­tu­re za or­ga­ni­za­ci­ju Svjet­skog pr­ven­stva 2030. go­di­ne za­jed­no sa Sr­bi­jom Ru­mu­ni­jom i Grč­kom, Bu­gar­ska pla­ni­ra da po­nu­di če­ti­ri sta­di­o­na. To su dva sta­di­o­na u So­fi­ji i po je­dan u Var­ni i Plov­di­vu – ka­zao je Kra­lev.
Ta­ko­đe, iz­nio i svo­je mi­šlje­nje gdje bi mo­gla da se oba­vi ce­re­mo­ni­ja otva­ra­nja Mun­di­ja­la 2030. go­di­ne, kao i to gdje bi se od­i­gra­lo fi­na­le.
– ,,Olim­pij­ski sta­di­on” u Ati­ni je po­go­dan za or­ga­ni­zo­va­nje i otva­ra­nja tak­mi­če­nja, ali i fi­na­la Svjet­skog pr­ven­stva – re­kao je Kra­lev.

MA­KE­DO­NI­JA
Ra­bot­nič­ki do­veo Bra­zil­ca
Če­tvr­to­pla­si­ra­ni tim ma­ke­don­skog šam­pi­o­na­ta, eki­pa Ra­bot­nič­kog, an­ga­žo­va­la je ju­če bra­zil­skog na­pa­da­ča Žu­ni­nja. Ra­di se o fud­ba­le­ru ko­ji je u pro­šloj po­lu­se­zo­ni na­stu­pao za Flo­ri­ja­nu sa Mal­te, u ko­joj je bio je­dan od naj­bo­ljih igra­ča.
Žu­ni­njo je ra­ni­je igrao za Bo­ta­fo­go iz Ri­be­i­ro Pre­ta, Na­vi­ra­en­se, Arik­su, Fi­lig­sda­len i Bran, a po­ni­kao je u eki­pi De­por­ti­vo Bra­zil.
Am­bi­ci­je Ra­bot­nič­kog su da se i ove go­di­ne na­đe me­đu eki­pa­ma ko­je će igra­ti na me­đu­na­rod­noj sce­ni, a na­kon pr­ve po­lu­se­zo­ne na­la­ze se na če­ti­ri bo­da od mje­sta ko­je vo­di u kva­li­fi­ka­ci­je za Li­gu Evro­pe.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"