Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić zatražio raspisivanje potjernice * Otkaze spremili za 65 civila * Prve pahulje zaustavile avione * Trudnici otkaz dva mjeseca pred porođaj * OVK čarter za Hag * Traži veća ovlašćenja otkad nije predsjednik * Prolazne vječnosti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milena Popović Samardžić, predsjednica Sindikata :
– Svaki treći ljekar na ivici siromaštva.

Vic Dana :)

Kaže Huso Muji:
- Jesi li čuo, ba, da ima neki hotel u Sarajevu gdje odeš, pojedeš, popiješ, poje..., prespavaš, i kad pođeš kući daju ti 100 maraka.
- Ma hajde, bolan gdje si to čuo?
- Jeste, majke mi, pričala mi Fata.
Mama, mogu li obući mini suknju?
• Ne!
• Mogu li staviti ruž za usne?
• Ne!
• Mogu li obuti štikle?
• Ne!
• Ali mama, ja imam 18 godina!!
• Znam, Milane, znam...
• Tata, kako se brod održava na vodi?
• Ne znam, sine.
• A kako leti avion?
• Ne bih znao, sine.
• Kako slika dolazi na TV ekran?
• Stvarno ne znam, sine.
• Tata, ljutiš li se što te toliko zapitkujem?
• Ni najmanje. Kako ćeš naučiti ako ne pitaš.


Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FLEŠ
Dan - novi portal
FI­O­REN­TI­NA
Mi­len­ko­vić osta­je do lje­ta
Ni­ko­la Mi­len­ko­vić je­dan je od naj­stan­dard­ni­jih fud­ba­le­ra Fi­o­ren­ti­ne ove se­zo­ne. Ni­je taj­na da je za uslu­ge re­pre­zen­ta­tiv­ca Sr­bi­je za­in­te­re­so­van Man­čet­ser Ju­naj­ted, ko­ji bi već ove zi­me da ot­ku­pi nje­gov ugo­vor.
Me­đu­tim, lo­kal­ni me­di­ji u To­ska­ni pi­šu ka­ko je upra­va „lju­bi­ča­stih” od­lu­či­la da sta­vi ve­to na Mi­len­ko­vi­ćev od­la­zak u ja­nu­ar­skom pre­la­znom ro­ku i da će po­nu­de po­no­vo oslu­ški­va­ti tek na lje­to.
Jed­no je si­gur­no, 21-go­di­šnji de­fan­zi­vac ne­će na­pu­sti­ti Fi­ren­cu za obe­šte­će­nje ma­nje od 50 mi­li­o­na eura.

ŠPA­NI­JA
I Re­al že­li Jo­vi­ća
Lu­ka Jo­vić je­dan je od fud­ba­le­ra ko­ji su naj­in­te­re­sant­ni­ji na svjet­skom tr­ži­štu ove zi­me. Sjaj­ne par­ti­je srp­skog in­ter­na­ci­o­nal­ca u dre­su Ajn­trah­ta iz Frank­fur­ta pro­bu­di­le su in­te­re­so­va­nje mno­gih klu­bo­va. Pret­hod­nih da­na pri­ča­lo se o in­te­re­so­va­nju Bar­se­lo­ne za mla­dog na­pa­da­ča, a „Mar­ka” pi­še, da je 21-go­di­šnji na­pa­dač na li­sti že­lja ma­drid­skog Re­a­la, ko­ji očaj­nič­ki tra­ži po­ja­ča­nje u špi­cu.
Jo­vić je i u no­te­su sport­skih di­rek­to­ra min­hen­skog Ba­jer­na, Kri­stal Pa­la­sa i Na­po­li­ja. Si­gur­no je da će Ajn­traht pro­fi­ti­ra­ti na­kon što ot­ku­pi nje­gov ugo­vor od Ben­fi­ke za šest mi­li­o­na eura. Pod­sje­ti­mo, ovaj aran­žman iz­me­đu por­tu­gal­skog i nje­mač­kog klu­ba una­pri­jed pot­pi­san i ne mo­že se mi­je­nja­ti po is­te­ku po­zaj­mi­ce.

RAD­NIČ­KI NIŠ
La­la­to­vić iz­vr­šio pro­ziv­ku
Pro­ziv­kom ko­ju je na sta­di­o­nu „Ča­ir” iz­vr­šio šef struč­nog šta­ba Ne­nad La­la­to­vić, fud­ba­le­ri Rad­nič­kog po­če­li su pri­pre­me za pro­ljeć­ni dio se­zo­ne. Rad­nič­ki u dru­gom di­je­lu oče­ku­ju ve­li­ki iza­zo­vi u Su­per­li­gi i Ku­pu Sr­bi­je, tak­mi­če­nji­ma u ko­ji­ma ima ve­li­ke am­bi­ci­je. Ni­ški tim u Su­per­li­gi za­u­zi­ma dru­go mje­sto na ta­be­li sa 50 osvo­je­nih bo­do­va na­kon 21 od­i­gra­nog ko­la, što je de­vet ma­nje od vo­de­će Cr­ve­ne zve­zde, a šest vi­še od tre­će­pla­si­ra­nog Par­ti­za­na.
Što se ti­če igrač­kog ka­dra, eki­pu su za sa­da na­pu­sti­li Alek­san­dar Sta­ni­sa­vlje­vić i Si­ni­ša Ba­bić, dok su no­vaj­li­je Pe­tar Pe­tro­vić i Ni­ko­la Ču­mić. Na pro­ziv­ci ni­je bi­lo Ni­ko­le Drin­či­ća, Bo­ri­vo­ja Ri­sti­ća i Ri­o­te No­me. Drin­či­ću i Ri­sti­ću su is­te­kli ugo­vo­ri, ali se oče­ku­je da obo­ji­ca pro­du­že sa­rad­nju sa Rad­nič­kim na­kon sa­stan­ka sa pr­vim čo­ve­kom klu­ba Ivi­com Ton­če­vom, dok će No­ma ka­sni­ti ne­ko­li­ko da­na iz Ja­pa­na zbog pro­ble­ma sa aler­gi­jom.

TUR­SKA
Bur­sa nu­di ugo­vor Vi­e­i­ri
Ugo Vi­e­i­ra ras­ki­nuo je ugo­vor sa Jo­ko­ha­ma Ma­ri­no­si­ma i slo­bo­dan je u iz­bo­ru no­ve sre­di­ne. Ne­ka­da­šnji na­pa­dač Cr­ve­ne zve­zde je pre­ma pi­sa­nju me­di­ja u Tur­skoj na me­ti ta­mo­šnjeg pr­vo­li­ga­ša Bur­se, ko­ja mu je po­nu­di­la ugo­vor na šest mje­se­ci.
Por­tu­gal­ski in­ter­na­ci­o­na­lac ima 30 go­di­na, a u dre­su ja­pan­ske eki­pe po­sti­gao je 40 go­lo­va na 82 me­ča. To­kom ka­ri­je­re, iz­me­đu osta­lih igrao je i za Žil Vi­sen­te, Bra­gu, ru­ski Tor­pe­do, a bio je i član Ben­fi­ke. Za Cr­ve­nu zve­zdu je na 51 zva­nič­noj utak­mi­ci stri­je­lac bio 28 pu­ta.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"