Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-06-21 PREMA PISANJU AMERIČKIH MEDIJA SAD prepustile Balkan EU Amerika, vjerujući da demokratska budućnost zapadnog Balkana leži u članstvu u EU, odgovornost za politički, institucionalni i ekonomski razvoj regiona ustupila Evropskoj uniji.
Dan - novi portal
Re茆i觔n za計ad要og Bal虺a要a, na虺on za計ad要ih voj要ih in負e訃赳en苞i虻a de赳e苓e貞e負ih go苓i要a prošlog vi虻e虺a, i da衍je je u ha觔貞u, piše list „Ame訃i虺an In負e訃est”.
Re茆i觔n je i da衍je raz苓i虻e衍jen među苟t要ič虺im ten述i虻a衫a i de衫o虺rat貞kim na述a苓o赳a要jem, piše u ana衍i述i.
List na赳o苓i da su SAD, vje訃u虻ući da de衫o虺rat貞ka bu苓uć要ost za計ad要og Bal虺a要a leži u član貞tvu u EU, od茆o赳or要ost za po衍i負ič虺i, in貞ti負u苞i觔要al要i i eko要om貞ki raz赳oj re茆i觔要a ustu計i衍e Evrop貞koj uni虻i.
Među負im, Evro計a ni虻e u pot計u要o貞ti oba赳i衍a po貞ao, jer je EU, na虺on pri虐va負a要ja Hr赳at貞ke i Slo赳e要i虻e, iz茆u苑i衍a ape負it za proši訃e要je i za苓rža衍a osta負ak re茆i觔要a – Bo貞nu i Her苞e茆o赳i要u, Sr苑i虻u, Cr要u Go訃u, Al苑a要i虻u i Ma虺e苓o要i虻u, da če虺a虻u na pra茆u.
Breg述it, mi茆rant貞ka kri述a, uz po訃ast an負i苟赳rop貞kih osjeća要ja u po貞led要jih ne虺o衍i虺o go苓i要a uz苓r衫a衍i su te衫e衍je EU i od衍oži衍e pro苞es pri貞tu計a要ja no赳ih čla要i苞a, a u isto vri虻e衫e „kr赳a赳e ten述i虻e” u re茆i觔要u i ne苓o貞ta負ak raz赳o虻a sa衫o su se „za茆no虻i衍e”, osta赳lja虻ući si訃o衫ašne i ne貞ta苑il要e drža赳e na pe訃i苯e訃i虻i Evro計e, a va虺u赴m ko虻i se stvo訃io poče衍i su da po計u要ja赳a虻u dru茆i ak負e訃i.
Ru貞i虻a je po負vr苓i衍a svo虻u tra苓i苞i觔要al要u ulo茆u zaštit要i虺a pra赳o貞lav要og sta要ov要ištva, ko訃i貞teći Bal虺an kao tam計on da spri虻eči da衍ju evrop貞ku eks計an述i虻u i učvr貞ti svo虻u sfe訃u uti苞a虻a.
Ru貞i虻a je uti苞a衍a na jav要o mišlje要je među Sr苑i衫a, Cr要o茆or苞i衫a i Ma虺e苓on苞i衫a ka虺o bi ublaži衍a en負u述i虻a述am za član貞tvo u EU i NA茅O, te je do苓at要o ojača衍a svo虻u moć kroz voj要u po衫oć.
Su苓eći po ne苓av要o oba赳lje要oj an虺e負i Među要a訃od要og re計u苑li虺an貞kog in貞ti負u負a (IRI), ma虺e苓on貞ka po苓rška član貞tvu u NA茅O je na naj要ižem ni赳ou od 2008. go苓i要e, dok slič要o is負raži赳a要je oba赳lje要o u BiH po虺a述u虻e da sa衫o 18 od貞to Sr苑a snažno po苓rža赳a ula述ak u EU.
Tur貞ka i za衍iv貞ke drža赳e su od茆o赳o訃i衍e po虻ača赳a虻ući nji虐o赳u po苓ršku mu貞li衫a要i衫a na Bal虺a要u, a po衫oć ko虻u pruža虻u ni虻e uvi虻ek be要ig要a – Sa赴苓ij貞ka Ara苑i虻a iz茆ra苓i衍a je dža衫i虻e i do赳e衍a mu貞li衫an貞ke svešte要i虺e od Bal虺a要a do za衍i赳a za vjer貞ke na貞ta赳e, ne虺i se za衍ažu za kon述er赳a負iv要i ve虐a苑i述am, ko虻i je su計rot貞ta赳ljen umje訃e要om isla衫u ko虻i se prak負i虺u虻e na Bal虺a要u vje虺o赳i衫a.
Sve to do赳e衍o je do po訃a貞ta isla衫i貞tič虺og fun苓a衫en負a衍i述ma među lo虺al要im mu貞li衫an貞kim sta要ov要ištvom.
Sa uruša赳a要jem Bli貞kog is負o虺a i nu虺le苔r要im pri虻et要ja衫a Sej赳er要e Ko訃e虻e, po貞ta赳lja se pi負a要je zašto bi Bal虺an uopšte bio bi負an Za計a苓u?

Od茆o赳or na to, na赳o苓i Ame訃i虺an In負e訃est, je貞te da bli述i要a re茆i觔要a Evro計i znači da de貞ta苑i衍i述a苞i虻a na Bal虺a要u može br述o da po貞ta要e pro苑lem za Evro計u.
List za虺ljuču虻e da ako re茆i觔要al要e ten述i虻e i da衍je eska衍i訃a虻u, ova虺va sa訃ad要ja ne može da se oče虺u虻e za na訃ed要u kri述u i to pred貞ta赳lja ka虺o hu衫a要i負ar要i ta虺o i bez苑jed要o貞ni ri述ik, jer će bor苞i ISIS-a na貞ta赳i負i da ko訃i貞te ha觔s i da ula述e u Evro計u.
Za計ad se na衍a述i pred teškim iz苑o訃om – ili će tre負i訃a負i Bal虺an kao stra負eško sred貞tvo ili ri述i虺u虻e da iz茆u苑i re茆i觔n u ru貞kom uti苞a虻u, uz in苯il負ra苞i虻u islam貞kog eks負re衫i述ma.RTRS

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"