Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-11 SKANDALOZNO PONAŠANJE SLUŽBENIKA MUP-A
Razić i Stamatović Policijske starješine se tukle na utakmici Na utakmici između košarkaša Budućnosti i Hapoela došlo je do fizičkog obračuna između starješine u Centru bezbjednosti Podgorica za javni red i mir Ivana Stamatovića i jednog od komandira Posebne jedinice policije Igora Razića
Dan - novi portal
Utak­mi­cu iz­me­đu ko­šar­ka­ša pod­go­rič­ke Bu­duć­no­sti i izra­el­skog Ha­po­e­la obi­lje­žio je te­žak in­ci­dent jer je do­šlo do tu­če dvo­ji­ce star­je­ši­na Upra­ve po­li­ci­je Cr­ne Go­re. Tu­ču je u ču­du po­sma­tra­lo vi­še od 1000 lju­di. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, na toj utak­mi­ci do­šlo je do fi­zič­kog ob­ra­ču­na iz­me­đu star­je­ši­ne u Cen­tru bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca za jav­ni red i mir Iva­na Sta­ma­to­vi­ća i jed­nog od ko­man­di­ra Po­seb­ne je­di­ni­ce po­li­ci­je Igo­ra Ra­zi­ća. Ni­je po­zna­to ka­kve su po­vre­de za­do­bi­li po­li­caj­ci po­što su nji­ho­vi pret­po­sta­vlje­ni po­ku­ša­li da za­ta­ška­ju do­ga­đaj iako se sve de­si­lo u sa­li, na­o­či­gled broj­nih na­vi­ja­ča. Ra­zić je pod­nio pri­ja­vu pro­tiv Sta­ma­to­vi­ća, tvr­de­ći da je ovaj na­sr­nuo na nje­ga i uda­rio ga pe­sni­com.
Je­dan od oče­vi­da­ca is­pri­čao nam je da su se dvo­ji­ca po­li­ca­ja­ca ko­ji su bi­li u uni­for­ma­ma i sa vid­nim ozna­ka­ma, či­no­vi­ma na epo­le­ta­ma, pr­vo pre­pi­ra­li.
– Mi ko­ji smo bi­li bli­že ko­šu ču­li smo žuč­nu ras­pra­vu. Mla­dić sa be­ret­kom i ozna­ka­ma Po­seb­ne je­di­ni­ce je, či­ni se, pro­vo­ci­rao po­li­caj­ca sa kač­ke­tom i smi­jao mu se. Do­šlo je do gur­ka­nja, a po­tom i do fi­zič­kog ob­ra­ču­na kao iz fil­mo­va. Svi smo gle­da­li šta se de­ša­va is­pod ko­ša i ni­je­smo mo­gli da vje­ru­je­mo šta ra­de lju­di ko­ji su do­šli da obez­bje­đu­ju utak­mi­cu i jav­ni i red i mir na ovom sport­skom do­ga­đa­ju – ka­zao je on za „Dan”.
In­ci­dent se do­go­dio pred sa­mi po­če­tak utak­mi­ce, dok su se igra­či Bu­duć­no­sti i Ha­po­e­la za­gri­ja­va­li. Ne­mi­lim sce­na­ma su pri­su­stvo­va­li i go­sti iz Izra­e­la, ko­ji su bi­li za­pre­pa­šće­ni po­na­ša­njem cr­no­gor­skih po­li­ca­jaca.
Naš sa­go­vor­nik tvr­di da osta­li po­li­ca­ja­ci ko­ji su bi­li za­du­že­ni za ču­va­nje jav­nog re­da i mi­ra na utak­mi­ci ni­je­su ni po­ku­ša­li da raz­dvo­je Ra­zi­ća i Sta­ma­to­vi­ća.
Pre­ma ri­je­či­ma na­šeg iz­vo­ra, ne­tr­pe­lji­vost iz­me­đu star­je­ši­na CB Po­dgo­ri­ca i PJP-a da­ti­ra od­ra­ni­je i kul­mi­ni­ra­la je tu­čom. Na­čel­nik CB Pod­go­ri­ca Jo­vi­ca Re­če­vić po­ku­šao je da po­mi­ri dvo­ji­cu po­li­ca­ja­ca, ali je Ra­zić ipak pod­nio pri­ja­vu. U po­ku­ša­je da se smi­ri si­tu­a­ci­ja uklju­či­li su se i vo­de­ći lju­di PJP-a, ta­ko da ni­je po­zna­to da li je kri­vič­na pri­ja­va oti­šla pre­ma nad­le­žnom tu­ži­la­štvu.
Ova­kav slu­čaj na na­šim te­re­ni­ma do da­nas ni­je za­bi­lje­žen, ali ni na sport­skim pri­red­ba­ma ši­rom Evro­pe.
Pri­pad­nik Po­seb­ne je­di­ni­ce po­li­ci­je Igor Ra­zić jav­no­sti je po­znat po uče­šću u raz­bi­ja­nju de­mon­stra­ci­ja DF-a. Pre­ma svje­do­če­nju nje­go­vih ko­le­ga, on je ta­da pr­vi ak­ti­vi­rao šok-bom­bu.M.V.R.


I da­lje na rad­nim mje­sti­ma

Slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je Ivan Sta­ma­to­vić i Igor Ra­zić do pet­ka ni­je­su bi­li su­spen­do­va­ni zbog uče­šća u in­ci­den­tu na utak­mi­ci iz­me­đu ko­šar­ka­ša Bu­duć­no­sti i Ha­po­e­la. Ni­je po­zna­to ni da li je nad­le­žna ko­mi­si­ja po­kre­nu­la dis­plin­ski po­stu­pak pro­tiv ak­te­ra tu­če.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"