Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Finansiraju Milovu kampanju, a oštetili državu za pola miliona * Ne kopaj po grobovima zbog partijskog interesa * Isplatio 4.000 eura svojim studentima * Direktor na čelu sindikata * SAD neće prihvatiti vojni scenario u Siriji * EU neće pokleknuti pred SAD * I djecu će im napraviti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dritan Abazović:
– Obećavam DPS-u, da ne brinu, možda će biti i neka ćelija koja se otvara na dugme.

Vic Dana :)

Opalio Hasu auto... i leži on sad u bolnici, ono došla djeca u posjetu... Narod k`o narod, kako dolazi neko donese voća, neko soka, neko keksa... Jedu djeca zamazala se sva kad čuješ Hasu sav srećan:
- Samo jed`te djeco... nek ste vi meni zdravi i živi... biće opet svega...
baciće se babo pod auto čim ozdravi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2016-10-03 U NESREĆI NA PUTU PODGORICA–CETINJE STRADALI MLADEN RADUNOVIĆ (25) I STEFAN RADOVIĆ (23) IZ PODGORICE
Najbolji drugovi i u smrti nerazdvojni Dvojica mladića, koji su bili na motoru, sudarili su se u mjestu Meterizi sa automobilom za čijim volanom je bio Željko Đuričković (49) Na magistralnom putu Podgorica–Cetinje za pet dana dogodile su se tri teške saobraćajne nesreće, u kojima su poginule četiri osobe
Dan - novi portal
Dva­de­set­pe­to­go­di­šnji Mla­den Ra­du­no­vić iz Pod­go­ri­ce i nje­gov dvi­je go­di­ne mla­đi su­gra­đa­nin Ste­fan Ra­do­vić po­gi­nu­li su ju­če u te­škoj sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći ko­ja se do­go­di­la na ma­gi­stral­nom pu­tu Pod­go­ri­ca–Ce­ti­nje.
Do ne­sre­će je do­šlo u mje­stu Me­te­ri­zi, oko 15.50, ka­da se mo­to­ra na ko­jem su bi­la dvo­ji­ca pri­ja­te­lja, ko­ji su se kre­ta­li iz Ce­ti­nja pre­ma Pod­go­ri­ci, su­da­rio sa auto­mo­bi­lom za či­jim vo­la­nom je bio Želj­ko Đu­rič­ko­vić (49). Dvo­ji­ca mla­di­ća su pod­le­gli po­vre­da­ma na li­cu mje­sta. I vo­zač auto­mo­bi­la je po­vri­je­đen u ude­su, ali nje­gov ži­vot ni­je ugro­žen.
Na li­ce mje­sta sti­gla je eki­pa Hit­ne po­mo­ći, ko­ja, na­ža­lost, ni­je mo­gla po­mo­ći Ra­du­no­vi­ću i Ra­do­vić, već su sa­mo mo­gli da kon­sta­tu­ju nji­ho­vu smrt.
Ovo je tre­ća te­ška ne­sre­ća ko­ja se u po­sled­njih pet da­na do­go­di­la na sve­ga ne­ko­li­ko ki­lo­me­ta­ra pu­ta Pod­go­ri­ca–Ce­ti­nje. U tim ude­si­ma stra­da­le su ukup­no če­ti­ri oso­be. Mi­nu­le sri­je­de je u mje­stu Ba­ru­ta­na do­šlo do su­da­ra dva vo­zi­la u ko­jem je po­gi­nu­la Pod­go­ri­čan­ka Bo­silj­ka Po­po­vić (81), dok je njen sin Mi­ro­slav Po­po­vić dva da­na ka­sni­je pre­mi­nuo u Kli­nič­kom cen­tru Cr­ne Go­re usled za­do­bi­je­nih po­vre­da.
Stra­vič­ni udes do­go­dio se u sri­je­du, oko 16.15, ka­da su se su­da­ri­li bje­li „opel” i cr­na „to­jo­ta aven­sis”. Po­po­vi­će­va je bi­la su­vo­zač u „ope­lu” ko­jim je upra­vljao njen sin Mi­ro­slav. „Opel” u ko­jem su bi­li Po­po­vi­ći kre­tao se iz Pod­go­ri­ce pre­ma Ce­ti­nju, dok je „to­jo­ta” išla u su­prot­nom smje­ru. Usled ja­či­ne uda­ra, oba vo­zi­la su osta­la po­pre­če­no na ma­gi­stra­li. Pre­li­mi­nar­ni re­zul­ta­ti is­tra­ge po­ka­za­li su da je do ude­sa do­šlo to­kom pre­ti­ca­nja. Ipak, ni­je utvr­đe­no ko­ji vo­zač je iza­zvao ne­sre­ću.
Sve­ga dva da­na ka­sni­je, ta­ko­đe u mje­stu Ba­ru­ta­na, do­šlo je do sa­o­bra­ćaj­ne ne­sre­će u ko­joj je te­ško po­vri­je­đen dva­de­set­tro­go­di­šnji Alek­san­dar Bo­lje­vić iz Pod­go­ri­ce. On se na­la­zio u auto­mo­bi­lu „opel astra”, ko­ji se su­da­ri­o sa ka­mi­o­nom re­gi­star­skih ozna­ka KO 635 AH. Bo­lje­vić se „ope­lom” kre­tao iz prav­ca Ce­ti­nja pre­ma Pod­go­ri­ci, a ka­mi­on mu je išao u su­sret. Pre­ma ri­je­či­ma oče­vi­da­ca, „opel” je iz­la­ze­ći iz kri­vi­ne pre­šao u su­prot­nu tra­ku, kre­ću­ći se pre­ma ka­mi­o­nu. Vo­zač ka­mi­o­na po­čeo je da ko­či, od če­ga su po uli­ci osta­li tra­go­vi. Na­ža­lost, nje­go­vi po­ku­ša­ji da iz­bjeg­ne su­dar bi­li su uza­lud­ni.
Ka­mi­on je na­kon su­da­ra ostao na­sred ma­gi­stra­le, kao i „opel” u ko­jem je bio po­vri­je­đe­ni mla­dić.
M.V.P.


Ne­zgo­da zbog uda­ra gro­ma

Na Bu­le­va­ru Sve­tog Pe­tra Ce­tinj­skog u Pod­go­ri­ci ju­če se do­go­di­la sa­o­bra­ćaj­na ne­zgo­da či­ji je uzrok naj­vje­ro­vat­ni­je udar gro­ma.
Na­i­me, oko 18.30 grom je uda­rio u dr­vo ko­je je pa­lo pre­ko auto­mo­bi­la „por­še ka­jen” re­gi­star­skih ozna­ka PG CT 703. U ne­zgo­di je po­vri­je­đena J.Š. (19) iz Podgorice, a nad­le­žni utvr­đu­ju da li ju je uda­ri­lo dr­vo ili auto­mo­bil či­ji je vo­zač iz­gu­bio kon­tro­lu nad vo­la­nom usled uda­ra sta­bla. Po­vri­je­đe­na je pre­ve­zena u Ur­gent­ni cen­tar na uka­zi­va­nje lje­kar­ske po­mo­ći.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"